ΠΑΘΟΛΌΓΟΣ ΔΕΊΧΝΕΙ ΠΛΑΚΟΎΝΤΕΣ ΑΠΌ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΕΣ ΜΗΤΈΡΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΆΤΟΙ ΠΡΩΤΕΪ́ΝΗ ΑΚΊΔΑΣ

ΠΑΘΟΛΌΓΟΣ ΔΕΊΧΝΕΙ ΠΛΑΚΟΎΝΤΕΣ ΑΠΌ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΈΝΕΣ ΜΗΤΈΡΕΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΆΤΟΙ ΠΡΩΤΕΪ́ΝΗ ΑΚΊΔΑΣ

Ο Αμερικανός παθολόγος Ryan Cole λαμβάνει πλακούντες από όλη τη χώρα που είναι ασβεστοποιημένοι, περιέχουν πρωτεΐνη ακίδας, περιέχουν αντισώματα ή έχουν φλεγμονή.

Στο podcast Ρωτήστε τον Dr. Ο Ντρου, κράτησε ένα πακέτο που περιείχε έναν πλακούντα που έστειλε μια νοσοκόμα από ένα νοσοκομείο. Ο πλακούντας προέρχεται από το σώμα μιας γυναίκας που ήταν οκτώ μηνών έγκυος και έκανε το εμβόλιο για να κρατήσει τη δουλειά της. Το τελικό αποτέλεσμα: εμβρυϊκός θάνατος.


Ο Κόουλ μιλά επίσης με πολλούς ογκολόγους και ακτινολόγους που ανησυχούν για τον ταχέως αυξανόμενο αριθμό καρκίνων μεταξύ των ατόμων ηλικίας 20, 30 και 40 ετών.

Η παθολόγος έλαβε επίσης κλήση από μαιευτήρα που του είπε ότι βλέπει περισσότερα περιστατικά λειομυοσαρκωμάτων στον κολπικό σωλήνα και τη μήτρα από ποτέ. «Εργάζεται σε μια πολιτεία με υψηλό ποσοστό εμβολιασμού», εξήγησε ο Κόουλ.

Μίλησε από νωρίς για τις τρομερές παρενέργειες των εμβολίων mRNA και συμβούλεψε τους ανθρώπους να επιλέξουν εναλλακτικές θεραπείες κατά του κορωνοϊού. Ο γιατρός χρειάστηκε να απαντήσει στο ιατρικό πειθαρχικό συμβούλιο πολλές φορές.

Η συμβουλή του για όσους έχουν υποστεί ζημιά από τα τρυπήματα: «Κάντε μήνυση στο γιατρό σας».








BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.