THE GREAT RESET: Η ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΌΤΕΣ ΤΗ ΣΩΣΤΉ ΛΊΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΆΣΙΝΗ ΑΤΖΈΝΤΑ ΤΗΣ ΕΕ


THE GREAT RESET: Η ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΌΤΕΣ ΤΗ ΣΩΣΤΉ ΛΊΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΆΣΙΝΗ ΑΤΖΈΝΤΑ ΤΗΣ ΕΕ


 Τον περασμένο χρόνο, η γραφειοκρατία της πράσινης τυραννίας της ΕΕ κατάφερε να καταστρέψει σχεδόν τις ενεργειακές σχέσεις της Δυτικής Ευρώπης με τη Ρωσία, αφήνοντας την ήπειρο απελπισμένη για εισροές ενέργειας για να διατηρήσει το ηλεκτρικό της δίκτυο σε λειτουργία. 

Στην συνέχεια ο εφοδιασμός τροφίμων της Ευρώπης δέχεται άμεση επίθεση μέσω διαφόρων σχεδίων που φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί για να τερματίσουν τα οικονομικά προσιτά τρόφιμα, ενώ η ηλεκτρική ενέργεια γίνεται δυσβάσταχτη για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά.

«Η Γερμανία απαγορεύει στους αγρότες να λιπάνουν σωστά τη γη για να εξυπηρετήσουν την πράσινη ατζέντα της ΕΕ», εξηγεί η Breitbart.com. «Από την Πέμπτη, η χρήση νιτρικών λιπασμάτων έχει περιοριστεί αυστηρά για μεγάλες εκτάσεις γεωργικής γης στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία», αναφέρει ο ιστότοπος, αναφερόμενος σε μια από τις πιο άφθονες περιοχές παραγωγής τροφίμων στη Γερμανία.


KORAKAS NEWS

https://korakas-news.gr



BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.