Το WEF θέλει να ακυρώσει τα Χριστούγεννα για να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή…

Το WEF θέλει να ακυρώσει τα Χριστούγεννα για να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή…

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητά τώρα να ακυρωθούν οι παραδόσεις των Χριστουγέννων τα επόμενα χρόνια ως μέρος μιας προσπάθειας για τη διάσωση του περιβάλλοντος.

Το WEF διέταξε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να πιέζουν το αφήγημα κατά των Χριστουγέννων, με σκοπό να εισαγάγει μια διεθνή πολιτική που θα απαιτεί από τις κυβερνήσεις να καταργήσουν σταδιακά τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις στις χώρες τους.

Ήδη το CNN ανακοίνωσε πως τα χριστούγεννα επιβαρύνουν την κλιματική αλλαγή. Ο Guardian, ένα άλλο φερέφωνο της παγκοσμιοποίησης που βρίσκεται υπό τον έλεγχο του WEF, είπε στους αναγνώστες του ότι το να δίνεις δώρα και να απολαμβάνεις παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γεύματα πρέπει να σταματήσει και να βρεθούν εναλακτικές λύσεις.

Αντί για γαλοπούλα και στολίδια, ο Guardian θέλει να ακυρώσετε το παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γεύμα σας και να το αντικαταστήσετε με έντομα, ζωύφια, γρύλους και το συνθετικό ψεύτικο κρέας του Bill Gates.

Επίσης η δημοκρατική Κάθριν Κλαρκ της Βουλής των Αντιπροσώπων που βρίσκεται σταθερά υπό τον έλεγχο του WEF, έχει αναλάβει να ηγηθεί της ευθύνης του Κογκρέσου να ακυρώσει τα Χριστούγεννα, δηλώνοντας ότι θέλει να το κάνει για τα παιδιά της.

Αλλά γιατί το WEF είναι τόσο αποφασισμένο να ακυρώσει τα Χριστούγεννα;

Το WEF προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος στη Γη. Πιστεύουν ότι έχουμε πάρα πολλές ελευθερίες και ότι καταναλώνουμε πάρα πολλούς πόρους. Δεν προσπαθεί απλώς να διεισδύσει στις κυβερνήσεις και να ελέγξει τις οικονομίες, αλλά θέλει να επαναπροσδιορίσει το νόημα της ζωής στη Γη. 

Αυτό είναι ένα άρθρο στον ιστότοπο του WEF. 

“Οι ψυχολόγοι λένε πως για να είσαι χαρούμενος δεν πρέπει να έχει η ζωή σου κάποιο νόημα”.

Ένας λόγος για τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής μας, είναι να καταναλώνουμε λιγότερους πόρους. Εδώ μπαίνει η ατζέντα για την κατανάλωση ζωύφιων. Χρησιμοποιώντας τσιτάτα όπως «αειφορία», η παγκόσμια ελίτ ορίζει τι είναι μια «υπεύθυνη» δίαιτα ενώ κατηγορεί αυτούς που χρησιμοποιούν τα ζωικά προϊόντα.

Εκτός από τη χρήση διασημοτήτων, η ελίτ θέλει να χρησιμοποιεί τις «ειδήσεις». Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, ένας μεγάλος αριθμός άρθρων «ειδήσεων» είναι στην πραγματικότητα απόπειρες προπαγάνδας με λεπτή κάλυψη.

Φυσικά, η ελίτ γνωρίζει πολύ καλά ότι η κατήχηση είναι πιο αποτελεσματική στους νέους. Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την αφίσα που κολλιέται αυτή τη στιγμή στα δημόσια σχολεία της Καλιφόρνια.

Κατά τη διάρκεια των χρόνων διαμόρφωσης τους οι άνθρωποι υιοθετούν συνήθειες που θα τους ακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής τους. Για το λόγο αυτό, η ατζέντα για την κατανάλωση ζωύφιων διεισδύει στα σχολεία παγκοσμίως.

Πηγή newspunch.com

Δείτε ακόμα: O Τζορτζ Σόρος αγόρασε ένα δίκτυο 18 ισπανικών ραδιοφωνικών σταθμών στην Αμερική με σκοπό την προπαγάνδα.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.