ΕΓΡΗΓΟΡΟ ΡΟΥΦΑΕΙ ΛΕΟΝΤΑ – ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΒΟΥΡΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

 

ΕΓΡΗΓΟΡΟ ΡΟΥΦΑΕΙ ΛΕΟΝΤΑ – ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΒΟΥΡΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε στο βίντεο την επίθεση απο εγρηγορό σε άγριο λιοντάρι και κάντε την σύγκριση με το προηγούμενο άρθρο. Η σβούρα που κάνει ο λέοντας είναι ακριβώς η ίδια όπως με τους ανθρώπους όταν δεχθούν την επίθεση από εγρηγορό όπως είδαμε τελευταία στα βίντεο ιδίως στην Ασία.

Ο τύπος που το ανέβασε αναρωτιέται αν φταίνε οι ενέσεις ή το 5G? Το CERN, chemtrails? Σωστές οι ερωτήσεις αλλά ίσως να υπάρχει και άλλος λόγος, ίσως ο κύκλος να κλείνει για πολλούς και πολλά, ίσως τα εγρηγορά να έχουν την ιδιότητα να μαζεύουν όχι μόνο την επίγνωση και ψυχές αλλά ίσως να καθαρίζουν τον τόπο;

Ίσως να είναι περισσότερα σε αριθμό λόγω του κύκλου που κλείνει στην Μαζική Συγκομιδή που βρίσκεται ο πλανήτης. Τα σημάδια είναι πολλά αλλά ποιος έχει οφθαλμούς για να τα δει; Προσέξτε πως “τα τινάζει”, όπως λέμε και στην λαική μας γλώσσα δίνωντας την τέλεια ερμηνεία για το ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο και το τέλος ενός υγιή λέοντα με το φαινόμενο της σβούρας

dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.