Το «μίσος» τους εναντίον των ανθρώπων σε σειρά:

Το «μίσος» τους εναντίον των ανθρώπων σε σειρά:



  1. Καταστρέφουν τα προς το ζην την οικονομία και την κοινωνία με μια φάρσα πανδημία, σας φόρεσαν μάσκες στην σατανική ιεροτελεστία, σας κλείδωσαν σε lockdown και δηλητηριάζουν εσάς και τα παιδιά σας με μια γονιδιακή θεραπεία που διατίθεται στο εμπόριο ως εμβόλιο για να κερδίζουν χρήμα εις βάρος σας. Απαγόρευσαν την εναλλακτική ιατρική, τους έντιμους γιατρούς και σας φόρτωσαν με παρενέργειες. Σας έβαλαν να πληρώνετε τα νοσοκομεία που σκοτώνουν τους γέροντες και τους άρρωστους που οι ίδιοι προκάλεσαν με δηλητήρια.
  2. Επιτρέπουν σε εκατομμύρια άπορους λαθρομετανάστες του Τρίτου Κόσμου να εισβάλουν στη χώρα σας και σας βιάζουν για να πληρώσετε για την ευημερία τους. Αναπόφευκτα, πολλοί από αυτούς καταλήγουν στο έγκλημα. Η ιθαγένεια είναι προνόμιο και ευθύνη, αλλά οι παγκοσμιοποιητές πιστεύουν ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και σας τα επιβάλουν.
  3. Καταστρέφουν τον γάμο και την οικογένεια προάγοντας τη σεξουαλική ασέβεια και τη δυσφορία του φύλου. Επηρεάζουν την υγιή ανάπτυξη των παιδιών σας σεξουαλοποιώντας και στειρώνοντάς τα.
  4. Σπαταλούν τον πλούτο του έθνους σε έναν εντελώς περιττό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας που θα μπορούσε εύκολα να ξεφύγει σε ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα.
  5. Οι εξουσίες σου λένε συνεχώς ψέματα, δυσφημώντας και φυλακίζοντας άτομα που αντιτίθενται. Αν πεις την αλήθεια είσαι ξεγραμμένος απο τις οργανώσεις ή τα κινήματα που οι ίδιοι ελέγχουν, αν δεν σταματήσεις να τους πολεμάς σε δολοφονούν με αρκετές σφαίρες στο σπίτι σου ή στον δρόμο προς την δουλειά σου.
  6. Έχουν καταστρέψει τα μέσα ενημέρωσης, την δικαιοσύνη, την εκκλησία και το εκπαιδευτικό σύστημα.

Η Δύση βρίσκεται στα χέρια μιας ψυχοπαθούς σατανικής σέκτας που την κακοποιεί, δολοφονεί, μεταλλάσει γενετικά και δεν θα σταματήσει αν δεν υπάρχει γενική αντίσταση.

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.