How to Fix Google Chrome Search Engine Changing to Bing - Remove Bing Search


How to Fix Google Chrome Search Engine Changing to Bing - Remove Bing Search



source

How to remove Bing search from your Chrome browser? In this tutorial, I show you how to fix Google Chrome default search engine changing to Bing search. We go through the steps of removing Bing from your computer from the result of any virus, malware or malicious Chrome extension. Let me know in the comments if you have any questions while removing Bing from your Chrome browser. How to Change the Default Search in Google Chrome: https://youtu.be/LiTW7NsT67Q How to remove Bing from Google Chrome on Mac: https://support.google.com/chrome/ans...
Gauging Gadgets

The WEF had it planned all along, and it's getting worse . Redacted with Clayton Morris ( THE TRUTH IN PLAIN SIGHT )

 

The WEF had it planned all along, and it's getting worse .

Redacted with Clayton Morris


(   THE TRUTH IN PLAIN SIGHT  ) 


source
Redacted






ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ.


16 Φεβ 2019 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΠΩΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΘΑ ΕΝΑΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΠΛΟΚΣ / ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΑΛΛΟ .

ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ :

ΡΩΣΙΑ, ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ , ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΠΛΟΚ, ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ , ( ΑΠ’ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ), ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ .

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΩΝ ΚΑΘ’ ΟΣΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ , ΟΙ ΡΟΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΟΙ ΛΑΘΡΟ, ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ .

=====================================================

ΔΑΝΙΗΛ κεφ. 11

40 Και στον έσχατο καιρό, ο βασιλιάς τού νότου θα συγκρουστεί μαζί του· και ο βασιλιάς τού βορρά θάρθει εναντίον του σαν ανεμοστρόβιλος, με άμαξες, και με καβαλάρηδες, και με πολλά πλοία· και θάρθουν στους τόπους, και θα πλημμυρίσουν, και θα διαβούν·
41 θα μπει ακόμα μέσα στη γη της δόξας, και πολλοί θα καταστραφούν· αυτοί, όμως, θα διασωθούν από το χέρι του, ο Εδώμ, και ο Μωάβ, και οι πρώτοι των γιων τού Αμμών.
42 Και θα εκτείνει το χέρι του επάνω στους τόπους· και η γη της Αιγύπτου δεν θα ξεφύγει.
43 Και θα κυριεύσει τούς θησαυρούς από το χρυσάφι και από το ασήμι, και όλα τα επιθυμητά της Αιγύπτου· και οι Λίβυοι και οι Αιθίοπες θα είναι πίσω από τα βήματά του.

44 Όμως, αγγελίες από την ανατολή και από τον βορρά θα τον ταράξουν· γι’ αυτό, θα βγει έξω με μεγάλον θυμό, για να αφανίσει, και να εξολοθρεύσει πολλούς.


========================================


1 ) ο βασιλιάς τού νότου : ΙΡΑΝ. ( ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ).
2 ) ο βασιλιάς τού βορρά : ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ( ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ).
3 ) από την ανατολή : ΚΙΝΑ .
4 ) από τον βορρά : ΡΩΣΙΑ .
5 ) γη της δόξας : IΕΡΟΥΣΑΛΗΜ


HEKTOR


ΝΕΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ...Ρωσία-Κίνα ανακοίνωσαν στρατιωτική συμμαχία!!!

 


ΝΕΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ...Ρωσία-Κίνα ανακοίνωσαν στρατιωτική συμμαχία!!!









Η Κίνα ανακοίνωσε πριν λίγο σύναψη στρατιωτικής συμμαχίας με την Ρωσία, «σφραγίζοντας» την μέχρι στιγμής συνεργασία  των δύο χωρών στο ισχυρότερο μπλοκ από πλευράς πυρηνικών όπλων και δημογραφικής ισχύος, που γνώρισε ποτέ η ιστορία.

Το εντυπωσιακό: Η Ινδία, παραδοσιακός εχθρός της Κίνας, δηλώνει και αυτή την υποστήριξή της στην Ρωσία!

Η ανακοίνωση έγινε μετά την τηλεφωνική  συνομιλία του Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ, κι ενώ η Κίνα ευεργετείται από το «στραγγάλισμα» της γερμανικής οικονομίας και ειδικά της γερμανικής ανταγωνιστικότητας μέσω της μείωσης κατά 60% της παροχής του ρωσικού φυσικού αερίου στην χώρα.

Ειδικότερα, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, οι δύο ηγέτες αποφάσισαν από κοινού να διευρύνουν τη συνεργασία τους «Συμφωνήθηκε να διευρύνουμε τη συνεργασία στην ενέργεια, την οικονομία, τη βιομηχανία, τις μεταφορές και άλλους τομείς, λαμβάνοντας υπόψη ότι η παγκόσμια οικονομική κατάσταση έχει γίνει πιο περίπλοκη, λόγω της παράνομης πολιτικής των κυρώσεων της Δύσης», ανέφερε σχετικά το Κρεμλίνο.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, Πούτιν και Τζινπίνγκ, συζήτησαν, επίσης, για «την ανάπτυξη των στρατιωτικών σχέσεων» των χωρών τους με κοινές ασκήσεις και από κοινού κατασκευή νέων οπλικών συστημάτων.

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 50ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ 2 ΑΓΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ - ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 50ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ 2 

ΑΓΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ! ΕΣΚΑΣΕ Η 

ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ  ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 

ΤΗΣ - ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟ 

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ 

ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ


Δροσερό Πέλλας : 50χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα 

στο κατάστημά της


Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Δροσερού του δήμου Πέλλας "σκόρπισε" σήμερα το πρωί ο αιφνίδιος θάνατος 50χρονης.

Η 50χρονη γυναίκα, μητέρα δύο αγοριών, βρέθηκε νεκρή σήμερα περίπου στις 9.30 το πρωί, μέσα στο κατάστημα (σούπερ μάρκετ) που διατηρούσε στο χωριό, όταν ένας πελάτης συγχωριανός της εισήλθε μέσα σε αυτό για ψώνια.

Τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας αναμένεται να προσδιορισθούν από τις Ιατροδικαστικές Εκθέσεις. Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας.


πηγή :




Lawsuit against federal vaccine mandate continues


Lawsuit against federal vaccine mandate 

continues



source
True North


The Liberals have suspended their vaccine mandate for air and rail travel, but a constitutional challenge against the mandate by PPC leader Maxime Bernier and former Newfoundland premier Brian Peckford continues to prevent a similar mandate in the future. The lead counsel for the action, Keith Wilson, joins the Andrew Lawton Show to discuss. Also, Alberta United Conservative Party leadership candidate Rebecca Schulz joins to discuss her bid to become Premier of Alberta.

Trudeau's BIGGEST FEAR: Pierre Poilievre


Trudeau's BIGGEST FEAR: Pierre Poilievre


source

Canada has been destroyed, but is it beyond repair? The most popular candidate for PM is Pierre Poilievre
mistersunshinebaby232 χιλ. εγγε

Η “Ευλογιά των Πιθήκων” είναι μια Συγκάλυψη για τις Βλάβες Που Προκαλούνται στο Ανοσοποιητικό Σύστημα από τον Εμβολιασμό COVID με Αποτέλεσμα τον ‘Ερπητα Ζωστήρα, την Αυτοάνοση Ασθένεια με Φουσκάλες και τη Μόλυνση από ‘Ερπητα.

 

Η “Ευλογιά των Πιθήκων” είναι μια Συγκάλυψη για τις Βλάβες Που Προκαλούνται στο Ανοσοποιητικό Σύστημα από τον Εμβολιασμό COVID με Αποτέλεσμα τον ‘Ερπητα Ζωστήρα, την Αυτοάνοση Ασθένεια με Φουσκάλες και τη Μόλυνση από ‘Ερπητα.


  









                                           
  15 Ιουνίου, 2022  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ


Δυστυχώς, ή ευτυχώς- ανάλογα με το αν επιλέξατε να κάνετε την ένεση Covid-19, τα επίσημα κυβερνητικά δεδομένα και τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer υποδεικνύουν έντονα ότι η ένεση Covid-19 μπορεί να επανενεργοποιεί τον αδρανή ιό της ανεμοβλογιάς ή του έρπητα λόγω της τρομακτικής βλάβης που προκαλεί στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είμαστε καθόλου μάρτυρες ενός παγκόσμιου ξεσπάσματος της ευλογιάς των πιθήκων, αλλά μάλλον μιας τεράστιας συγκάλυψης των συνεπειών της χορήγησης μιας πειραματικής ένεσης σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στον φάκελο δεδομένων της PFIZER  και δόθηκαν στην δημοσιοότητα, είναι το “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf”Η σελίδα 21 του εμπιστευτικού εγγράφου περιέχει δεδομένα σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος, με μία από αυτές να αφορά συγκεκριμένα τις λοιμώξεις από ιό έρπητα.

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στον φάκελο δεδομένων είναι το “reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf”Η σελίδα 21 του εμπιστευτικού εγγράφου περιέχει δεδομένα σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος, με μία από αυτές να αφορά συγκεκριμένα τις λοιμώξεις από ιό έρπητα.

 

Τελειωμένοι από παντού οι εμβολιασμένοι… ξαφνικίτηδες, AIDS, αυτοάνοσα, έρπης ζωστήρ, καρκίνοι, θρομβώσεις, καρδιοπάθειες, και ποιός ξέρει πόσες ακόμα σοβαρές ασθένειες θα δουν το φως της δημοσιότητας…

Κυβερνήσεις, ακαταδίωκτες… Φαρμακοβιομηχανίες, ακαταδίωκτες… γιατροί, ακαταδίωκτοι…δικαστές, ακαταδίωκτοι… δημοσιογράφοι, ακαταδίωκτοι… ιεράρχες, ακαταδίωκτοι… εκπαιδευτικοί, ακαταδίωκτοι… στρατιωτικές ηγεσίες, ακαταδίωκτες… καλά, για Π.Ο.Υ., για CDC, για FDA, για DARPA, για Μπιλ Γκέιτς, για Φάουτσι, δεν μιλάμε… αυτούς δεν τους αγγίζει κανείς…

Από ποιούς θα ζητήσετε ευθύνες, όλοι εσείς που εμβολιαστήκατε;;;

Όλοι εσείς που σας λέγαμε ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, και μας γράψατε … άντε μην πω που…

Όλοι εσείς, που εμβολιάσατε και τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ…

Έναν κόκορα με φασόλια γίγαντες θα είχα πάρει αν είχα μπολιαστεί και θα “κέρναγα” τους υπαίτιους… και το τελευταίο φασόλι, θα το κράταγα για μένα… και την μα@ακία μου …

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

10 Ιουνίου 2022 από το ΤΗΕ EXPOSÉ – Διαβάστε το εδώ


Δεν βρίσκετε περίεργο το πώς μέσα σε 50 χρόνια, η ευλογιά των πιθήκων δεν έχει ποτέ πραγματικά ξεφύγει εκτός από μερικές χώρες της Αφρικής, αλλά στη συνέχεια, μέσα σε δύο χρόνια από την υποτιθέμενη εμφάνιση του Covid-19, η ευλογιά των πιθήκων βρίσκεται ξαφνικά σε κάθε δυτικό έθνος και υπερθεματίζεται από τις αρχές δημόσιας υγείας, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας;

Αν όχι, δεν θα θέλετε να διαβάσετε αυτό το κείμενο γιατί μπορεί να χάσετε το τελευταίο επεισόδιο του BBC News στις 6 το απόγευμα. Αλλά αν το κάνετε, μπορεί να εκπλαγείτε ή να μην εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι η υποτιθέμενη επιδημία μαϊμούδες μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αποτέλεσμα του προγράμματος εμβολιασμού Covid-19.

Πώς;

Λοιπόν, έχει να κάνει με τον έρπητα, τον έρπητα ζωστήρα, την αυτοάνοση ασθένεια με φουσκάλες και το γεγονός ότι ο εμβολιασμός με το Covid-19 βλάπτει σε μεγάλο βαθμό το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα.


Η “Ευλογιά των Πιθήκων” είναι μια Συγκάλυψη για τις Βλάβες Που Προκαλούνται στο Ανοσοποιητικό Σύστημα από τον Εμβολιασμό COVID με Αποτέλεσμα τον ‘Ερπητα Ζωστήρα, την Αυτοάνοση Ασθένεια με Φουσκάλες και τη Μόλυνση από Ερπητα.




πηγή :

attikanea.info 

«Τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, τους κρεμούσαμε»

Hangmans θηλιά σχοινί

 

«Τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, τους κρεμούσαμε»



O πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, το 2019, βρέθηκε αντιμέτωπος με οργισμένους πολίτες! Μία από αυτούς του υπενθύμισε «πως τους προδότες στον Καναδά τους ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ» σε ένα βίντεο που κάνει ξανά τον γύρο του διαδικτύου, σοκάροντας τους πολιτικούς ανά τον πλανήτη, καθώς δεν αποκλείεται οι διεθνιστές του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ όσους από τα «δικά τους παιδιά», σύμφωνα με τον Σβαμπ, δεν χρειάζονται να τους παραδώσουν στον λαό, προκειμένου εκείνοι και ο όποιος ηγέτης τους να κερδίσουν την συμπάθεια και την εμπιστοσύνη του.

Δήλωσε μεταξύ άλλων η γυναίκα στον Τριντό:

«Μόλις διάβασα μια αναφορά από το Οντάριο όπου είπατε ότι η Σαρία είναι συμβατή με τις καναδικές αξίες. Με δουλεύετε;;;;

Μας ξεπουλήσατε στην παγκοσμιοποίηση!!!!!!! Δεν εργάζεστε υπέρ του Καναδά. Εργάζεστε υπέρ των παγκοσμιοποιητών συνεταίρων σας!!!!

Αναρωτιέμαι πόσα σας πληρώνουν για να προδώσετε τον Καναδά.

Τι κάνουμε στους προδότες στον Καναδά, κύριε Trudeau; Τους κρεμούσαμε!!!!!! Τους κρεμούσαμε για προδοσία!!!!».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

What finally pushed Justin Trudeau's Liberal Party to suspend vaccine mandates for air travellers?

.
What finally pushed Justin Trudeau's Liberal Party to suspend vaccine mandates for air travellers?


source
Rebel News1,57 εκ. εγγεγραμμένοι

FULL REPORT: https://rebelne.ws/3u061BR On last night's episode of the Ezra Levant Show, we discussed the recent announcement from the Liberal Party of Canada stating that COVID-19 vaccine mandates for residents boarding trains and planes will be suspended beginning June 20. @Ezra Levant Rebel News: Telling the other side of the story. https://www.RebelNews.com for more great Rebel content.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.