“We want to fight for all Quebecers,” says CPQ leader Éric Duhaime at campaign kickoff

“We want to fight for all Quebecers,” says CPQ leader Éric Duhaime at campaign kickoff


Duhaime presented new candidates for the CPQ ahead of the provincial election set for October 3.

On Thursday, June 16, Éric Duhaime, leader of the Conservative Party of Quebec (CPQ) held an event launching his festival tour around the province. The launch event was in Trois-Rivières, where Duhaime presented four new candidates in different ridings. 

Many supporters showed up at the community centre in support of Duhaime. The upcoming provincial election is set to take place on October 3, and the Conservative Party of Quebec is now the second opposition party in the polls. The CPQ hasn’t been receiving much coverage from the legacy media because all the focus has been on the new controversial candidates who have joined the Coalition Avenir Québec (CAQ) recently, like Bernard Drainville, an ex-Parti Québécois member.

After two years of lockdown and government control, Canada is entering a dark economic period of high inflation. Many people are going to suffer from it, and I took the time to ask attendees about their biggest current political concerns.


source


Ήττα για το ερπετό της Νέας Τάξης Πραγμάτων Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλία


Ήττα για το ερπετό της Νέας Τάξης Πραγμάτων Εμανουέλ Μακρόν στη Γαλλία




















Ήττα τον Εμανουέλ Μακρόν στις εκλογές της Γαλλίας αφού το ερπετό της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν κατάφερε να πείσει τους Γάλλους πολίτες ότι τα όργια που έκανε επί τέσσερα χρόνια και ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας ήταν για το καλό τους.

Πρώτο κόμμα εκλέχθηκε ο αριστερός συνδυασμός του Ζακ Μελανσόν και τεράστια εκτίναξη είχε η Μαρί Λεπέν η οποία τερμάτισε τρίτη με τεράστια αύξηση των εδρών της.
Τα αποτελέσματα δείχνουν ακυβερνησία στη Γαλλία αφού και η αποχή ήταν πολύ μεγάλη.
Ο κόσμος έκανε στροφή προς τη Μαρί Λεπέν βλέποντας ότι το σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και οι εκπρόσωποί τους δεν έχουν όρια πουθενά.
Περιμένουμε και στην Ελλάδα ο κόσμος να τιμωρήσει αυτούς που εδώ και δυόμισι χρόνια μας κατέστρεψαν τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.

πηγή

ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ

Trudeau Made Canada Unaffordable ..

#trudeau #canada #cndpoli

Trudeau Made Canada Unaffordable .



source

Canada is now the most expensive country in the world. But for some reason, we have no money!
mistersunshinebaby

Οι Ανεβολιαστοι Γιατροί


Οι Ανεβολιαστοι Γιατροί


Greek ice V

Η Ρωσία πρώτα ξεκίνησε τον πόλεμο στην αντιανθρώπινη LGBT ιδεολογία της Ν.Τ.Π….

 

Η Ρωσία πρώτα ξεκίνησε τον

 πόλεμο στην αντιανθρώπινη

 LGBT ιδεολογία της Ν.Τ.Π….

ΜΟΣΧΑ (LifeSiteNews) — Οι νομοθέτες πρόσφατα εισήγαγαν νέο νόμο στην Κρατική Δούμα της Ρωσίας που θα επιβάλλει πρόστιμα σε άτομα και οργανισμούς που προωθούν τις  μή παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις.

«Η οικογένεια, η μητρότητα και η παιδική ηλικία κατά την παραδοσιακή τους έννοια, έχουν ανάγκη την ειδική κρατική προστασία», σύμφωνα με το νομοσχέδιο.

Σύμφωνα με το Russia Today, το νομοσχέδιο διευκρινίζει ότι «η οικογένεια, η μητρότητα και η παιδική ηλικία με την παραδοσιακή τους σημασία,  όπως εκείνη μας παραδόθηκε από τους προγόνους μας, είναι οι αξίες που εξασφαλίζουν τη συνεχή εναλλαγή των γενεών, λειτουργούν ως προϋπόθεση για τη διατήρηση και την ανάπτυξη ενός πολυεθνικού λαού και ως εκ τούτου χρειάζονται ειδική κρατική προστασία»

Υπό το πρίσμα αυτής της ανάγκης για «ειδικές κρατικές προστασίες», το νομοσχέδιο θα επιβάλλει πρόστιμα που κυμαίνονται από $660 έως $160.000 USD απέναντι σε όποιον συμβάλλει στη  δημιουργία υλικού που προωθεί ή επιδιώκει να διαμορφώσει «μη παραδοσιακές σεξουαλικές συμπεριφορές, να διαφημίσει την «ελκυστικότητα» των μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων, τη διαστρεβλωμένη ιδέα της «κοινωνικής ισοδυναμίας των παραδοσιακών και μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων» και την διασπορά πληροφοριών σχετικά με τις μη παραδοσιακές σεξουαλικές σχέσεις που έχει ως συνέπεια το ενδιαφέρον για τέτοιες σχέσεις».

Το νομοσχέδιο διευκρινίζει επίσης ότι ενώ το κράτος έχει καθήκον να προστατεύει τις μειονοτικές ομάδες, «ταυτόχρονα, οι απειλές που προκύπτουν από την επιβολή ξένων προτύπων, που παραβιάζουν τον γενικά αποδεκτό τρόπο ζωής στον τομέα της οικογένειας και του γάμου θέτει το ζήτημα της ανάγκης προστασίας της κουλτούρας της πλειοψηφίας, μεταξύ άλλων και με την εισαγωγή πρόσθετων νομικών ρυθμίσεων».

Οι συντάκτες της νομοθεσίας διευκρίνισαν ότι ο νόμος δεν θα στοχεύει στις δημόσιες συζητήσεις για το θέμα, ούτε θα απαγορεύει στους ανθρώπους να έχουν μη παραδοσιακές αξίες.

Το ποσό που θα μπορούσε να επιβληθεί σε κάποιον εξαρτάται από το μέσο που χρησιμοποιείται για την προώθηση του υλικού και τη φύση του φορέα που προωθεί το υλικό, με τις αυστηρότερες ποινές να επιβάλλονται σε όσους χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το Διαδίκτυο ή βρίσκονται σε θέση εξουσίας εντός της Χώρας.

Σε γενικές γραμμές, μεμονωμένοι πολίτες που παραβιάζουν το νόμο θα τιμωρούνται με πρόστιμο 660 $ έως 8.300 $, ενώ οι κρατικοί υπάλληλοι και τα νομικά πρόσωπα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πολύ σκληρότερα πρόστιμα έως και $ 160.000.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρωσία χρησιμοποιεί κυβερνητικά μέτρα για να περιορίσει την εξάπλωση της LGBT ιδεολογίας μέσα στο έθνος. Το 2013, η Ρωσία ψήφισε έναν νόμο που προοριζόταν «για τον σκοπό της προστασίας των παιδιών από πληροφορίες που υπερασπίζονται τη άρνηση των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών», ο οποίος κατέστησε ποινικό αδίκημα την προώθηση της LGBT ιδεολογίας στα παιδιά.

 

Όπως και το νέο νομοσχέδιο, η ιδέα πίσω από τον νόμο του 2013 ήταν να προστατεύσει τις παραδοσιακές ρωσικές αξίες που διαφορετικά θα διαβρωθούν από τον δυτικό φιλελευθερισμό.

 

πηγη

Κατοχικά Νεα 


Trudeau's passion for carbon taxes


Trudeau's passion for carbon taxes


source
True North

Canadians are struggling to make ends meet as the price of almost everything is getting more expensive as a result of historically-high inflation rates. Unfortunately, the Trudeau government is refusing to give Canadians a break. Last April, Justin Trudeau's carbon tax increased and now his second carbon tax – the Clean Fuel Standard – is set to increase as well – causing the cost of goods to increase even more. Will Trudeau have a change of heart and drop his ideological carbon tax in light of the economic situation Canadians are facing? Anthony Furey discusses in his latest video. ——————————————————————————— - JOIN True North - https://tnc.news/subscribe/

ΟΗΕ: Εξαπλώνεται παγκόσμια η πείνα με θύματα εκατομμύρια ανθρώπους – Έρχονται μαζικοί θάνατοι, εμφύλιοι και πολιτικές αναταραχές


ΟΗΕ: Εξαπλώνεται παγκόσμια η πείνα με θύματα εκατομμύρια ανθρώπους – Έρχονται μαζικοί θάνατοι, εμφύλιοι και πολιτικές αναταραχές








Η εκτίναξη των τιμών των τροφίμων οδηγεί εκατομμύρια στην ακραία ένδεια και προκαλεί παγκόσμια πολιτική αποσταθεροποίηση, σύμφωνα με τον διευθυντή του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος του ΟΗΕ – Τα νούμερα του τρόμου και η κόλαση επί Γης

Καθώς οι τιμές των τροφίμων και η επισιτιστική ανασφάλεια αυξάνονται παγκοσμίως, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο «βαδίζουν προς την κατάσταση της ακραίας ένδειας» —αυξάνοντας την πιθανότητα μαζικών αποτρέψιμων θανάτων, εμφυλίων αναταραχών και πολιτικής βίας τους επόμενους μήνες— προειδοποίησε ο επικεφαλής του προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για τα τρόφιμα της εβδομάδας.

Μιλώντας από την Αντίς Αμπέμπα, την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, ο διευθυντής του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος (WFP) του ΟΗΕ Ντέιβιντ Μπίσλεϊ δήλωσε ότι οι «τρομακτικές» ελλείψεις βασικών τροφίμων θέτουν δεκάδες εκατομμύρια ζωές σε κίνδυνο και κινδυνεύουν να αποσταθεροποιήσουν κράτη που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τις εισαγωγές.

Καταστροφικός πόλεμος

«Ακόμη και πριν από την κρίση στην Ουκρανία, αντιμετωπίζαμε μια άνευ προηγουμένου παγκόσμια επισιτιστική κρίση λόγω του Covid και των αυξήσεων των τιμών στα καύσιμα», δήλωσε ο Μπίσλεϊ. «Τότε, πιστεύαμε ότι δεν θα μπορούσε να γίνει χειρότερο, αλλά αυτός ο πόλεμος ήταν καταστροφικός».

Οι εξαγωγές από την Ουκρανία

Από τότε που η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία στα τέλη Φεβρουαρίου και επέβαλε αποκλεισμό στα λιμάνια της στη Μαύρη Θάλασσα, οι εξαγωγές γεωργικών προϊόντων από την Ουκρανία -που είναι υπεύθυνες για το 9% του παγκόσμιου σιταριού, το 16% του καλαμποκιού και το 42% του ηλιελαίου της- έχουν μειωθεί σημαντικά, αφήνοντας εκατομμύρια τόνοι αποθηκευμένων σιτηρών στο έλεος της καταστροφής.

Ο πόλεμος διέκοψε επίσης τη φετινή περίοδο φύτευσης, εγείροντας φόβους ότι η συγκομιδή αυτού του καλοκαιριού, με την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί επαρκής εργατική δύναμη και αποθηκευτικός χώρος, θα είναι κατά ένα τρίτο χαμηλότερη από το 2021.

Ο πληθωρισμός στις τιμές

Ως εκ τούτου, οι τιμές των τροφίμων έχουν εκτοξευθεί σε ιστορικά υψηλά -ξεπερνώντας τα επίπεδα που παρατηρήθηκαν τελευταία κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας κρίσης του 2007-08, όταν η αύξηση του κόστους του ψωμιού συνέβαλε στην εξέγερση της Αραβικής Άνοιξης- και έθεσε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε αυξημένο κίνδυνο ακραίας φτώχειας.

Τα νούμερα του τρόμου

Αναφερόμενος στο αυξημένο κόστος της ναυτιλίας, των λιπασμάτων και των καυσίμων που σχετίζονται με την πανδημία Covid-19, την κλιματική κρίση και τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο Μπίσλεϊ είπε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που υποφέρουν από «χρόνια πείνα» έχει αυξηθεί από 650 εκατομμύρια σε 810 εκατομμύρια. τα τελευταία πέντε χρόνια.

Εν τω μεταξύ, ο αριθμός των ανθρώπων που υποφέρουν από ππαντελή έλλειψη ειδών διατροφής – βιώνουν ένα διατροφικό΄σοκ, τον οποίο ο Beasley όρισε ως τον πληθυσμό που δεν γνωρίζει «από πού θα προέρχεται το επόμενο γεύμα του», έχει αυξηθεί από 80 εκατομμύρια σε 325 εκατομμύρια την ίδια χρονική περίοδο.

Ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν είναι ο μόνος παράγοντας που οδηγεί την παγκόσμια πείνα, η οποία έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών το 2021 και έχει επιδεινωθεί από τότε.

What the hell is happening? And what it means for FoodTech | FoodHack

Οι παράγοντες

Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα από το WFP και τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών κατέστησε σαφές ότι οι ένοπλες συγκρούσεις, οι ολοένα και πιο ακραίες καιρικές συνθήκες που προκύπτουν από την κλιματική έκτακτη ανάγκη λόγω των ορυκτών καυσίμων και οι παρατεινόμενες οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης της πανδημίας —παρατείνονται από την άνιση πρόσβαση στα εμβόλια , εξετάσεις και θεραπείες— επιδεινώνουν επίσης την επισιτιστική ανασφάλεια.

Αδυνατεί ο ΟΗΕ

Απαντώντας στην έκθεση, η οποία προειδοποιούσε ότι το υψηλό όλων των εποχών 49 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 46 χώρες χαμηλού εισοδήματος κινδυνεύουν τώρα από λιμό, η γερουσιαστής των ΗΠΑ Ιλχάν Ομάρ, δήλωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι «αυτό θα πρέπει να το μεγαλύτερο παγκόσμιο πρόβλημα στον κόσμο αυτή τη στιγμή». Καθώς η παγκόσμια επισιτιστική κρίση γίνεται πιο σοβαρή, η ικανότητα του ΟΗΕ να αντιμετωπίσει την εκτυλισσόμενη ανθρωπιστική καταστροφή μειώνεται ταυτόχρονα.

Το WFP προμηθεύεται το 70% του σιταριού για τα προγράμματα έκτακτης βοήθειας από τη Ρωσία και την Ουκρανία. Ως αποτέλεσμα του πολέμου, το λειτουργικό κόστος του προγράμματος για τα τρόφιμα έχει εκτοξευθεί κατά 70 εκατομμύρια δολάρια τον μήνα, αναγκάζοντάς το να μειώσει τις προμήθειες έως και κατά το ήμισυ σε πολλά έθνη.

Σύμφωνα με την πρόσφατη έκθεση του ΟΗΕ, από τα σχεδόν 50 εκατομμύρια ανθρώπους που κινδυνεύουν από λιμό παγκοσμίως, 750.000 βρίσκονται ήδη σε «κατάσταση μη επιδεχόμενη βοήθειας»—την πιο τρομερή φάση της κλίμακας επισιτιστικής ανασφάλειας. Οι άνθρωποι στην Αιθιοπία, τη Νιγηρία, τη Σομαλία, το Νότιο Σουδάν και την Υεμένη—χώρες που πλήττονται από τον πόλεμο και την ξηρασία και εισάγουν μεγάλες ποσότητες σιταριού από τη Ρωσία και την Ουκρανία —είναι μεταξύ εκείνων που βιώνουν τη χειρότερη πείνα.

Ένα άλλο hotspot της επισιτιστικής κρίσης που αναφέρεται στην έκθεση είναι το Αφγανιστάν, του οποίου τα αποθεματικά της κεντρικής τράπεζας κατασχέθηκαν από την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Disrupting hunger: the WFP on saving lives through Emerging Tech

Οι τρομακτικές συνέπειες – Η κόλαση επί Γης

Αναφερόμενος στο χρηματοπιστωτικό κραχ που ξεκίνησε το 2007 και κορυφώθηκε με ταραχές σε δεκάδες χώρες, ο Μπίσλεϊ είπε ότι «οι οικονομικοί παράγοντες που έχουμε σήμερα είναι πολύ χειρότεροι από αυτούς που είδαμε πριν από 15 χρόνια».

Η αποτυχία να αντιμετωπιστεί η τρέχουσα κρίση, προειδοποίησε, θα οδηγήσει σε «πείνα, αποσταθεροποίηση των κρατών και μαζική μετανάστευση».

«Βλέπουμε ήδη ταραχές στη Σρι Λάνκα και διαδηλώσεις στην Τυνησία, το Πακιστάν και το Περού και είχαμε αποσταθεροποίηση σε μέρη όπως η Μπουρκίνα Φάσο, το Μάλι και το Τσαντ», είπε ο Μπίσλεϊ. «Αυτό είναι μόνο ένα σημάδι για τα πράγματα που θα ακολουθήσουν».

«Είναι μια πολύ, πολύ τρομακτική στιγμή», συνέχισε ο Μπίσλεϊ. «Θα δημιουργηθεί η κόλαση στη Γη εάν δεν ανταποκριθούμε αμέσως. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να τερματίσουμε τον πόλεμο στη Ρωσία και την Ουκρανία και να ανοίξουμε το λιμάνι στην Οδησσό», σημείωσε.

Φάκελος “ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ”: Προετοιμάζουν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ την ανθρωπότητα για…ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, vid

(photo:PIXABAY)

Φάκελος “ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ”: Προετοιμάζουν ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ την ανθρωπότητα για…ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, vid



Πολλή κουβέντα γίνεται τελευταία αναφορικά με τους "τεχνολογικά προηγμένους εξωγήινους" που ενδεχομένως θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Ακόμα και πως μας «παρατηρούν από μακριά σας μικρόβια» έχει ειπωθεί και μάλιστα από τον επικεφαλής της Roscosmos προ ημερών (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Ρώσοι, Αμερικάνοι και πρόσφατα μέχρι και οι Κινέζοι αφήνουν να εννοηθεί με κάθε ευκαιρία ότι όχι μόνο δεν είμαστε μόνοι, αλλά (που είναι και το πιο σημαντικό) ότι τεχνολογικά προηγμένοι πολιτισμοί θέλουν να έρθουν (ως σωτήρες άραγε;;;;) στη Γη!

Θυμίζουμε πως στην κρατικά ελεγχόμενη κινέζικη εφημερίδα Science and Technology Daily δημοσιεύτηκε η είδηση των “ασυνήθιστων ραδιοσημάτων” που “έπιασε” το τηλεσκόπιο Sky Eye και που, όπως σημειώνουν οι ίδιοι οι Κινέζοι, θα μπορούσαν να έχουν εξωγήινη προέλευση!

Στο Fox News φιλοξενήθηκε ο γνωστός Αμερικανός θεωρητικός φυσικός και μελλοντολόγος, Michio Kaku, σχολιάζοντας τα τελευταία κινέζικα ευρήματα.

Αναφερόμενος στα FRBs (Fast radio burst) δήλωσε ενώπιον του παρουσιαστή, Carlson Tucker:

«Έχουμε εντοπίσει 500 από αυτές τις εκρήξεις ραδιοακτινοβολίας και οι περισσότερες από αυτές είναι ακανόνιστες. Εκρύγνηνται μία φορά σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου και μετά χάνονται για πάντα.

Αλλά πρόσφατα στο κινέζικο ραδιοτηλεσκόπιο μπόρεσαν να παρατηρήσουν ότι αυτές οι “εκρήξεις” ήταν περιοδικές και μερικοί άνθρωποι λένε ότι μπορεί να υπάρχει ένας λόγος για αυτά. Βλέπετε αν ήσασταν εξωγήινος πολιτισμός και θα θέλατε να κάνετε ένα πάρτι για να το πούμε έτσι, δεν θα θέλατε να διαφημίσετε σε ολόκληρο το σύμπαν ότι έχετε ενηλικιωθεί; Kαι αυτό είναι εκείνο που μπορούν να κάνουν αυτές οι εκρήξεις ακτινοβολίας, τελικά θα διαπορίσουν ολόκληρο το σύμπαν».

Ποιοί και γιατί άραγε θέλουν να διαφημίσουν τον πιθανό ερχομό τους;;;


video link



πηγη

“That’s Not Science, That’s Conjecture” – Sen. Rand Paul On Fire After Fauci Admits ‘Not Enough Data’ to Show Booster Shots Reduce Hospitalization and Death in Children










“That’s Not Science, That’s Conjecture” – Sen. Rand Paul On Fire After Fauci Admits ‘Not Enough Data’ to Show Booster Shots Reduce Hospitalization and Death in Children


By Jim Hoft
Published June 16, 2022 at 2:10pm
337 Comments


Director of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), part of the National Institutes of Health, and Chief Medical Advisor to President Biden, Anthony Fauci, testified on Thursday before the Senate Health, Education, Labor and Pensions Committee.

81-year-old Dr. Fauci had to testify virtually from his home, where he is isolating after he tested positive for Covid-19 on Wednesday.

During the hearing, Fauci had a heated exchange with U.S. Senator Rand Paul (R-Kentucky) regarding Covid-19 vaccines and if he received royalties from vaccine manufacturers.

Rand Paul asked Fauci if there are any studies showing a reduction in the hospitalization or death of children who take a booster. Fauci responded, “NO.”

TRENDING: President Trump Reacts to Biden Bike Blunder with Hilarious Response (VIDEO)

Read the excerpt from the hearing:

Sen. Rand Paul:  The government recommends everybody take a booster over age five. Are you aware of any studies that show a reduction in hospitalization or death for children who take a booster?

Fauci:  Right now there’s not enough data that has been accumulated, Senator Paul, to indicate that’s the case.

Sen. Paul:  So there are no studies and Americans should all know this. There are no studies on children showing a reduction in hospitalization or death with taking a booster. The only studies that were permitted, the only studies that were presented were antibody studies. So they say if we give you a booster, you make antibodies. Now, a lot of scientists would question whether or not that’s proof of efficacy of a vaccine. If I give you ten or if I give a patient ten mRNA vaccines and they make protein each time, or they make antibodies each time, is that proof that we should give ten boosters Dr. Fauci?

Fauci: No, I think that is somewhat of an absurd exaggeration.

Sen. Paul: That is the proof that you use [and] your committees used that. That’s the only proof you have to tell children to take a booster is that they make antibodies. So it’s not an absurdity. You’re already at like five boosters for people. You’ve had two or three boosters. It’s like where is the proof?…. There is risk and there are risks and you’re telling everybody in America just blindly go out there because we made antibodies… All right. That’s not science. That’s conjecture. And we should not be making public policy on it.”

Watch below:

On Wednesday, the U.S. Food and Drug Administration (FDA) advisors unanimously voted to recommend the Moderna Covid-19 vaccine for 6 months through 5 years of age and the Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccine for 6 months through 4 years of age.


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.