Η αρχή του τέλους: Οι χώρες της G20 δεσμεύονται στον ΠΟΥ- για να διευκολύνουν τα παγκόσμια διαβατήρια υγείας

Εκ μέρους των χωρών της G20, συμπεριλαμβανομένου του Καναδά, ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι υποστηρίζει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για τη διευκόλυνση των καθολικών διαβατηρίων εμβολίων .   

Οι χώρες της G20 δεσμεύονται για τα παγκόσμια διαβατήρια υγείας που διευκολύνει ο ΠΟΥ
Η αρχή του τέλους:  Οι χώρες της G20 δεσμεύονται στον ΠΟΥ- για να διευκολύνουν τα παγκόσμια διαβατήρια υγείας 

ΑΠΟ :   MIKE CAMPBELL, 

17 Νοεμβρίου 2022

«Αναγνωρίζουμε τη σημασία των  κοινών τεχνικών προτύπων και μεθόδων επαλήθευσης,  στο πλαίσιο των (Διεθνείς Κανονισμοί Υγείας, 2005),  για τη διευκόλυνση των απρόσκοπτων διεθνών ταξιδιών , τη διαλειτουργικότητα και την αναγνώριση ψηφιακών λύσεων και μη ψηφιακών λύσεων,  συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης εμβολιασμών . δήλωσε ο Λευκός Οίκος  [Η έμφαση προστέθηκε]

Ο ΠΟΥ άρχισε να υποστηρίζει παγκόσμιες κατευθυντήριες γραμμές για τη διαχείριση έκτακτων περιστατικών υγείας στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας του 2005.

Η δήλωση της G20 προέτρεψε επίσης τη σημασία μιας προσέγγισης «Μία Υγεία». Δήλωσε υποστήριξη για τον «κόμβο μεταφοράς τεχνολογίας εμβολίου mRNA του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας» και κάλεσε όλες τις χώρες να μοιραστούν την τεχνολογία με αμοιβαία συμφωνημένους όρους. 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους  δήλωσε ότι  ο ΠΟΥ θα είναι οι «θεματοφύλακες» των λεγόμενων Διεθνών Κανονισμών Υγείας. Είπε ότι είναι σημαντικό να «θέσουμε σε εφαρμογή τα μέτρα για να κάνουμε τον κόσμο πιο ασφαλή».

Ο Γκεμπρεγέσους είπε ότι η κλιματική αλλαγή, η αποψίλωση των δασών και η αστικοποίηση θα επιδεινώσουν τις μελλοντικές πανδημίες «εκτός εάν αναλάβουμε συντονισμένη και συντονισμένη δράση ως μια παγκόσμια κοινότητα».

Ο Γκεμπρεγέσους επαίνεσε επίσης τα κράτη μέλη, στα οποία περιλαμβάνονται χώρες της G20, τα οποία επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας του ΠΟΥ. Ενώ το Ταμείο Πανδημίας του ΠΟΥ είναι ζωτικής σημασίας, είπε ότι τα έθνη θα διατηρήσουν την κυριαρχία τους. 

«Το σημαντικότερο είναι ότι οι χώρες πρέπει να βρίσκονται στη θέση του οδηγού», είπε ο Ghebreyesus. «Ο πρωταρχικός στόχος του ταμείου πρέπει να είναι η υποστήριξη εθνικών σχεδίων».

«Ως θεματοφύλακας των (Διεθνών Κανονισμών Υγείας), ο ΠΟΥ ανυπομονεί να παίξει τον κεντρικό συντονιστικό του ρόλο ως Πρόεδρος της Τεχνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής και να παρέχει τεχνική ηγεσία και καθοδήγηση στο διοικητικό συμβούλιο». 

Την Τετάρτη, ο Καναδάς  δέσμευσε  50 εκατομμύρια δολάρια στο Ταμείο Πανδημίας του ΠΟΥ, το οποίο περιλαμβάνει χρηματοδότηση για «επικοινωνίες και διαχείριση έκτακτης ανάγκης». 

πηγή

Mike Campbell, 


https://thecountersignal.com/.


================================


<Αυτό σημαίνει οποιονδήποτε εμβολιασμό καθορίζει ο ΠΟΥ πρέπει να το κάνετε.>


dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.