Δεύτερο κρούσμα πιθηκοιού στην Ελλάδα,σιγά-σιγά ξεκινάει το παραμύθι

 

Δεύτερο κρούσμα πιθηκοιού στην Ελλάδα,σιγά-σιγά ξεκινάει το παραμύθι







Ακόμα ένα κρούσμα πιθηκοιού εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη.
Ένας 47χρονος ερχόμενος από την Ισπανία έκανε διαγνωστικό τεστ και βρέθηκε θετικός.
Το δείγμα έχει σταλεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα της μικροβιολογίας για να γίνει περαιτέρω ανάλυση.
Όσο το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος θα αρχίσουν ξαφνικά να ανεβαίνουν τα κρούσματα και στη συνέχεια θα παρουσιάσουν και τα σωτήρια εμβόλια.
Το ξέρουμε το παραμύθι,το θέμα είναι να τελειώνουμε μία και καλή με αυτούς.


πηγη



Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν από το “σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων” (SADS) στην Αυστραλία

 

Εκατοντάδες άνθρωποι πεθαίνουν από το “σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων” (SADS) στην Αυστραλία


Αυτό είναι ο τίτλος που κυκλοφορεί στα ξένα ΜΜΕ, όπου έχουν επινοήσει τον όρο SADS. Αυτό που στην Ελλάδα ονομάζουμε “ξαφνικίτιδα”. Ο όρος περιγράφει απροσδόκητους θανάτους νέων που η νεκροψία δεν μπορούσε να βρει τα αίτια.

Μόνο στην αυστραλιανή πολιτεία της Βικτώριας φέρεται να έχουν πεθάνει από το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου ενηλίκων 750 άνθρωποι. Αυτό που δεν αναφέρει ωστόσο το ρεπορτάζ αλλα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι πως, η πολιτεία της Βικτώρια είχε τα αυστηρότερα μέτρα κατά του Κόβιντ, ο ίδιος ο στρατός είχε αναλάβει τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Το SADS, που ονομάζεται επίσης Σύνδρομο Αιφνίδιου Αρρυθμικού Θανάτου, είναι ένας «ολόκληρος όρος που περιγράφει απροσδόκητους θανάτους σε νέους», συνήθως κάτω των 40 ετών, όταν η νεκροψία δεν μπορεί να βρει προφανείς αιτίες θανάτου, σύμφωνα με το Royal Australian College of General. Ασκούμενοι (RACGP).

Οι πιο συχνές καταστάσεις SADS περιλαμβάνουν σύνδρομα γενετικής αρρυθμίας, όπως το σύνδρομο μακρού QT, την κατεχολαμινεργική πολυμορφική κοιλιακή ταχυκαρδία και το σύνδρομο Brugada, ανέφερε ο οργανισμός.

Αν και ο όρος γίνεται για πρώτη φορά γνωστός, παρουσιάζεται ως κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο. Το μεγαλύτερο κανάλι της Αυστραλίας 7News.com.au παρουσίασε το γεγονός σαν κάτι που δεν είναι σαφές στο πόσοι θάνατοι αποδίδονται στην πάθηση παγκοσμίως κάθε χρόνο και το Ινστιτούτο Baker Heart and Diabetes της Μελβούρνης (BHDI) πρότεινε ότι το SADS σκοτώνει περίπου 750 νέους στην πολιτεία της Βικτώριας ετησίως. Κάτι που δείχνει να μην υπάρχει αυξηση θανάτων το 2022…

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία. Ανακάλυψαν και αυτοί πρόσφατα… ότι περίπου 210.000 άνθρωποι κάτω των 40 πεθαίνουν ξαφνικά και απροσδόκητα κάθε χρόνο λόγω ξαφνικής καρδιακής ανακοπής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ενώ το Healthline.com μας λέει πως: Αυτοί που ανακαλύπτουν πως έχουν SADS, το κάνουν μετά από καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με μια ιατρικά ελεγμένη έκθεση που επικαλείται ο ιστότοπος.

Όπως καταλαβαίνουμε η επιστήμη (για άλλη μια φορά) σηκώνει τα χέρια ψηλά…

Δείτε ακόμα: Μελέτες συνδέουν σπάνια ανίατη εγκεφαλική νόσο με το εμβόλιο COVID-19!


πηγη

https://anazitiseis.gr/.

Trudeau's OWN PARTY wants him to drop federal COVID mandates — why is he still clinging to them?

Trudeau's OWN PARTY wants him to drop federal COVID mandates — why is he still clinging to them?


source

http://www.RebelNewsPlus.com | Watch our full-length premium shows On last night's episode of the Ezra Levant Show, we discussed Trudeau's refusal to end the federal vaccine mandates and COVID travel restrictions — despite the whole world, even his own MPs, now turning against him on the issue. FULL REPORT: https://rebelne.ws/3QiZZWo Rebel News: Telling the other side of the story. https://www.RebelNews.com for more great Rebel content.
Rebel News

Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΚΙ Ο ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ - ΦΕΡΜΑΣ , ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗΣ

Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ ΚΙ Ο ΔΕΚΑΒΑΛΑΣ - 

ΦΕΡΜΑΣ , ΛΟΓΟΘΕΤΙΔΗΣ


πηγη
ferdinardos 


Αποσπασμα απο την ταινια ''Ενας ηρωας με παντουφλες'' του 1958.


Οι Γερμανοί ξανάρχονται ...... για όλους


Οι Γερμανοί ξανάρχονται ..... για όλους


πηγη

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ Α. ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ


 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΟΜΟΙΑ ΔΕΝ
 
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΛΕΕΙ Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ
 
ΟΗΕ Α. ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ


video link :



πηγη

Πώς έχουν “προβλέψει” την ευλογιά των πιθήκων και πως θα την χρησιμοποιήσουν

Πώς έχουν “προβλέψει” την ευλογιά των πιθήκων και πως θα την χρησιμοποιήσουν


Πώς έχουν “προβλέψει” την ευλογιά των πιθήκων και πως θα την χρησιμοποιήσουν


Η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) έχει «αναβαθμίσει» την ευλογιά των πιθήκων σε «ειδοποιήσιμη ασθένεια» , πράγμα που σημαίνει ότι κάθε θετικό τεστ πρέπει να αναφέρεται αμέσως στην κρατική υπηρεσία. Η Telegraph αναφέρει ότι “η ευλογιά των πιθήκων αναβαθμίστηκε στο ίδιο επίπεδο με τη λέπρα και την πανώλη”

Απο off-guardian:

Το CDC των ΗΠΑ έχει λάβει την περίεργα συγχρονισμένη απόφαση να αυξήσει την ειδοποίηση ταξιδιού στο Monkeypox στο επίπεδο 2 , το οποίο συνιστά στους ανθρώπους «να εφαρμόζουν ενισχυμένες προφυλάξεις».

Για όσους δεν έχουν φτάσει ακόμη σε αυτό το στάδιο, σκεφτείτε όλους τους τρόπους με τους οποίους η ευλογιά των πιθήκων ακολουθεί ακριβώς τον ίδιο δρόμο με τον «Covid»…

  1. Το ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων είχε «προβλεφθεί» από μια άσκηση λίγους μήνες πριν συμβεί. Ακριβώς όπως ο Covid .
  2. Είδαμε την αφήγηση να ενισχύεται από φήμες ότι είναι ένα βιο-όπλο. Αυτές οι κατηγορίες έχουν προχωρήσει αμφίδρομα, με τον δυτικό Τύπο να λέει ότι η Monkeypox είναι ένα ρωσικό βιο-όπλο και οι κινεζικές φήμες υποστηρίζουν ότι κυκλοφόρησε σκόπιμα από τις ΗΠΑ. Ακριβώς όπως ο Covid!
  3. Βλέπουμε ιδρύματα να αναθεωρούν την ιστορία προκειμένου να διογκώσουν την πιθανή απειλή της νόσου. ακριβώς όπως ο Covid .
  4. Η διάγνωση της ευλογιάς των πιθήκων γίνεται μέσω τεστ PCR . Αυτά τα τεστ πρόκειται να γίνουν ευρύτερα διαθέσιμα καθώς οι υπεύθυνοι δοκιμών «καταλαμβάνουν τη νέα αγορά» και οι κυβερνήσεις σχεδιάζουν να «εντείνουν τις δοκιμές» . Οι αυξημένες δοκιμές (με ένα αναξιόπιστο τεστ) θα μπορούσαν να διογκώσουν τεχνητά «περιπτώσεις» και να τροφοδοτήσουν τον πανικό. Ακριβώς όπως ο Covid!
  5. Η αφήγηση της ευλογιάς των πιθήκων προωθείται από χώρες και στις δύο πλευρές του «Νέου Ψυχρού Πολέμου». Ακριβώς όπως ο Covid!

Ήδη καταφεύγουν στον τίτλο «νέα παραλλαγή» , που δεν ήταν κάτι για τον Covid για σχεδόν ένα χρόνο. Αυτό οφείλεται σε απόγνωση ή ανυπομονησία; Ποιος μπορεί να πει, αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για το επιταχυνόμενο χρονοδιάγραμμα.

Προσπαθούν ακόμη και να επαναφέρουν τις μάσκες σε στυλ υποστηρίζοντας ότι η ευλογιά των πιθήκων μπορεί να έχει μεταφερθεί στον αέρα .

Και, φυσικά, η μεγαλύτερη ομοιότητα βρίσκεται στη λύση: τα «εμβόλια»!

Έχει ήδη αποφασιστεί ότι τα εμβόλια που σχεδιάστηκαν αρχικά για την ευλογιά λειτουργούν και για την ευλογιά των πιθήκων και ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσει η εξάπλωση της νόσου.

Πρόβλεψη απο σειρά το 2015 βασισμένη σε αληθινά αρχεία του FBI!

Η σειρά Xfiles είναι αληθινοί φάκελοι του FBI που έχουν μπει στο αρχείο. Είναι η σειρά που είχε προβλέψει το χτύπημα στους δίδυμους πύργους και πολλά ακόμα γεγονότα πριν αυτά συμβούν.

Δείτε τι λένε για την ευλογιά των πιθήκων (monkeypox), η περιγραφή του βίντεου περιττή…

Δείτε ακόμα: Βίντεο από το 2012 προφητεύει όλα όσα έγιναν και τι θα ακολουθήσει



Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων (SADS) ή ξαφνικίτιδα; Τι ειναι? (Video)



Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων (SADS) ή ξαφνικίτιδα; Τι ειναι? (Video)
















Το σύνδρομο αιφνίδιου αρρυθμικού θανάτου (SADS), είναι ένας νέος όρος που έχουν επινοήσει οι ξένοι, όταν κάποιος πεθαίνει ξαφνικά συνήθως κάτω των 40 ετών και η νεκροψία δεν μπορεί να βρει προφανή αιτία θανάτου. Αυτό εμείς στην Ελλάδα το ονομάζουμε ξαφνικίτιδα!

Μετά από έναν ξαφνικό θάνατο, ένας ιατροδικαστής εώς τώρα ζητούσε τη διενέργεια μεταθανάτιας εξέτασης για να ανακαλύψει την αιτία του θανάτου. Η νεκροψία-νεκροτομή συμβαίνει εντός δύο έως τριών εργάσιμων ημερών μετά το θάνατο, στη συνέχεια ο ιατροδικαστής αποφασίζε για την αιτία θανάτου.

Τώρα πια σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να βρουν την αιτία, επειδή έχουν αποκλεισει εκ προοιμίου το προφανές, δηλαδή τον ελέφαντα στο δωμάτιο!

Είμαστε, στ’ αλήθεια τόσο ηλίθιοι;

Η “επιστήμη ” που μπορεί να μας πει από τι πέθανε μια μούμια πριν 4 χιλιάδες χρόνια, δεν μπορεί πια να μας πει από τι πέθανε ένας νέος άνθρωπος πριν 2 μέρες!

Τα ΜΜΕ και οι γιατροί για να δικαιολογήσουν τις πολιτικές των εμβολίων και φυσικά να προστατεύσουν τους εαυτούς τους απο το οργισμένο κοινό που καταφέρνουν να κρατάνε ακόμα σε ύπνωση, έχουν φτάσει στο σημείο να κοροϊδεύουν τον κόσμο κατάμουτρα.

Ένα παλιότερο άρθρο εξηγεί καλύτερα τον λόγο που προσπαθούν να κρατήσουν το κοινό σε ύπνωση: Εμείς οι ανεμβολίαστοι, το μεγάλο στατιστικό δείγμα που η Big Pharma πρέπει να εξαλείψει πάση θυσία! Σ’ αυτό το κομβικό χρονικά σημείο, υπάρχει κίνδυνος να εξεγερθεί ο κόσμος!

Το αγγλικό κανάλι GB News προσπάθησε να απαντήσει στο ερώτημα, όχι τι είναι το SADS (το οποίο γνωρίζουμε) αλλά σε ένα άλλο ερώτημα: είμαστε στ’ αλήθεια τόσο ηλίθιοι;

Μετάφραση Κλαίρη Πολενάκη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

https://anazitiseis.gr/ti-einai-to-syndromo-aifnidiou-thanatou-enilikonsads-i-xafnikitida/


πηγη

The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by the World Economic Forum (WEF)

 

.

The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by the World Economic Forum (WEF) 


The World Economic Forum (WEF) is one of the most powerful organizations in the world. And, throughout the years, people at the WEF have said some truly insane and dystopian things. And they’ve managed to word these things in the creepiest ways possible. Here are the top 10 most insane things said by the WEF.


Published

  

on

 



When one talks about the “global elite”, one usually refers to a small group of wealthy and powerful individuals who operate beyond national borders. Through various organizations, these non-elected individuals gather in semi-secrecy to decide policies they want to see applied on a global level.

The World Economic Forum (WEF) is smack dab in the middle of it all. Indeed, through its annual Davos meetings, the WEF attempts to legitimize and normalize its influence on the world’s democratic nations by having a panel of world leaders attending and speaking at the event.

A simple look at the list of attendees at these meetings reveals the organization’s incredible reach and influence. The biggest names in media, politics, business, science, technology, and finance are represented at the WEF.

attendees The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by the World Economic Forum (WEF)

Page 34 (out of 58) of the list of attendees at the 2022 Davos meeting. Big names, big companies, big influence.

According to mass media, the Davos meetings gather people to discuss issues such as “inequality, climate change, and international cooperation”. This simplistic description appears to be custom-made to cause the average citizen to yawn in boredom. But topics at the WEF go much further than “inequality”.

Throughout the years, people at the WEF have said some highly disturbing things, none of which garnered proper media attention. In fact, when one pieces together the topics championed by the WEF, an overarching theme emerges: The total control of humanity using media, science, and technology while reshaping democracies to form a global government.

If this sounds like a far-fetched conspiracy theory, keep reading. Here are the 10 most dystopian things that are being pushed by the WEF right now. This list sorted is in no particular order. Because they’re all equally crazy.

#10 Penetrating Governments

The least one can say is that Klaus Schwab, the founder and the head of the WEF is not a fan of democracy. In fact, he perceives it as an obstacle to a fully globalized world.

In the 2010 WEF report titled “Global Redesign”, Schwab postulates that a globalized world is best managed by a “self-selected coalition of multinational corporations, governments (including through the UN system), and select civil society organizations (CSOs)”. This is the exact opposite of a democracy.

He argued that governments are no longer “the overwhelmingly dominant actors on the world stage” and that “the time has come for a new stakeholder paradigm of international governance”. For this reason, the Transnational Institute (TNI) described the WEF as “a silent global coup d’état” to capture governance.

In 2017, at Harvard’s John F. Kennedy School of Government, Schwab blatantly admitted what is continually dismissed as a “conspiracy theory” by mass media: The WEF is “penetrating” governments around the world.

Schwab said:

“I have to say, when I mention now names, like Mrs. (Angela) Merkel and even Vladimir Putin, and so on, they all have been Young Global Leaders of the World Economic Forum. But what we are very proud of now is the young generation, like Prime Minister [Justin] Trudeau, the President of Argentina and so on.

We penetrate the cabinets. So yesterday I was at a reception for Prime Minister Trudeau and I know that half of his cabinet, or even more than half of his cabinet, are actually Young Global Leaders of the World Economic Forum. (…) It’s true in Argentina and it’s true in France, with the President – a Young Global Leader.”

In this outstanding talk, Schwab blatantly stated that Angela Merkel of Germany, Vladimir Putin of Russia, Justin Trudeau of Canada, and Emmanuel Macron of France were “groomed” by the WEF. He even adds that at least half of Canada’s cabinet consists of representatives sold to the WEF’s agenda. This is not a conspiracy theory. This is the absolute truth, confirmed by the head of the WEF himself.

Global Research, June 06, 2022



more



POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.