Πάει και ο 36χρονος Δημήτρης Βασιλείου ξαφνικά στο σπίτι του! Τον έφαγαν οι ενέσεις Γουρλομάτη

 

Πάει και ο 36χρονος Δημήτρης Βασιλείου ξαφνικά στο σπίτι του! Τον έφαγαν οι ενέσεις Γουρλομάτη


ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΟΚ, ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΘΡΗΝΟ, ΛΥΠΗ, ΚΛΑΜΑ ΚΤΛ…ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΣΚΕΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ Ή ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ.

ΣΟΚ! Πέθανε ξαφνικά στο σπίτι, μόλις 36 χρονών ο Δημήτρης Βασιλείου! Στο Ρίο η νεκροψία

Σοκ στην Αχαία και την Ηλεία για τον ξαφνικό θάνατο του 36χρονου Δημήτρη Βασιλείου. Ο 36χρονος πατέρας ενός μικρού κοριτσιού βρισκόταν στο Αϊγιο μαζί μετην οικογένειά του όπου πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κατέρρευσε από καρδιακή ανακοπή χθες το βράδυ. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρίου για νεκροψία και όπως απεδείχθη είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Ο άτυχος άνδρας που καταγόταν από ορεινό χωριό της Αμαλιάδας είχε ανοίξει στο παρελθόν κατάστημα με αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας στην Πάτρα, ενώ τελευταία δούλευε στην Αθήνα.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.