Σουχαρίτ Μπάγκντι στον Focus FM: «Για μένα είναι ξεκάθαρο. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά, πεθαίνουν εξαιτίας του εμβολίου» – «Όλα τα κλασσικά εμβόλια θα αντικατασταθούν με εμβόλια βασισμένα στην τεχνολογία mRNA» HXHTIKO


Σουχαρίτ Μπάγκντι στον Focus FM:

 «Για μένα είναι ξεκάθαρο. Οι

 άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά,

 πεθαίνουν εξαιτίας του εμβολίου» –

«Όλα τα κλασσικά εμβόλια θα

 αντικατασταθούν με εμβόλια

 βασισμένα στην τεχνολογία mRNA»

HXHTIKO


Στον «αέρα» του Focus FM και στην εκπομπή του  Στέφανου Δαμιανίδη, φιλοξενήθηκε σήμερα ο επιφανής καθηγητής επιδημιολογίας, Σουχαρίτ Μπάγκντι.

«Φυσικά και υπάρχει σύνδεση μεταξύ αιφνίδιων θανάτων και εμβολίων. Άλλωστε το είχα προβλέψει αυτό 1,5 χρόνο πριν. Ξέρουμε ότι το γενετικό υλικό αυτού του ιού εισάγεται στους λεμφαδένες και από εκεί στα αιμοφόρα αγγεία του σώματος και στα τοιχώματά τους. Μετά η πρωτεΐνη του ιού, φτιάχνεται μέσα στα κύτταρα. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα το αντιμετωπίζει ως κάτι ξένο, με αποτέλεσμα να επιτίθεται στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και να τα σκοτώνει. Αυτό δημιουργεί αιμορραγία στους ιστούς και από εκεί και πέρα οι ιστοί οποιουδήποτε οργάνου του σώματος, οι οποίοι έχουν δεχθεί αυτό το γονιδίωμα, προκαλούν κατάρρευση  αυτού του οργάνου (καρδιά, εγκέφαλος, πνεύμονες). Συνήθως αυτό το όργανο  που δέχεται την επίθεση, είναι η καρδιά. Έτσι καταλήγουμε στις μυοκαρδίτιδες, που είναι εξαιρετικά επικίνδυνες, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν αισθάνονται ότι έχουν πρόβλημα. Τα προβλήματα συμβαίνουν πολύ περισσότερο στα νεαρά άτομα, εξαιτίας του ότι είναι περισσότερο δραστήρια. Ακριβώς γι΄αυτο, νέοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, πεθαίνουν. Για μένα είναι ξεκάθαρο. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά, πεθαίνουν εξαιτίας του εμβολίου».

Ο κύριος Μπάγκντι, ανέφερε ότι ο Γερμανός συνάδελφός του Άλαν Πόκχαρντ που ερευνά τους θανάτους ανθρώπων από μυοκαρδίτιδα, ασχολήθηκε τμηματικά με όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος των θανόντων  και κατέληξε στο ότι, η πρωτεΐνη του ιού, υπήρχε στο  95% αυτών των οργάνων.

“Και διαπίστωσε ότι σε όποιο όργανο του σώματος υπήρχε αυτή η πρωτεΐνη, αυτό το όργανο δέχθηκε επίθεση από το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Τα παιδιά κινδυνεύουν εάν εμβολιαστούν, οι πολιτικοί σας και οι γιατροί σας, δολοφονούν ανθρώπους. Αυτό που συμβαίνει στην καρδιά, μπορεί να συμβεί σε  όλο το σώμα. Και αυτό το απέδειξε ο Άλαν Πόκχαρντ και η ομάδα του, που έχει διενεργήσει μέχρι τώρα 45 νεκροψίες”.

“Η κρίση με τνο κορονοϊό προκλήθηκε για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από το κακό που έρχεται. Μπορεί να πάρουν πίσω τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό αλλά αντί αυτού, προγραμματίζουν όλα τα υπόλοιπα εμβόλια, να βασίζονται στην τεχνολογία mRNA. Ήδη έχει αντικατασταθεί το εμβόλιο της γρίπης. Όλα τα κλασσικά εμβόλια θα αντικατασταθούν και κανείς δε γνωρίζει τίποτα γι΄αυτο.”

https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%84-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BD%CF%84%CE%B9-170622/ 

ATTIKA NEA


Γονατίζει μέχρι και η Αμερική: Στα ύψη ο πληθωρισμός αρχίζουν και φοβούνται οι πολίτες

Γονατίζει μέχρι και η Αμερική: Στα ύψη ο πληθωρισμός αρχίζουν και φοβούνται οι πολίτες



















Το σχέδιο προχωράει με αμείωτους ρυθμούς.

Επέβαλαν οικονομική ασφυξία στις κοινωνίες μέσω της πανδημίας και τώρα έφεραν άλλο παραμύθι τον πόλεμο στην Ουκρανία και τις κυρώσεις της Ρωσίας.
Τα καύσιμα εκτοξεύτηκαν, οι πρώτες ύλες έφτασαν στα ύψη, οι τιμές των προϊόντων αυξήθηκαν και πλέον οι κοινωνίες γονατίζουν η μία μετά την άλλη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Αμερικής μία από τις πιο πλούσιες ηπείρους στην οποία ο πληθωρισμός έχει αυξηθεί και υπάρχουν έντονες ανησυχίες ότι το ποσοστό μπορεί να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.
Το σχέδιο ήταν εξαρχής να χάσουν οι άνθρωποι τα χρήματά τους και να πάνε όλα στους πλούσιους με σκοπό να ελέγχουν τα πάντα.
Πολλοί από μας το φωνάζαμε ότι τα μέτρα που επιβάλλουν δεν έχουν υγειονομικό χαρακτήρα, δεν προστάτευαν από κάτι. Είχαν καθαρά οικονομικό και κοινωνικό προσανατολισμό ώστε να διαλύσουν την επιχειρηματικότητα και να μην αφήσουν τον κόσμο να πάρει ανάσα.
Από δω και πέρα τα πράγματα προβλέπονται πολύ δύσκολα αφού το σχέδιο για τη μεγάλη επανεκκίνηση προχωράει.

«Θυελλώδης» Β.Πούτιν: «Τίποτα δεν θα ξαναγίνει όπως πριν – Έχουμε ένα νέο κόσμο – Οι ΗΠΑ έπαιξαν και έχασαν»!


«Θυελλώδης» Β.Πούτιν: «Τίποτα δεν

 θα ξαναγίνει όπως πριν – Έχουμε

 ένα νέο κόσμο – Οι ΗΠΑ έπαιξαν και

 έχασαν»!


«Οι Αμερικανοί έβλεπαν τα κράτη ως αποικίες τους - Τώρα αυτό τελείωσε


Με μια θυελλώδη παρουσία του από το βήμα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν εξήγγειλε τον «νέο κόσμο» που οδηγείται πλέον ο πλανήτης και δήλωσε ότι «τίποτα δεν θα είναι πλέον το ίδιο πλέον πουθενά»

Και συνέχισε:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες αφότου κέρδισαν τον Ψυχρό Πόλεμο, αυτοανακηρύχθηκαν αγγελιοφόροι του Θεού στη γη που δεν έχουν υποχρεώσεις, αλλά μόνο συμφέροντα».

Φαίνεται να μην παρατηρούν ότι νέα ισχυρά κέντρα έχουν δημιουργηθεί στον πλανήτη”

Η Ουάσινγκτον και οι σύμμαχοί της προσπαθούσαν να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας για να αποδυναμώσουν μια κυρίαρχη, ανεξάρτητη Ρωσία.

Τίποτε δεν θα είναι όπως παλιά στην παγκόσμια πολιτική.

Οι ΗΠΑ ότι μεταχειρίζονται τις άλλες χώρες ως αποικίες. Αυτά τελείωσαν» κατέληξε καταχειροκροτύμενος από εκπροσώπους που αντιστοιχούν στο 90% των πληθυσμού του πλανήτη

Συνέχισε λέγοντας

«Είμαστε δυνατός λαός και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πρόκληση. Όπως οι πρόγονοί μας, θα λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα, ολόκληρη η χιλιόχρονη ιστορία της χώρας μας το αποδεικνύει αυτό».

Ο Πούτιν απέσπασε χειροκροτήματα από την αίθουσα όταν επιβεβαίωσε την αποφασιστικότητά του να συνεχίσει την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία που προκάλεσε, όπως είπε, ένα «άνευ προηγουμένου» μπαράζ δυτικών οικονομικών κυρώσεων.

«Στην τρέχουσα κατάσταση, σε ένα πλαίσιο αυξανόμενων κινδύνων για εμάς και απειλών, η απόφαση της Ρωσίας να διεξαγάγει ειδική στρατιωτική επιχείρηση ήταν επιβεβλημένη – δύσκολη, φυσικά, αλλά επιβεβλημένη και αναγκαία».

«Η Ρωσία στην νέα εποχή εισέρχεται ως μια ισχυρή κυρίαρχη χώρα. Μόνο τα ισχυρά κυρίαρχα κράτη μπορούν να πουν τη γνώμη τους για την αναδυόμενη παγκόσμια τάξη πραγμάτων αλλιώς είναι καταδικασμένα να παραμείνουν ή να γίνουν αποικίες».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «οι κυρώσεις κατά της Μόσχας που ισοδυναμούν με έναν οικονομικό πόλεμο-αστραπή δεν είχαν ποτέ καμία πιθανότητα να πετύχουν» λέγοντας πως η ρωσική οικονομία ξεπέρασε τις δυτικές κυρώσεις που της επιβλήθηκαν.

«Οι ΗΠΑ αύξησαν τις τιμές των τροφίμων τυπώνοντας χρήματα και «ψάχνοντας» τρόφιμα στις παγκόσμιες αγορές

Η πείνα στις φτωχότερες χώρες θα βαρύνουν την συνείδηση ​​της Δύσης και των λεγόμενων ευρωπαϊκών δημοκρατιών», πρόσθεσε.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να ενισχύσει τις εξαγωγές της σε σιτηρά και λιπάσματα και ότι η Μόσχα θα εξαγάγει τρόφιμα στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Για την ΕΕ και την Δύση είπε σχετικά:

«Η Δύση έχει ουσιαστικά αρνηθεί να εκπληρώσει τις προηγούμενες υποχρεώσεις της, αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς αδύνατο να συνάψουμε νέες συμφωνίες μαζί της», είπε ο Πούτιν.

“H ΕΕ απώλεσε την «πολιτική της κυριαρχία» έχοντας μπει σε μια πορεία που θα οδηγήσει στον ριζοσπαστισμό και σε αλλαγή των ελίτ, επικρίνοντας τις οικονομικές πολιτικές της ΕΕ, όπως η «εκτύπωση χρήματος» για την αντιμετώπιση του υψηλού πληθωρισμού και της ανισότητας.

«Οι ελίτ της χορεύουν στο ρυθμό κάποιου άλλου, προκαλώντας ζημιά στον δικό τους πληθυσμό».

«Η ανισότητα στην Ευρώπη θα αυξηθεί μόνο και μόνο ως αποτέλεσμα των κυρώσεων. Θα υπάρξει βαθιά υποβάθμιση στην Ευρώπη, οι σημερινές ελίτ θα αντικατασταθούν. Οι λάθος πολιτικές τους θα οδηγήσουν σε αύξηση των εθνικιστικών και εξτρεμιστικών συναισθημάτων στην κοινωνία», ανέφερε ακόμα.

Ο Ρώσος πρόεδρος ανέφερε ότι η ΕΕ θα μπορούσε να χάσει περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια δολάρια λόγω των κυρώσεων, οι οποίες, όπως υποστήριξε, θα γυρίσουν μπούμερανγκ σε αυτούς που τις επέβαλαν.

Επιπροσθέτως τόνισε πως η Ρωσία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται ως μια «ανοικτή οικονομία» παρά τις άνευ προηγουμένου κυρώσεις της Δύσης και θα συνεχίσει να συναλλάσσεται με δυτικές εταιρείες. Ο ίδιος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι ροές φυσικού αερίου θα αυξηθούν μέσω νέων διαδρομών. Η Ρωσία θα συνεχίσει να επεκτείνει την οικονομική συνεργασία «με όσους το θέλουν», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Β. Πούτιν αναγκάστηκε να καθυστερήσει την ομιλία του λόγω κυβερνοεπίθεσης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκπρόσωπος Τύπου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε στους δημοσιογράφους ότι η κυβερνοεπίθεση ξεκίνησε την Πέμπτη και απενεργοποίησε το σύστημα διαπίστευσης και αποδοχής επισκεπτών του φόρουμ, οδηγώντας σε πολλά προβλήματα με την πρόσβαση.

πηγη

Fauci Claimed Vaccinated Will Never Get COVID As He Comes Down With COVID

 


Fauci Claimed Vaccinated Will Never

 Get COVID As He Comes Down With COVID


video


source

Owen Shroyer points out the irony of quadruple vaxxed Dr. Fauci catching COVID.
Get Yours Today At InfowarsStore.com

ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι ΗΠΑ διακόπτουν κατά 74% την ροή φυσικού αερίου LNG προς ΕΕ λόγω της καταστροφής στο Freeport!

 


 ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι ΗΠΑ

 διακόπτουν κατά 74%  την 

ροή φυσικού αερίου LNG 

προς ΕΕ λόγω

 της καταστροφής στο 

Freeport!


Μια μυστηριώδης έκρηξη «τελείωσε» το ptoject

 μεταφοράς του αμερικανικού φυσικού αερίου

 στην ΕΕ


Οι αμερικανικές εξαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στην Ευρώπη σταματούν μέχρι τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσαν οι αρχές του Freeport, του λιμένα, όπου γίνεται η μεταφόρτωση του φυσικού αερίου από ΗΠΑ προς ΕΕ ως αποτέλεσμα της έκρηξης πριν δύο ημέρες που κατέστρεψε μεγάλο μέρος των λιμενικών εγκαταστάσεων!

Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με την μείωση ή και παύση ροής του ρωσικού φυσικού αερίου σε Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία, δημιουργεί μία κατάσταση όχι απλώς δύσκολη, αλλά τραγική για την ΕΕ.

Η φωτιά στις εγκαταστάσεις υγροποίησης και φόρτωσης στα πλοία του Freeport ήταν τέτοιες έκτασης και μυστηριωδώς συνέπεσε με το ρωσικό εμπάργκο που πλέον όλοι οι σχεδιασμοί της ΕΕ έχουν τιναχθεί στον αέρα. Από το Freeport φεύγουν το 74% των φορτίων των ΗΠΑ προς την ΕΕ.

Ήδη στις εγκαταστάσεις της Ψυττάλειας επικρατεί απόγνωση και βέβαια ο σχεδιασμός για παροχή φυσικού αερίου στην Βουλγαρία ναυαγεί.

Θα αναπλήρωναν άμεσα μέχρι και το 15% των ποσοτήτων του ρωσικού φυσικού αερίου σε περίπτωση ρωσικού εμπάργκο!

Αυτή την στιγμή περίπου σαράντα σκάφη LNG θα έπρεπε να κατευθύνονται από τις ΗΠΑ στα λιμάνια και δεν υπάρχει ούτε ένα!


πηγή :

"ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ" - ΒΙΝΤΕΟ

"ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ" - ΒΙΝΤΕΟ  


Τώρα φαινεται με τόσους ξαφνικούς θανάτους νέων, δεν είναι στόχοι!

Πιστεύουν ότι μπορούν να δολοφονούν εκατομμύρια αθώους ανθρώπους χωρίς να τους επισκεφθει ο ΚΑΡΜΑΓΕΔΩΝ... Klaus Schwab προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Bourla: 

«Ήμασταν και οι δύο στόχοι των κινημάτων κατά των εμβολίων

   

Στην συνέντευξη του Μπουρλά με τον ρεπόρτερ του CNN Ρίτσαρντ Κουεστ στο Νταβός που τα είχε κάνει όλα, μας λέει:
Πρώτον, παραδέχτηκε ότι έκανε τέσσερις ενέσεις mRNA της Pfizer, αλλά εξακολουθεί να ανησυχεί μήπως κολλήσει τον COVID-19. Ο Μπουρλά είπε ότι οι ενέσεις mRNA της Pfizer είναι το λιγότερο επικερδές φάρμακο που έχει φτιάξει ποτέ η εταιρεία. 
Η Pfizer αναμένεται όμως να έχει τα έσοδα 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων φέτος, γεγονός που σημείωσε ρεκόρ για την εταιρεία ποτέ στην ιστορία.

Ο Μπουρλά, αγνοώντας και αλαζονικά, δήλωσε ότι η Pfizer θα παράσχει όλα τα δηλητήρια της με κόστος στις φτωχότερες χώρες του κόσμου, υπονοώντας ότι πρόκειται για κάποιο είδος αλτρουιστικής χειρονομίας.


Οι προηγούμενες εκστρατείες προπαγάνδας κρατούν τους πιστούς των ενέσεων στο παραμύθι, παρόλο που πολλοί από αυτούς υποφέρουν από τις επιπτώσεις των ενέσεων. Αυτοί είναι οι δύστυχοι άτυχοι. 
Σιγά σιγά και βήμα βήμα γίνεται ξεκάθαρο ότι όλα τα άτομα που έχουν υποστεί τα δηλητήρια θα πεθάνουν ξαφνικά από καρδιακή προσβολή ή καρδιακή ανακοπή ή θα πεθάνουν στον ύπνο τους ανά πάσα στιγμή. 

Και αυτό το φαινόμενο συμβαίνει σε όλο τον κόσμο έχοντας πάρει την ονομασία SADS.

Η ηλιθιότητα είναι δολοφονική!


πηγή


Lawyer challenging mandates says government must be held accountable


Lawyer challenging mandates says 

government must be held accountable




source

On Tuesday, the Liberal government announced they would be suspending their vaccine requirement for air and rail travel passengers. Though it may seem like a big victory for Canadians, attorney Keith Wilson says the battle still isn’t over. He joined True North’s Andrew Lawton to discuss his ongoing challenge against the federal vaccine mandate, the legality of travel restrictions, and why the government must be held accountable. Watch the full episode of The Andrew Lawton Show: https://tnc.news/2022/06/15/lawsuit-a...

True North

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.