Η επιμελής ντετέκτιβ αντιμετωπίζει δίωξη για διερεύνηση της κατάστασης εμβολίου μητέρων των οποίων τα βρέφη πέθαναν ξαφνικά

Η επιμελής ντετέκτιβ αντιμετωπίζει δίωξη για διερεύνηση της κατάστασης εμβολίου μητέρων των οποίων τα βρέφη πέθαναν ξαφνικά

Η ντετέκτιβ της Οτάβα αντιμετωπίζει κατηγορίες για επαγγελματικό παράπτωμα για διερεύνηση μιας σειράς αιφνίδιων θανάτων βρεφών, παρόλο που αυτή είναι η νόμιμα εξουσιοδοτημένη περιγραφή της δουλειάς της.


Η ντετέκτιβ της Οττάβα, Έλεν Γκρους, αστυφύλακας κατά βαθμό, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά σχεδόν ένα χρόνο μετά την αναστολή της αφού άρχισε να ερευνά το καθεστώς εμβολιασμού μιας σειράς μητέρων των οποίων τα μωρά πέθαναν ξαφνικά.

Η αμφισβήτηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των νέων ενέσεων ήταν ταμπού όταν η Grus ξεκίνησε αρχικά τις έρευνές της, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι πολύ σημαντική καθώς οι  πληροφορίες συνεχίζουν να βγαίνουν στη δημοσιότητα .

Παραδόξως, οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Οττάβα ( OPS ) σέρνουν τα πόδια τους σχετικά με τα στοιχεία αποκάλυψης και αποδεικτικών στοιχείων εναντίον της Grus, παρά το γεγονός ότι οι αναστολές αξιωματικών συνήθως προορίζονται για σοβαρές περιστάσεις όπως επίθεση, κακοποίηση, παραμέληση κ.λπ. Θα πίστευε κανείς ότι θα είχαν την απαραίτητη τεκμηρίωση για να προχωρήσουν.

Σε μια ακρόαση χθες το πρωί, η δικηγόρος υπεράσπισης Bath-Sheba Van den Berg σημείωσε τη σημασία της λήψης όλων των αποκαλύψεων πριν προχωρήσει περαιτέρω.

Η δικηγόρος Van den Berg είπε ότι μόνο δύο από τα πέντε ζητούμενα στοιχεία αποκάλυψης ελήφθησαν και ότι τελικά έγινε πρόσβαση σε ένα τρίτο, αλλά υποβλήθηκε ένα επιπλέον αίτημα. Από τα έξι συνολικά στοιχεία γνωστοποίησης, μόνο τρία έχουν αποκτηθεί.

Ως αποτέλεσμα, η Βαν ντεν Μπεργκ σκοπεύει να υποβάλει αίτηση για να αποκρύψει την αποκάλυψη και τα στοιχεία εναντίον της Γκρους τα οποία τελικά κυκλοφόρησαν.

Η αποκάλυψη πρόκειται να δημοσιευθεί έως τις 29 Δεκεμβρίου με τις υποβολές και τις απαντήσεις να ακολουθούν έως το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Ιανουαρίου.

Πριν από τις κατηγορίες εναντίον της Grus, ήταν μια αξιοσέβαστη ντετέκτιβ στη μονάδα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών της OPS. Η μονάδα είναι εξουσιοδοτημένη από το νόμο να διερευνά όλες τις περιπτώσεις αιφνίδιου και ανεξήγητου θανάτου σε νεογέννητα, βρέφη και παιδιά κάτω των πέντε ετών.

Και η Grus αντιμετωπίζει κατηγορίες για επαγγελματική ανάρμοστη συμπεριφορά από τη μονάδα επαγγελματικών προτύπων στο OPS για αυτό ακριβώς.

Η Γκρους άρχισε να ερευνά εννέα περιπτώσεις κατά τα άλλα υγιών βρεφών που πέθαναν ξαφνικά διερευνώντας την κατάσταση εμβολιασμού των γονέων.    

Εικάζεται ότι πριν από την αναστολή πληρωμής στις 4 Φεβρουαρίου, η Grus ήταν μέρος μιας ομάδας αξιωματικών που τέθηκαν σε αναστολή χωρίς  αμοιβή λίγες ημέρες νωρίτερα επειδή δεν αποκάλυψαν ιδιωτικές ιατρικές πληροφορίες ως μέρος της πολιτικής εμβολιασμού της OPS για τον COVID-19 .       

Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος και πρώην ντετέκτιβ της αστυνομίας του Τορόντο, Ντόναλντ Μπεστ , παρακολουθεί στενά την υπόθεση από την έναρξή της.  

Ο Best ισχυρίζεται ότι η Γκρους διώκεται για πολιτικούς λόγους και σύμφωνα με τις εσωτερικές πηγές του, πολλοί μέσα στο OPS είναι δυσαρεστημένοι με το κυνήγι μαγισσών που ξεκίνησε εναντίον της.

Το ερώτημα παραμένει: θα μπορούσε η Grus να είχε κάτι;

Γνωρίζουμε τώρα ότι οι ενέσεις mRNA δεν μένουν στον ώμο, όπως υποστήριζαν προηγουμένως άτομα που είναι επιφορτισμένα με την εξάρθρωση της «παραπληροφόρησης για τα εμβόλια».

Είναι πλέον καλά τεκμηριωμένο ότι οι ενέσεις έχουν μηχανισμό βιοκατανομής, όπως αποδεικνύεται από τη μελέτη JAMA που δείχνει  mRNA στο γάλα των μητέρων που θηλάζουν .

Ο ανοσολόγος και ιολόγος Byram Bridle προσπάθησε να ειδοποιήσει το κοινό για αυτό το άγνωστο φαινόμενο τον Μάιο του 2021 προτού συκοφαντηθεί και λογοκριθεί.  

Μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, υπήρχαν τουλάχιστον 659 περιπτώσεις όπου η έκθεση στο εμβόλιο COVID-19 μέσω του μητρικού γάλακτος αναφέρθηκε για ανεπιθύμητες ενέργειες.  

Αν οι υποψίες της Γκρους ήταν σωστές και αν τηρούσε το καθήκον της να διεξάγει αληθινό αστυνομικό έργο, θα έπρεπε να χαιρετιστεί για τις προσπάθειές της – όχι να διώκεται και να υβρίζεται.











dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.