The RCMP is doing Trudeau’s dirty work

The RCMP is doing Trudeau’s 

dirty work



source

The Liberals and RCMP commissioner Brenda Lucki are denying they colluded to release have the RCMP release information about their investigation into the Portapique, Nova Scotia massacre to support the government's gun control efforts, despite a report from the inquiry into the shooting revealing that Lucki promised Bill Blair and the Prime Minister's Office that the police would do exactly what. True North's Andrew Lawton speaks to former RCMP officer Andy Brooke, as well as Conservative emergency preparedness critic Dane Lloyd. ——————————————————————————— - JOIN True North - https://tnc.news/subscribe/
True North

ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ


ΨΑΧΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΕΣ


«Εάν έχουμε μια απόφαση από έναν δικαστή που λέει ότι όλες οι εντολές εμβολίων είναι αντισυνταγματικές, η κυβέρνηση Τρουντό δεν θα μπορεί να επιβάλει ξανά τα πιστοποιητικά εμβολίου».  Στις 19 Σεπτεμβρίου 2022, ο ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος του Καναδά (PPC), Maxime Bernier, θα βρεθεί στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο για να αμφισβητήσει τις εντολές της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις οποίες οι Καναδοί που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν.

Παρά την πρόσφατη ανακοίνωση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης περί άρσης της συγκεκριμένης απαίτησης ο Bernier προχωρά στη νομική του μάχη για να διασφαλίσει ότι ο Τρουντό δεν θα μπορέσει να επαναφέρει τις εντολές τις οποίες χαρακτηρίζει αντισυνταγματικές. Ο Μπερνιέ όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Rair Foundation, ελπίζει ότι το δικαστήριο θα λάβει μια απόφαση, “δημιουργώντας ένα νομικό προηγούμενο, που θα είναι καλό για κάθε Καναδό. Κάθε Καναδός θα μπορεί να ταξιδεύει ελεύθερα με αεροπλάνο, τρένο ή με πλοίο στη χώρα μας».


πηγη

Ένα σχόλιο ΚΟΛΑΦΟΣ για τους υγειονομικούς και ένα βίντεο ΣΕΙΣΜΟΣ!!! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ – ΠΩΣ Η PFIZER ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


Ένα σχόλιο ΚΟΛΑΦΟΣ για τους υγειονομικούς και ένα βίντεο ΣΕΙΣΜΟΣ!!! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ – ΠΩΣ Η PFIZER ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


23 Ιουνίου, 2022  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ


NIOLAND: “Γιατί πρέπει να ενημερώνομαι απο γιατρους του εξωτερικού για την απάτη της Pfizer στις κλινικές δοκιμές για μωρά και όχι από Έλληνες γιατρούς ?

Που είναι οι Έλληνες γιατροί με μία ανάρτηση τους για το θέμα αυτό ?

Γιατί δεν έχουν φτιάξει ένα βίντεο ενημέρωσης ?

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ”

Είναι από τις φορές της δημοσιογραφικής μου πορείας που ένα ρεπορτάζ μου, προκάλεσε ένα πολύ θετικό στοιχείο όπως το βίντεο που έφτιαξε ο NIOLAND και πρέπει να σταθούμε με πολύ μεγάλη προσοχή σ’ αυτό…

Αφορά στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ… ακόμα κι αν δεν είναι τα δικά μας παιδιά, δεν παύει να είναι τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ…

ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ…

Κι όπως είχε πει ο κορυφαίος ιολόγος Σούχαριντ Μπάχντι, στο βίντεο που είχε μεταφράσει η vasoula:

Ο Nioland, θέτει και κάποια βασικά ερωτήματα που ζητούν ή μάλλον που απαιτούν απαντήσεις.

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΑΦΕΝΟΣ ΛΕΝΕ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΡΑΓΟΙ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ… ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αναφέρομαι στην πλειοψηφία των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή και όχι σε ελάχιστους μεμονωμένους, που με τον τρόπο τους, μας έχουν ενημερώσει για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

NIOLAND λέει:

“Το βίντεο αυτό φτιάχτηκε με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο της ανάρτησης

Γιατί πρέπει να ενημερώνομαι απο γιατρους του εξωτερικού για την απάτη της Pfizer στις κλινικές δοκιμές για μωρά και όχι από Έλληνες γιατρούς ?

Που είναι οι Έλληνες γιατροί με μία ανάρτηση τους για το θέμα αυτό ?

Γιατί δεν έχουν φτιάξει ένα βίντεο ενημέρωσης ?

Η Δρ. Clare Craig σε 5 λεπτά τα λέει όλα και πολύ ξεκάθαρα.

Η Δρ Βίκυ Σουλεϊμάνοβα γιατί δεν τα λέει αυτά ? Αφού η απάτη είναι γνωστή σε εμάς τους αδαείς.

Πρέπει να αποδειχτεί από μια ιατρική επέμβαση σήμερα το τι παθαίνουν τα εμβολιασμένα παιδιά ?

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ Η ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ?

ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ? ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.

ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΑΝΤΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.

Τώρα αυτό που ακούω ότι έχουν παιδιά οικογένεια κλπ, ισχύει για όλους, και εμείς παιδια και γατια και σκυλιά έχουμε δεν κατουρήσαμε στο πηγάδι!

ΥΣ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΑΠΑΤΗ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΒΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.”

 

Πηγή σχολίου 

 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ

– ΠΩΣ Η PFIZER ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


Καλλιόπη Σουφλή


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ – Η Dr. Clare Craig αποκαλύπτει πώς η Pfizer διαστρέβλωσε τα δεδομένα των κλινικών δοκιμών της για τα παιδιά μικρής ηλικίας.

Στη δοκιμή συμμετείχαν 4.526 παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 4 ετών. 3.000 από αυτά τα παιδιά δεν έφτασαν μέχρι το τέλος της δοκιμής. Γιατί υπήρξε αυτή η μείωση;

Υπήρχαν 6 παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών που είχαν σοβαρή νόσηση από covid στην ομάδα του εμβολίου, αλλά μόνο 1 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου. Έτσι, με βάση αυτά τα δεδομένα, η πιθανότητα το εμβόλιο αυτό να προκαλεί όντως σοβαρή νόσηση από covid είναι μεγαλύτερη από την πιθανότητα να μην προκαλεί.


Το μόνο παιδί που νοσηλεύτηκε στη δοκιμή για πυρετό και επιληπτική κρίση ήταν εμβολιασμένο.


Κατά την περίοδο των 3 εβδομάδων, μετά την 1η δόση του εμβολίου, τα 34 από τα εμβολιασμένα παιδιά νόσησαν από Covid και μόνο τα 13 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου, πράγμα που σημαίνει ότι η πιθανότητα να κολλήσεις Covid αυξήθηκε κατά 30% κατά την περίοδο των 3 εβδομάδων, εάν ήσουν εμβολιασμένος.


Αγνόησαν αυτά τα δεδομένα και στη συνέχεια υπήρξε ένα κενό 8 εβδομάδων μεταξύ της 2ης δόσης και της 3ης δόσης, όπου και πάλι τα παιδιά κόλλησαν covid στην ομάδα του εμβολίου. Αγνόησαν αυτά τα δεδομένα.


Στη συνέχεια, υπήρχαν αρκετές εβδομάδες μετά την 3η δόση, τις οποίες επίσης αγνόησαν, πράγμα που σήμαινε ότι στο τέλος είχαν αγνοήσει το 97% του covid που συνέβη κατά τη διάρκεια της δοκιμής και συνέκριναν 3 παιδιά στην ομάδα του εμβολίου που είχαν covid με 7 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου και είπαν ότι αυτό έδειξε ότι το εμβόλιο ήταν αποτελεσματικό.


Τα παιδιά που θα έπαιρναν το εικονικό φάρμακο, η ομάδα ελέγχου, παρακολουθήθηκαν κατά μέσο όρο για 6 εβδομάδες και στη συνέχεια ξετυφλώθηκαν και τους χορηγήθηκε το εμβόλιο. Αυτός είναι ο έλεγχος για την ασφάλεια που χάθηκε για πάντα.


Η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης προορίζεται για μια κατάσταση όπου υπάρχει κίνδυνος σοβαρής βλάβης ή θανάτου. Τα παιδιά κάτω των πέντε ετών δεν διατρέχουν κίνδυνο σοβαρής βλάβης ή θανάτου από την covid.


Ακολουθεί απόσπασμα από την ομιλία της Δρ. Βίκυ Σουλεϊμάνοβα, η οποία είναι παιδοχειρουργός στο νοσοκομείο Λαρίσης.


Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή στην περιοχή του Βόλου, έλαβε το λόγο προκειμένου να μοιραστεί την εμπειρία της απ’ όσα βλέπει να εκτυλίσσονται κάθε μέρα μπροστά στα μάτια της με τα εμβολιασμένα παιδιά.


Πηγές:


Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που έφτιαξε ο NIOLAND, για το μείζον αυτό θέμα.

Θα το κρατήσω στο slider στο οποίο συγκεντρώνω τα πολύ σημαντικά θέματα, ώστε να μείνει στην επικαιρότητα για καιρό και παρακαλώ πολύ, διαδώστε το ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ…


 Καλλιόπη Σουφλή


https://rumble.com/v19fnaf--pfizer-.html



 

 

 


πηγή 


Ανεξαρτητοποιείται το Τέξας; Αρχίζει η διάλυση των ΗΠΑ;

 


Ανεξαρτητοποιείται το


 Τέξας; Αρχίζει η διάλυση


 των ΗΠΑ;


Προσωπική «επιτυχία» του αποτυχημένου Μπαιντεν…





To Ρεπουμπλικανικό κόμμα του Τέξας πιέζει για δημοψήφισμα μέσα στο 2023 με το ερώτημα της αποχώρησης της Πολιτείας από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με αφορμή την «μη νομιμότητα των εκλογών του 2020».


Οι Τεξανοί δεν αναγνωρίζουν τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν (not my president είναι το κλασσικό «μότο») και ακόμα περισσότερο δεν εγκρίνουν την πολιτική του ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το φλέγον ζήτημα της οπλοκατοχής.


Στην τελευταία του ανακοίνωση, το GOP (Ρεπουμπλικανοί) του Τέξας έχει προτείνει το ενδεχόμενο απόσχισης του Τέξας από τις ΗΠΑ.

Στο έγγραφο, το GOP ζήτησε δημοψήφισμα με κεντρικό αίτημα την απόσχιση το 2023.


Το δημοψήφισμα θα καθορίσει εάν το Τέξας θα πρέπει να «επιβεβαιώσει ξανά το καθεστώς του ως ανεξάρτητου έθνους».

Το κείμενο συντάχθηκε με βάση το συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Τέξας στο Χιούστον, το οποίο ψήφισε επίσης «συντριπτικά» υπέρ της απόρριψης της νομιμότητας των εκλογών του 2020 .


Εν ολίγοις οι Τεξανοί δεν αναγνωρίζουν το αποτέλεσμα των εκλογών του 2020 καθώς το θεωρούν προϊόν νοθείας και πιστεύουν ότι οι σημερινές ΗΠΑ δεν εκφράζουν τις αμερικανικές αξίες.


Σημειώνεται ότι το Τέξας θεωρείται ο «στυλοβάτης» του αμερικανικού πατριωτισμού και ο βασικό πυρήνας αυτού που ο κόσμος είχε συνηθίσει να ονομάζει ΗΠΑ, τουλάχιστον μέχρι και την δεκαετία του ’90.


Το έγγραφο των Ρεπουμπλικάνων καλεί την Πολιτεία να διεξαγάγει ψηφοφορία και εκφράζει την άποψη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Τέξας ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση έχει «πλήξει» τα δικαιώματά της στην τοπική διακυβέρνηση της Πολιτείας.


Σύμφωνα με το έγγραφο, το GOP του Τέξας πρότεινε ότι οποιαδήποτε «ομοσπονδιακή νομοθεσία που παραβιάζει τα δικαιώματα της 10ης Τροποποίησης του Τέξας θα πρέπει να αγνοηθεί, να αντιταχθεί, να απορριφθεί και να ακυρωθεί».


«Το Τέξας διατηρεί το δικαίωμα απόσχισης από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το νομοθετικό σώμα του Τέξας θα πρέπει να κληθεί να διοργανώσει δημοψήφισμα σύμφωνα με αυτό», αναφέρεται στο έγγραφο.


Στο έγγραφο, το GOP του Τέξας προέτρεψε επίσης τους νομοθέτες της πολιτείας να ψηφίσει ο λαός του Τέξας «για να καθοριστεί εάν η Πολιτεία του Τέξας θα πρέπει να επιβεβαιώσει εκ νέου το καθεστώς της ως ανεξάρτητου έθνους». Σύμφωνα με την πρόταση της πολιτείας GOP, αυτή η ψηφοφορία θα διεξαχθεί το 2023.


Εκτός από την έκκλησή του για απόσχιση, το GOP του Τέξας ζήτησε επίσης από τους νομοθέτες της πολιτείας να εξετάσουν τη δίωξη της εκλογικής νοθείας.


«Προτρέπουμε την ψήφιση μιας συνταγματικής τροποποίησης που δίνει στον Γενικό Εισαγγελέα του Τέξας ταυτόχρονη δικαιοδοσία να διώξει την εκλογική νοθεία μαζί με τους εισαγγελείς της κομητείας», ανέφερε το έγγραφο της πλατφόρμας του GOP.


Ενώ το GOP του Τέξας δεν έχει περιγράψει πότε ακριβώς θα μπορούσε να διεξαχθεί μια τέτοια ψηφοφορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διατυπώνεται η ιδέα της απόσχισης.


Τον Νοέμβριο, ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ είπε ότι η Πολιτεία μπορεί να αποσχιστεί εάν η κατάσταση στις ΗΠΑ γίνει «απελπιστική»!

«Δεν είμαστε ακόμα εκεί, και αν έρθει ένα σημείο που είναι απελπιστικό, τότε νομίζω ότι παίρνουμε τη NASA, παίρνουμε τον στρατό, παίρνουμε το πετρέλαιο», είπε ο Κρουζ.


Ωστόσο, σύμφωνα με το Σύνταγμα, το Τέξας δεν μπορεί να αποχωρήσει μονομερώς από την Ένωση.


Σημειώνεται ότι το Τέξας είναι η πλουσιότερη Πολιτεία των ΗΠΑ μετά την Πολιτεία της Νέας Υόρκης και φυσικά διαθέτει τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου.


———–

Πηγη >> http://www.oparlapipas.gr/2022/06/p-2023.html?fbclid=IwAR0GXaevtEQtUOgmdbfhVxT50xKV2ci-Zu7PlwOp7yLosaCpFvB7cIpSJ-A


Μέσω >> apagoreuetai-group.blogspot.com


πηγη

Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.

Περνάνε νομοσχέδια σαν τους κλέφτες τα μεσάνυχτα για να μην υπάρχουν αντιδράσεις


Περνάνε νομοσχέδια σαν τους


 κλέφτες τα μεσάνυχτα για να


 μην υπάρχουν αντιδράσεις



Τακτικές που θυμίζουν δικτατορικά καθεστώτα χρησιμοποιεί εδώ και πολύ καιρό η κυβέρνηση Μητσοτάκη.


Σαν τους κλέφτες περνάνε νομοσχέδια τα μεσάνυχτα τα οποία κάποια είναι και εκπρόθεσμα με σκοπό να μην μπορούν να τα διαβάσουν οι βουλευτές και να αντιδράσουν σε τυχόν ατασθαλίες. Θυμίζουν εποχές της χούντας όταν ασφαλίτες συλλάμβαναν άτομα που αντιδρούσαν πρωί-πρωί όταν περνάει ο γαλατάς όπως έλεγαν για να μην υπάρχουν αντιδράσεις από τους γύρω κατοίκους.


Μία κυβέρνηση που καταρρέει μέρα με τη μέρα και τα ποσοστά της πλέον έχουν φτάσει κοντά στο 18% του Σαμαρά. Συνεχίζει την ίδια τακτική γνωρίζοντας ότι αυτά που φέρνει προς ψήφιση ένας άνθρωπος με συνείδηση δεν θα έβαζε ποτέ την υπογραφή του.


Όχι απλά είναι η χειρότερη κυβέρνηση που έζησε η Ελλάδα από την εποχή της μεταπολίτευσης και μετά αλλά είναι και η πιο επικίνδυνη για το θεσμό της δημοκρατίας.


πηγη


ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.