«Βράζει» η Βραζιλία: Ο στρατός εκτελεί αξιωματούχους του Λούλα ντε Σίλβα μετά την ανακήρυξη του Μπολσονάρο ως «πραγματικό Πρόεδρο της Βραζιλίας»!


«Βράζει» η Βραζιλία: Ο στρατός εκτελεί αξιωματούχους του Λούλα ντε Σίλβα μετά την ανακήρυξη του Μπολσονάρο ως «πραγματικό Πρόεδρο της Βραζιλίας»!


Σύμφωνα με το newspunch, ο στρατός της Βραζιλίας εκτέλεσε αρκετούς κορυφαίους ηγέτες του διαβόητου καρτέλ ναρκωτικών της Κόκκινης Διοίκησης που συμμαχούν με τον Λούλα ντε Σίλβα, καθώς η χώρα προετοιμάζεται για την ορκωμοσία του εκλεγμένου προέδρου Ζαΐρ Μπολσονάρου.

Οι εκτελέσεις, που πραγματοποιήθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες, και έγιναν λίγες μέρες αφότου ο βραζιλιάνος στρατός ανακήρυξε τον Μπολσονάρο « πραγματικό Πρόεδρο της Βραζιλίας » μετά από στοιχεία για νοθευμένες εκλογές. 

Το Thegatewaypundit.com αναφέρει: Σε ένα ασυνήθιστο βήμα για τον στρατό, ο στρατός εισέβαλε στις φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο και  σκότωσε κορυφαίους ηγέτες του  καρτέλ ναρκωτικών Comando Vermelho (Κόκκινη Διοίκηση), που υποστηρίζουν τον κομμουνιστή Luiz Inácio Lula da Silva. Οι παρατηρητές το θεωρούν ως ένδειξη της έναρξης μιας ομοσπονδιακής στρατιωτικής επέμβασης. Οι συμμορίες ναρκωτικών ήταν οι μόνες που πανηγύρισαν την υποτιθέμενη εκλογική νίκη του Λούλα στις 30 Οκτωβρίου,  πυροβολώντας με αυτόματα όπλα  στον αέρα στις  φαβέλες. Ο πρόεδρος Μπολσονάρου κατέστρεψε τις βραζιλιάνικες συμμορίες ναρκωτικών.

«Οι επικεφαλής της διακίνησης ναρκωτικών των Morro do Juramento και Juramentinho, που ταυτοποιούνται ως τον Rodrigo Barbosa Marinho, γνωστός και ως Rolinha ή Titio Rolinha, και Hevelton Nascimento Júnior, το «Bad Boy», αντίστοιχα, εκτελέστηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Στρατιωτικής Αστυνομίας στο Vicente de Carvalho. την Πέμπτη Άλλοι τρεις ύποπτοι έχασαν τη ζωή τους και ένας, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε, κρατείται υπό κράτηση στο νοσοκομείο»  , αναφέρει η O Dia.

Τα καρτέλ ναρκωτικών είναι η ένοπλη πτέρυγα των του Λούλα. Ο Comando Vermelho ελέγχει τμήματα του Ρίο ντε Τζανέιρο και ιδρύθηκε το 1979 ως συμμαχία μεταξύ του καρτέλ και του κόμματος των κομμουνιστών. Εάν δεν εξαλειφθούν, υπάρχει κίνδυνος εμφυλίου πολέμου στη χώρα.

Χιλιάδες Βραζιλιάνοι διαδήλωσαν ξανά το Σαββατοκύριακο, έξω από τις βάσεις του στρατού και παρακαλούσαν τον στρατό να σώσει τη χώρα τους από τις και τα καρτέλ ναρκωτικών.

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Μπάιντεν, Sullivan, θα βρίσκεται στη Μπραζίλια σήμερα για συνάντηση με τον διεφθαρμένο Λούλα και μέλη του πραξικοπήματος. «Το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι η χρέωση για την κυβέρνηση της Βραζιλίας να καταδικάσει ξεκάθαρα τον πόλεμο στην Ουκρανία και να συνεργαστεί με τους εταίρους των ΗΠΑ και της Ευρώπης για την προμήθεια όπλων στο καθεστώς Ζελένσκι»,  αναφέρει η O Antagonista  . Η  CIA υπονομεύει την εκλογική ακεραιότητα  στη Βραζιλία τουλάχιστον από πέρυσι, με τον Sullivan και τον διευθυντή της CIA του Biden, William Burns, να επισκέπτονται τη Βραζιλία  για να απειλήσουν ευθέως τον Πρόεδρο Bolsonaro.

Το διεφθαρμένο Ανώτατο Εκλογικό Δικαστήριο ανέβασε την ημερομηνία για την πιστοποίηση των κλεμμένων εκλογών από τις 19 Δεκεμβρίου στις 2 μ.μ. της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου. Οι παρατηρητές πιστεύουν ότι το δικαστήριο θέλει να προχωρήσει γρήγορα για να εγκαταστήσει τον υποψήφιό τους Λούλα ντα Σίλβα, πιθανώς ακόμη και να προχωρήσει η πιστοποίηση της κλοπής μέχρι αυτή την εβδομάδα. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για την 1η Ιανουαρίου 2023.

Αυτό άσκησε πίεση στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση να δράσει πριν να είναι πολύ αργά. Μιλώντας στον Steve Bannon, ο παρατηρητής της Βραζιλίας, Matt Tyrmand, επεσήμανε ότι οι στρατιωτικοί που υποστηρίζουν τον Bolsonaro θα κινδύνευαν να εκκαθαριστούν εάν ο διεφθαρμένος εγκληματίας Lula αναλάβει την εξουσία. «Τότε θα πάνε στα Γκουλάγκ», σημείωσε ο Tyrmand.

Η επίσημη δήλωση του άρθρου 142, που επιτρέπει στους στρατιωτικούς να επέμβουν σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ των κλάδων της κυβέρνησης, αναμένεται αυτή την εβδομάδα. Εθεάθησαν στρατιώτες να  ενώνονται με τους διαδηλωτές  και να τους δίνουν οδηγίες να παραμείνουν ψύχραιμοι μέχρι να έρθει η δράση. Οι οδηγοί επευφημούσαν στρατιωτικές συνοδείες που αναπτύσσονταν σε στρατηγικές τοποθεσίες σε όλη τη χώρα.

Μιλώντας ενώπιον της Γερουσίας της Βραζιλίας, ο συνταξιούχος περιφερειακός εκλογικός δικαστής Sebastião Coelho ζήτησε και πάλι τη σύλληψη του διεφθαρμένου δικαστή Alexandre de Moraes, ο οποίος κατηγορείτε για την εξαγορά του απο τον Λούλα ντε Σίλβα:

Ο Coelho δήλωσε ότι αποσύρθηκε από την έδρα του στις 19 Αυγούστου ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στον Μοράες, ο οποίος «διεξάγει πόλεμο εναντίον της χώρας του. Αλλά πιστεύω ότι ο λαός της Βραζιλίας θα κερδίσει». Ο Μοράες «διαπράττει εγκλήματα», είπε ο Κοέλιο. «Κάθε παράνομη απόφαση που παίρνει είναι έγκλημα». Ο Μοράες είχε δώσει στον Κοέλιο 3 ημέρες για να ανακαλέσει την έκκλησή του να συλλάβει τον Πρωθυπουργό, είπε, “αλλά επιβεβαιώνω ξανά αυτό το κάλεσμα!” είπε ο Κοέλιο και ξέσπασαν χειροκροτήματα.

«Ο λαός της Βραζιλίας είναι θύματα πραξικοπήματος από το Ανώτατο Δικαστήριο», είπε ο Κοέλιο. Ως εκ τούτου, ο Πρόεδρος πρέπει να επικαλεστεί το άρθρο 142 του Συντάγματος για να μπορέσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις να δράσουν. Αυτό θα παρουσιαστεί ως πραξικόπημα, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι ένα αντιπραξικόπημα».

Οι Ινδιάνοι της Βραζιλίας  διαμαρτύρονται επίσης για την νοθεία, καθώς φέρεται να υπάρχουν μηδενικές ψήφοι από τις αυτόχθονες περιοχές για τον Μπολσονάρο. «Όλοι ήδη γνωρίζουν ότι οι εκλογές κλάπηκαν», είπε ο Αρχηγός Ρόνι  ενώπιον της Γερουσίας στις 30/11 . “Τι περιμένουμε?” Οι Ινδιάνοι της Βραζιλίας στην πλειοψηφία τους υποστηρίζουν τον Μπολσονάρο επειδή ρατσιστές, νεοαποικιακοί δυτικοί «ακτιβιστές για το κλίμα» προσπαθούν να τους αφαιρέσουν τα προς το ζην και να τους κάνουν να ζήσουν ξανά στη φτώχεια.

Δείτε ακόμα: Το καθεστώς Τριντό πιέζει βετεράνους του στρατού να κάνουν ευθανασία επειδή κόστιζουν στο κράτος «πάρα πολλά χρήματα»!


πηγή :

https://anazitiseis.gr



BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.