The Rifleman - Season 1, Episode 1 - The Sharpshooter - Full Episode


The Rifleman - Season 1, Episode 1 - The Sharpshooter 
- Full Episode

source :

Lucas and Mark decide to enter a local turkey shoot to raise money to buy a ranch.
FilmRise Television

Το Τέξας κηρύσσει επίσημα την προεδρία του Μπάιντεν «παράνομη»

Το Τέξας κηρύσσει επίσημα την προεδρία του Μπάιντεν «παράνομη»

ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ!!!


Οι νομοθέτες του Τέξας κήρυξαν επίσημα την εκλογή του Τζο Μπάιντεν το 2020 ως «παράνομη» – που σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζεται πλέον ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών από τους Ρεπουμπλικάνους του Τέξας.

Πάνω από 9.000 Ρεπουμπλικάνοι του Τέξας επισκέφτηκαν το Χιούστον για το ετήσιο συνέδριο του GOP το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Το τελευταίο χτύπημα στη νομιμότητα των εκλογών του 2020 παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ «2000 Mules» σχετικά με την εκτεταμένη διακίνηση ψηφοδελτίων στις εκλογές του 2020.

Το Gateway Pundit συνεχίζει να δημοσιεύει όλο και περισσότερα πλάνα από διακινητές ψηφοδελτίων που έριχναν παράνομα χούφτες πλαστά ψηφοδέλτια σε κάλπες στο Μίσιγκαν.

Το Reuters αναφέρει:

Οι Ρεπουμπλικάνοι στο Τέξας απέρριψαν επισήμως την εκλογή του προέδρου Τζο Μπάιντεν το 2020 ως παράνομη και ψήφισαν σε ένα συνέδριο σε όλη την πολιτεία που ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο σε μια κομματική πλατφόρμα που αποκαλεί την ομοφυλοφιλία «ανώμαλη επιλογή τρόπου ζωής».

Ο αβάσιμος ισχυρισμός του κόμματος για εκλογική νοθεία σε μια βασική πολιτεία των Ρεπουμπλικανών ήρθε καθώς μια δικομματική επιτροπή του Κογκρέσου προσπαθεί να καταρρίψει οριστικά και δημόσια την ψευδή ιδέα ότι ο Μπάιντεν δεν κέρδισε τις εκλογές…

…”Απορρίπτουμε τα πιστοποιημένα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020 και πιστεύουμε ότι ο εν ενεργεία Πρόεδρος Τζόζεφ Ρομπινέτ Μπάιντεν Τζούνιορ δεν εξελέγη νόμιμα από τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών”, ανέφερε το κόμμα του Τέξας σε ψήφισμα, που εγκρίθηκε με φωνητική ψηφοφορία στο συνέδριό του.

Το Τέξας είναι σημαντικός παίκτης στην εθνική πολιτική των ΗΠΑ, με 38 εκλογικές ψήφους (ψήφους από το Κολλέγιο των Εκλεκτόρων), ο δεύτερος υψηλότερος μετά την Καλιφόρνια. Οι ψηφοφόροι εκεί υποστηριξαν τους Ρεπουμπλικάνους προέδρους τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.

Ο Λευκός Οίκος δεν είχε κανένα σχόλιο.

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos, περίπου τα δύο τρίτα των Ρεπουμπλικανών πιστεύουν ότι οι προεδρικές εκλογές του 2020 κλάπηκαν από τον Τραμπ. Πολιτειακοί και ομοσπονδιακοί δικαστές απέρριψαν περισσότερες από 50 αγωγές που υπέβαλαν ο Τραμπ και οι σύμμαχοί του για την αμφισβήτηση των εκλογών, ενώ οι αναθεωρήσεις και οι έλεγχοι «δεν βρήκαν» στοιχεία για εκτεταμένη νοθεία. ΌΛΑ ΑΥΤΑ όμως ήταν ένα μεγάλο….ΨΕΜΑ γιατί τα αποδεικτικά στοιχεία για όλα αυτά είναι πολλά καθώς και αναμφισβήτητα!!!

Σύμφωνα με τούτο το σάιτ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com)

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ  (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε γράψει εδώ και 18 μήνες περίπου πάρα πολλά άρθρα για αυτό το θέμα περι της μεγάλης κλοπής των αμερικανικών εκλογών από τον Μπάιντεν και τους Δημοκραστικούς. Για περισσότερα, δείτε το ειδικό τμήμα του σάιτ μας που λέγεται ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ. ΕΚΕΙ θα τα μάθετε ΟΛΑ…

_____________

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/texas-officially-declares-bidens-presidency-illegitimate/


  πηγη

 Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.

Celine Dion και Justin Bieber, η ίδια τραγική μοίρα μετά τα εμβόλια Covid



Celine Dion και Justin Bieber, η ίδια τραγική μοίρα μετά τα εμβόλια Covid












Θα ανοίξει άραγε τα μάτια των θαυμαστών τους η τραγική μοίρα παγκόσμιων σταρ όπως η Celine Dion και ο Justin Bieber; 

Επιπτώσεις του εμβολίου Covid-19

By Dr. Nicole Delépine
Global Research, June 17, 2022

Με βάση την παραπληροφόρηση των μέσων ενημέρωσης και την ψεύτικη επιστήμη, το εμβόλιο mRNA παρουσιάστηκε ως λύση για τον περιορισμό της πανδημίας. Πλήρως τεκμηριωμένο, το εμβόλιο Covid-19 έχει προκαλέσει από την αρχή τον Δεκέμβριο του 2020 μια ανοδική τάση στη θνησιμότητα και τη νοσηρότητα. Τα στοιχεία είναι συντριπτικά.

Οι εθνικές κυβερνήσεις παγκοσμίως λένε ψέματα σε εσάς τους ανθρώπους, στους πληθυσμούς που υποτίθεται ότι υπηρετούν.

Παρακάτω είναι το αυστηρό και ξεκάθαρο άρθρο της Dr. Nicole Delépine για την τραγική μοίρα της Celine Dion και του Justin Bieber 

Αυτό είναι επίσης ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς όλη την ανθρωπότητα, ιδιαίτερα τα παιδιά και τους νέους εφήβους.

Εκ μέρους των θυμάτων του εμβολίου, ελπίζουμε ότι διάσημοι καλλιτέχνες και παγκόσμιοι αστέρες θα συμμετάσχουν στο εξής στην παγκόσμια εκστρατεία και θα τηρήσουν σταθερή στάση κατά του εμβολίου Covid-19. 

Απαιτούμε να αποσυρθεί αμέσως και να διακοπεί το εμβόλιο mRNA του Covid-19 παγκοσμίως. Εάν έχετε αμφιβολίες, διαβάστε τη μυστική έκθεση-βόμβα της Pfizer , η οποία είναι πλέον δημόσια (κυκλοφόρησε υπό το FOI– Freedom of Information). 

Παρακαλώ προωθήστε αυτό το άρθρο.

Η ενημέρωση των ανθρώπων για τους κινδύνους του εμβολίου Covid, σώζει ζωές.

Michel Chossudovsky, Global Research, 17 Ιουνίου 2022

***

Δεδομένου του αριθμού των ακολούθων της Καναδής τραγουδίστριας  Celine Dion στο Twitter, (924.200 ακόλουθοι, στο Facebook πάνω από ένα εκατομμύριο και σε άλλα δίκτυα), μπορούμε να ελπίζουμε ότι οι κακοτυχίες αυτής της υπέροχης τραγουδίστριας θα αγγίξουν περισσότερους ανθρώπους από τους επίσημους ιστότοπους των EudraVigilance ή Vaers [ΗΠΑ] που είναι πιο δύσκολο να συμβουλευτεί κανείς και ως μέσο ενημέρωσης του κοινού. Ακόμη κι αν  επρόκειτο μόνο για να ενσταλάξουμε κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τους κινδύνους του εμβολίου Covid-19…

Τι της συνέβη; 

Προς το παρόν, η οικογένειά της ή/και οι πράκτορές της τροφοδοτούν υπενθυμίσεις για τις ηχογραφήσεις και τις συναυλίες της κ.λπ.. Γιατί όμως αυτή η σιωπή, αυτές οι αιώνιες ακυρώσεις συναυλιών που προς το παρόν αναβλήθηκαν για τον Σεπτέμβριο του 2023; Ποιος το πιστεύει ακόμα αυτό;

@jjdenoual 2 Νοεμβρίου 2021:

«Μετά τη δεύτερη ένεση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, η Celine DION θα είχε παραλύσει και θα είχε ακυρώσει όλες τις συναυλίες της! Αλλά υπάρχει σιωπή στο ραδιόφωνο και στα ΜΜΕ, διότι θα προκαλούσε πανικό μεταξύ όλων των εμβολιασμένων!».

@Rideaubleu, 31 Οκτωβρίου 2021:

«Ας ανακεφαλαιώσουμε λοιπόν την ατάκα: ένας πυροσβέστης εμβολιάζει ένα 12χρονο κορίτσι, για να γιορτάσει την 100000η δόση. Προσφέρουν στο παιδί εισιτήρια για τη συναυλία της Celine DION, μια συναυλία που ακυρώθηκε επειδή η τραγουδίστρια που ζήτησε τον εμβολιασμό είναι παράλυτη. Όχι, αυτό δεν είναι αστείο».

Η Celine Dion, η μυστηριώδης ασθένειά της που συνδέεται με το εμβόλιο κατά του Covid, αποκάλυψη του Bob Kennedy Jr. (ilestencoretemps.fr)

Οι συνάδελφοί μας του περιοδικού Public δημοσίευσαν πρόσφατα ότι η 53χρονη τραγουδίστρια χτυπήθηκε από μια μοναδική ασθένεια που ονομάζεται νευροπάθεια μικρών ινών, μια παθολογία από την οποία η Celine Dion θα είχε προσβληθεί πριν από ένα χρόνο, «λίγο μετά τον εμβολιασμό κατά του Covid χωρίς να έχει γίνει σύνδεση» ανοιχτά.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό ότι παρουσιάζει τους παράγοντες που περιγράφονται για αυτήν την ασθένεια (μεταλλάξεις στα γονίδια SCN9A και SCN10A, μεταβολικό σύνδρομο, HIV, κοιλιοκάκη, σύνδρομο Sjögren, αμυλοείδωση, χρόνια φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, λοιμώδεις νόσοι, ηπατίτιδα C, νόσος του Lyme, υποθυρεοειδισμός, διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος).

Άλλη σύμπτωση;

Εάν επιβεβαιωνόταν η σχέση του εμβολίου που προηγήθηκε, η Celine θα ήταν, όπως εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι, θύμα μιας παγκόσμιας «συνωμοσίας», όπως υποστηρίζει ο Bob Kennedy Jr. maintains στο βιβλίο του για το θέμα.

Στις 21 Μαΐου, η Celine είπε:

«Ενθαρρύνω όλους να εμβολιαστούν γιατί πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος τρόπος να χτιστεί ανοσία σε όλο τον κόσμο».

Πώς το ήξερε αυτό;

Πώς μπορεί να κάνει μια τέτοια δήλωση;

Θα ήθελε να την αντικαταστήσω για να τραγουδήσω στη σκηνή; Ο καθένας από εμάς έχει τη δική του δουλειά, τις δικές του δεξιότητες.

Αυτή η χειραγώγηση από τα λόμπι και τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να σταματήσει.

Στις 19 Μαΐου 22, η Celine Dion επιβεβαίωσε αυτό που όλοι φοβόντουσαν για την υγεία της:

«Λυπάμαι πολύ που πρέπει να αλλάξω ξανά τις ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας· την πρώτη φορά ήταν λόγω της πανδημίας, τώρα είναι λόγω της υγείας μου», είπε η 54χρονη σήμερα τραγουδίστρια.

« Για να είμαι ειλικρινής, το ανυπομονώ, αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη »

« Υπάρχει κάτι σημαντικό. Αυτοί οι διαβόητοι σπασμοί αρχίζουν να γίνονται εξαιρετικά ανησυχητικοί.»

«Αναρωτιόμαστε αν δεν διαβάζει το μήνυμα, και νιώθουμε εξαιρετικά λυπημένοι, σαν ρομποτικοί», σχολίασε η Καναδή αρθρογράφος Sophie Durocher όταν είδε το σύντομο κλιπ, και συνεχίζοντας στο μικρόφωνο του τοπικού ραδιοφώνου, αναρωτήθηκε:

«Αν μία καλλιτέχνης του διαμετρήματος της Celine Dion αναφέρει ότι δεν προκειται για λίγο πονοκέφαλο, αλλά υπάρχει κάτι σημαντικότερο και ότι aυτοί οι διαβόητοι σπασμοί αρχίζουν να γίνονται εξαιρετικά ανησυχητικοί, τότε εκατομμύρια δολάρια διακυβεύονται! Θα πρέπει να κάνουμε την ερώτηση στον εαυτό μας. Θα επιστρέψει η Celine Dion στη σκηνή;».

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Daily Express», η  Celine Dion έπασχε από δυστονία, μια παθολογία που χαρακτηρίζεται από μυϊκές συσπάσεις, που συμβαίνουν ακούσια και παρατεταμένα.

Εν ολίγοις, όλα αυτά τα σχόλια επιβεβαιώνουν τη μεγάλη πιθανότητα μιας νευρολογικής νόσου μετά τον εμβολιασμό, παραπέμποντας στην περίπτωση της Mauricette που πάσχει από Creutzfeldt-Jakob ή μια σχετική ασθένεια.

Αυτό που ήταν ακόμα πιο σοκαριστικό και είχε διαψευστεί για λίγο ήταν ότι η Celine Dion ήταν επίμονα υποστηρικτής της πειραματικής ένεσης σε σημείο να επιβάλει την ένεση στο κοινό της συναυλίας. Πίστευε πραγματικά σε αυτό και έπεσε θύμα της πίστης της!

Ο εμβολιασμός έγινε θρησκεία.

Καταστροφικό. Τι κρίμα, τι λάθος, τι εκτροπή!

Πώς μπορούν οι καλλιτέχνες, μακριά από την πραγματική ιατρική και πιθανότατα πολύ κοντά σε δημοσιογραφικές αυταπάτες που επιβάλλονται από εργαστήρια πρόθυμα να πουλήσουν, να μπουν σε αυτή τη χειραγώγηση σε σημείο να χάσουν τελικά τη ζωή τους, σε κάθε περίπτωση ήδη τη ζωή τους ως καλλιτέχνες;

Η διαφθορά δεν περιορίζεται στην οικονομική διαφθορά, αλλά αγγίζει όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ψυχής, την επιθυμία να ευχαριστήσει, να συμβουλέψει, να παίξει τον σωτήρα κ.λπ.

Τραγική ιστορία που επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά καθώς οι μέρες περνούν και η τοξική επίδραση αυτών των πειραματικών προϊόντων εκδηλώνεται στο σώμα.

Μετά τη Celine, ο Justin Bieber Ένα δεύτερο παράδειγμα αποκαλύφθηκε το βράδυ της 10ης Ιουνίου 2022

Πρακτορείο France-Presse:

«Ο Justin Bieber είχε διοργανώσει μια συναυλία υπέρ των ψευδοεμβολίων κατά του Covid στις 27 Ιουνίου 2020 που διοργάνωσε η Global Citizen με την υποστήριξη της Ursula  von der Leyen, προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Melinda Gates, προέδρου της Παγκόσμιας Συμμαχίας για Εμβόλια και Ανοσοποιήσεις (Gavi), της Ngozi Okonjo-Iweala και του Derrick Johnson (προέδρου της NAACP)».

 Ο νεαρός Justin Bieber είχε ζητήσει, όπως και η Celineαπό το κοινό της συναυλίας του να κάνει τριπλό εμβολιασμό.

Να θυμάστε ότι πρόκειται για έναν 28χρονο ποπ σταρ – ο οποίος έχει 539,2 εκατομμύρια ακολούθους στα κοινωνικά δίκτυα . Μπορούμε να φανταστούμε την ικανότητα επιρροής αυτών των ίδιων των αστέρων που χειραγωγούνται από τη Big Pharma ή/και τις θυγατρικές τους.

Είχε ήδη μια προειδοποίηση για τις ενέσεις, μετά τις επιπλοκές της συζύγου του Hailey  που παρά το νεαρό της ηλικίας της είχε υποστεί εγκεφαλικό πιθανώς μετά τον εμβολιασμό.

Ας ελπίσουμε ότι οι νεαροί θαυμαστές του θα κάνουν κάποιες ερωτήσεις στον εαυτό τους με αυτή την ευκαιρία και θα διστάσουν να πάνε για άλλη ένεση.

Με ποιον στρεβλό μηχανισμό σκέψης είχε μετατραπεί σε έμπορο ενέσεων, για τον οποίο δεν γνώριζε τίποτα, ειδικά αφού όλα τα στοιχεία ήταν κρυμμένα;

Η μόνη επαληθεύσιμη βεβαιότητα ήταν ότι αυτές οι ουσίες ήταν πειραματικές, όπως έδειξε αμέσως ο ιστότοπος  clinicaltrials.gov.

Είναι ακόμα πειραματικά και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2023 για να λάβουμε τα επίσημα στοιχεία από τις δοκιμές.

Αλλά επί του παρόντος, χάρη στο αμερικανικό σύστημα δικαιοσύνης, έχουμε μερικά από τα κρυμμένα έγγραφα της Pfizer που αποκαλύπτουν την εξαπάτηση που θα έπρεπε να απαγορεύσει περαιτέρω ενέσεις.

Και τα δεδομένα του Ηνωμένου Βασιλείου που δίνονται από το ONS της Αγγλίας καταδεικνύουν επίσης τον θανατηφόρο κίνδυνο των ενέσεων για τον πληθυσμό.

Έτσι στις 10 Ιουνίου 2022 μαθαίνουμε μέσω twitter

«Μετά την κοπέλα του, ο Justin Bieber είναι με τη σειρά του σοβαρά άρρωστος και αναγκάζεται να διακόψει την περιοδεία του. Τριπλά εμβολιασμένος, είχε ζητήσει από τους θαυμαστές του πλήρη προγράμματα εμβολιασμών για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες του».

Ή μέσω @vl_plus: Αφού η σύζυγός του Hailey νοσηλεύτηκε για θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό της marieclaire.fr/hailey-bieber-…

Είναι ο ίδιος ο Justin Bieber που πάσχει από μια μυστηριώδη ασθένεια «που επιδεινώνεται» και τον αναγκάζει ακόμη και να διακόψει τις συναυλίες του….mirror.co.uk/3am/celebrity-…

@AldoSterone111: Ο Justin Bieber ακυρώνει τις συναυλίες του. Είναι πολύ άρρωστος. Το πρόσωπό του είναι παράλυτο… Μοιάζει με ατύχημα. dailymail.co.uk/tvshowbiz/arti…11/06/2022 00:48

@NaraShi138767941/3) 08/06/22: Ο Justin Bieber 28 αναβάλλει τις εκπομπές

[Δείτε το κείμενο αναφοράς της Daily Mail]

Ο Bieber έγραψε στο Instagram:

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αυτό. Έκανα τα πάντα για να βελτιωθώ, αλλά η ασθένειά μου χειροτερεύει».

Ο 28χρονος σταρ δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη μυστηριώδη ασθένειά του.

Εν ολίγοις, ο διάσημος και όμορφος τραγουδστής μας έχει παραμορφωθεί από μια παράλυση προσώπου που περιγράφεται καλά στις επιπλοκές του εμβολιασμού κατά του Covid ως παράλυση Bell. Το να το παρουσιάζουμε με το όνομα του συνδρόμου Ramsay μπορεί να είναι επιστημονικό, αλλά δεν αλλάζει το γεγονός.

Τι δυστυχία να αρρωσταίνουν αυτοί οι όμορφοι νέοι που είχαν το μέλλον μπροστά τους και που επιπλέον θεώρησαν χρήσιμο να συμβουλεύουν τους άλλους γι’ αυτή την απόλυτη αυταπάτη.

© Instagram/Justin

Σύμφωνα με λοιμωξιολόγο, ο έρπης ζωστήρας του Justin Bieber εμφανίστηκε κατά μήκος των δύο νεύρων του προσώπου, του προσωπικού νεύρου και του ακουστικού, γι’ αυτό και ο τραγουδιστής έχει πρόβλημα στην ομιλία και σίγουρα στην ακοή. Instagram/Justin Bieber

Είναι απαραίτητο να απαιτήσουμε από τις εθνικές αρχές σε όλο τον κόσμο να θέσουν άμεσο τέλος σε αυτά τα επικίνδυνα εμβόλια.

Τα τελευταία χαρακτηρίζονται από καταστροφικές βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες συνέπειες (μυοκαρδίτιδα, αιφνίδιος θάνατος αθλητών κ.λπ., ασθένεια κοντά στην τρελή αγελάδα) και άγνωστες συνέπειες μακροπρόθεσμα.

Η ραγδαία θανατηφόρα εξέλιξη των καρκίνων που έχουν θεραπευθεί για πολλά χρόνια ή των πρόσφατων καρκίνων παρατηρείται όλο και περισσότερο μετά τις ενέσεις, ιδιαίτερα μετά την τρίτη δόση.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι στην πρώτη φάση του εμβολιασμού, μόνο το 5% των παρτίδων επηρεάστηκε από ατυχήματα με εμβόλια, placebos, διαφορετικές δοσολογίες και συστατικά. Δεν ξέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι από την τρίτη δόση που ονομάζεται αναμνηστική, τα ατυχήματα φαίνονται πιο συχνά και πιο γρήγορα, ακόμα κι αν μπορούμε να διακρίνουμε και γεωγραφικές ποικιλίες, κάτι που υποδηλώνει διαφορές στις παρτίδες. Ρωσική Ρουλέτα…

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.seferou-maria.gr

Μετάφραση από τα Αγγλικά από την Μαρία Σεφέρου


πηγή :

BOOM !!!


             BOOM !!!


Η PFIZER ΖΗΤΗΣΕΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΔΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΕ !!



 


 ΠΗΓΗ

Πώς να αφαιρέσετε το οξείδιο του γραφενίου από το σώμα!

 

Πώς να αφαιρέσετε το 

οξείδιο του γραφενίου 

από το σώμα!


Όπως αναφέρει η dailyexpose.uk το οξείδιο του γραφενίου, μια ουσία που είναι δηλητηριώδης για τον άνθρωπο, έχει βρεθεί στα «εμβόλια» κατά του Covid 19, στην παροχή νερού, στον αέρα που αναπνέουμε μέσω των χημικών ιχνών, ακόμη και στα τρόφιμα μας. Το οξείδιο του γραφενίου αλληλεπιδρά και ενεργοποιείται από τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες («EMF»), συγκεκριμένα το ευρύτερο φάσμα συχνοτήτων που βρίσκεται στο 5G και μπορεί να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη βλάβη στην υγεία μας. Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης από οξείδιο του γραφενίου και της ασθένειας ακτινοβολίας EMF είναι παρόμοια με εκείνα τα συμπτώματα που περιγράφονται στον Covid. Τα καλά νέα είναι ότι το οξείδιο του γραφενίου έχει αναγνωριστεί ως ρύπος, υπάρχουν τρόποι να το αφαιρέσετε από το σώμα μας και να αποκαταστήσετε την υγεία σας.

Αυτή είναι μια ολιστική προσέγγιση της χρήσης πολλών διαφορετικών μεθόδων ταυτόχρονα για καλύτερο αποτέλεσμα. Συμπεριλαμβανομένων ειδικών συμπληρωμάτων για την αποικοδόμηση του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα και ελέγχου των EMFs στο περιβάλλον για την ελαχιστοποίηση της ενεργοποίησης του οξειδίου του γραφενίου. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από διάφορες πηγές και βασίζονται σε επιστημονικές μελέτες. Οι σύνδεσμοι αναφέρονται παρακάτω. 
Τι είναι η γλουταθειόνη Η γλουταθειόνη είναι μια ουσία που παράγεται από τα αμινοξέα: γλυκίνη, κυστεΐνη και γλουταμινικό οξύ. Παράγεται φυσικά από το ήπαρ και εμπλέκεται σε πολλές διεργασίες στο σώμα, συμπεριλαμβανομένης της οικοδόμησης και επισκευής ιστών, της παραγωγής χημικών και πρωτεϊνών που απαιτούνται στο σώμα και για το ανοσοποιητικό σύστημα. Έχουμε ένα φυσικό απόθεμα γλουταθειόνης στο σώμα μας. Αυτό είναι που μας δίνει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Όταν τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι υψηλά στον οργανισμό, δεν έχουμε προβλήματα και το ανοσοποιητικό μας σύστημα λειτουργεί καλά. Αλλά όταν η ποσότητα του οξειδίου του γραφενίου στο σώμα υπερβαίνει την ποσότητα της γλουταθειόνης, προκαλεί την κατάρρευση του ανοσοποιητικού συστήματος και πυροδοτεί μια καταιγίδα κυτοκινών. Ο τρόπος με τον οποίο το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα για να ξεπεράσει τη γλουταθειόνη στο σώμα είναι μέσω ηλεκτρονικής διέγερσης. Δηλαδή, τα EMF που βομβαρδίζουν το γραφένιο για να το οξειδώσουν, κάτι που πυροδοτεί γρήγορα την ασθένεια.

Στην ηλικία των 65 ετών τα επίπεδα γλουταθειόνης πέφτουν δραστικά στον οργανισμό. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ο πληθυσμός που πλήττεται περισσότερο από τον Covid-19 είναι οι ηλικιωμένοι. Τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι επίσης πολύ χαμηλά σε άτομα με προϋπάρχουσες παθήσεις όπως διαβήτης, παχυσαρκία κ.λπ. Ομοίως, τα επίπεδα γλουταθειόνης είναι πολύ υψηλά σε βρέφη, παιδιά και αθλητές. Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί ο Covid-19 δεν έχει επηρεάσει αυτούς τους ανθρώπους. Το οξείδιο του γραφενίου όταν οξειδώνεται ή ενεργοποιείται από συγκεκριμένες συχνότητες EMF υπερκαλύπτει την ικανότητα του σώματος να δημιουργεί αρκετή γλουταθειόνη, η οποία καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλεί την ασθένεια. Σε περιπτώσεις ασθένειας (όπως τα συμπτώματα του Covid και όλες οι «παραλλαγές») είναι απαραίτητο να αυξηθούν τα επίπεδα γλουταθειόνης στον οργανισμό προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την τοξίνη (οξείδιο του γραφενίου) που έχει εισαχθεί ή ενεργοποιηθεί ηλεκτρικά. Διασωληνωμένοι ασθενείς με Covid στη ΜΕΘ θεραπεύτηκαν μέσα σε λίγες ώρες όταν υποβλήθηκαν σε θεραπεία με γλουταθειόνη και NAC, παράδειγμα από τον Ricardo Delgado «Έχουμε δει κλινικές δοκιμές με εκατοντάδες ασθενείς που ήταν στη ΜΕΘ, mε αναπνευστήρα και διασωληνωμένοι, σχεδόν στα πρόθυρα του θανάτου. Με πνευμονίες που προκαλούνται από την εξάπλωση του οξειδίου του γραφενίου και την επακόλουθη ακτινοβολία 5G στις πνευμονικές πλάκες. Λοιπόν, αυτή η διάχυτη κηλίδα σε αυτούς τους ασθενείς είναι συμμετρική, κάτι που δεν θα συνέβαινε με έναν βιολογικό παράγοντα αφού θα ήταν μάλλον ασύμμετρος, όπως για παράδειγμα όταν υπάρχει πνευμονιοκοκκική λοίμωξη, σωστά; Λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση μια διάχυτη κηλίδα εμφανίζεται συνήθως σε ένα μέρος του πνεύμονα, αλλά όχι σε ένα άλλο, όχι και στα δύο συμμετρικά. Έτσι, όταν έλαβαν θεραπεία με ενδοφλέβια γλουταθειόνη -ή ακόμη και από το στόμα- ή με N-ακετυλοκυστεΐνη (NAC) 600 mg ή υψηλότερες δόσεις, οι άνθρωποι μέσα σε λίγες ώρες άρχισαν να ανακτούν το οξυγόνο τους» – Ricardo Delgado.

 La Quinta Colmuna Η Ν-ακετυλοκυστεΐνη (“NAC”) είναι ένα συμπλήρωμα που προκαλεί το σώμα να παράγει γλουταθειόνη, είναι γνωστό ως ο πρόδρομος της γλουταθειόνης και αναγκάζει το σώμα να εκκρίνει γλουταθειόνη ενδογενώς, όπως συμβαίνει όταν κάνετε έντονα αθλήματα. Το NAC προέρχεται από το αμινοξύ L-κυστεΐνη και χρησιμοποιείται από τον οργανισμό για τη δημιουργία αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν και επιδιορθώνουν τα κύτταρα από βλάβες. 

Μπορείτε να πάρετε το NAC ως συμπλήρωμα ή ως συνταγογραφούμενο φάρμακο. Ο ψευδάργυρος σε συνδυασμό με το NAC είναι απαραίτητα αντιοξειδωτικά που χρησιμοποιούνται για την αποικοδόμηση του οξειδίου του γραφενίου. Ο Ricardo Delgado δηλώνει ότι με αυτά τα δύο αντιοξειδωτικά έχει βοηθήσει προσωπικά άτομα που επηρεάζονται από τον μαγνητισμό μετά τον εμβολιασμό. Αυτό συμβαίνει σε άτομα με δύο δόσεις Pfizer που έχουν γίνει μαγνητικά και μετά από αυτά τα συμπληρώματα δεν έχουν πλέον αυτό το σύμπτωμα.

Άλλα συμπληρώματα που μπορούν να ληφθούν για να βοηθήσουν στην απομάκρυνση του οξειδίου του γραφενίου είναι: 

-Μελατονίνη 
-Γαϊδουράγκαθο 
-Κερσετίνη -Βιταμίνη C -Βιταμίνη D3 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα συμπληρώματα για την αφαίρεση οξειδίου του γραφενίου, ανατρέξτε σε αυτόν τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ .


 Orgone Energy Blood Test, 30 September 2020

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.