Γερμανός συγγραφέας εξηγεί: «Γιατί δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ τα τυραννικά μέτρα και η τρομοκρατία κατά των ανεμβολίαστων»!

Γερμανός συγγραφέας εξηγεί: «Γιατί δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ τα τυραννικά μέτρα και η τρομοκρατία κατά των ανεμβολίαστων»!


Ένας συγγραφέας στο “Welt” έχει συντάξει μια συλλογή δηλώσεων μίσους της Γερμανικής εξουσίας αλλα και της κοινωνίας και ζητά μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση. Όπως γράφει στο άρθρο, αυτα τα εγκλήματα δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτε!

Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε η «τυραννία των ανεμβολίαστων», έγιναν οι πιο μισητοί άνθρωποι στη Γερμανία και αποκλείστηκαν από την κοινωνία. Υπεύθυνοι για αυτό ήταν οι πολιτικοί που ξεπέρασαν ο ένας τον άλλον με προτάσεις και αιτήματα για την τιμωρία όσων δεν ήταν πρόθυμοι να εμβολιαστούν. Μέχρι σήμερα, οι ανεμβολίαστοι περιμένουν μάταια μια συγγνώμη ή μια διόρθωση αυτών των ανείπωτων δηλώσεων.

Τα αποσπάσματα που αναφέρονται στο άρθρο της Welt «Πρέπει να μιλήσουμε για τους ‘τυράνους των ανεμβολίαστων’» που κρύβονται πίσω από το paywall – Οι αναφερόμενοι σε αυτά, όταν προβάλλεις τις δηλώσεις τους, το παρουσιάζουν ως «διαπόμπευση», «λίστα εχθρών» ή «ανθρωποκυνηγητό». Δηλαδή ακριβώς αυτό που έκαναν οι ίδιοι…

Συνηθίζουν να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως θύματα. Το εναρκτήριο λάκτισμα για την εκστρατεία δυσφήμισης των ανεμβολίαστων δόθηκε πιθανότατα από τον Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι, αντιπρόεδρο του Συμβουλίου του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, όταν αναφέρθηκε για «τυραννία των ανεμβολίαστων προς τους εμβολιασμένους» στοπρόγραμμα της Αν Γουίλτον Νοέμβριο του 2021 – με ιδιαίτερη έμφαση στον όρο «τυραννία». Μόνο που ποτέ δεν ήταν οι ανεμβολίαστοι αυτοί που τυραννούσαν. Αλλά οι εμβολιασμένοι.

Μίσος, ταραχή, αποκλεισμός

Βρέθηκαν αμέσως οι ένοχοι για την υποτιθέμενη πανδημία και από εκεί και πέρα ενώθηκαν όλες οι πλευρές που ασκούσαν εξουσία, εναντίον όσων δεν ήθελαν να εμβολιαστούν. Ο πολιτικός του CDU Τομπίας Χανς δήλωσε: «Είναι σημαντικό να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα στους ανεμβολίαστους: Τώρα είστε εκτός κοινωνικής ζωής». Η  Marie-Agnes Strack-Zimmermann (FDP) είχε πει: «Οι ανεμβολίαστοι δεν πρέπει να τρομοκρατούν την πλειοψηφία ως μια τραγική μειονότητα». Ο Καρλ Λάουτερμπαχ (SPD) ισχυρίστηκε: «Ολόκληρη η χώρα έχει κρατηθεί όμηρος αυτών των ασυνείδητων ανθρώπων». Η σύσταση του τότε γερουσιαστή του Βερολίνου για την Υγεία Dilek Kalayci (SPD): Ήταν να έχουμε επαφή μόνο με εμβολιασμένους!

Ως αποτέλεσμα αυτού, οι ανεμβολίαστοι δεν θα λαμβάνουν μισθούς στην καραντίνα, οι γιατροί δεν θέλουν να τους περιθάλψουν, η Ένωση Ιατρών Υποχρεωτικής Ασφάλισης Υγείας του Βερολίνου ζήτησε πανεθνικό lockdown μόνο για τους ανεμβολίαστους, υποχρέωση μαζικών εμβολιασμών και επιμερισμό του κόστους των ανεμβολίαστων στις νοσοκομειακές υπηρεσίες. Αφού φυσικά οι ανεμβολίαστοι ευθύνονταν δήθεν για την υπερφόρτωση στις κλινικές.

Επέβαλλαν «έκτακτα lockdown» για τους ανεμβολίαστους, αποκλείστηκαν με κανόνες 2G, είχαν πρόσβαση μόνο στο δημαρχείο και τα σούπερ μάρκετ. Ακόμη και τα ανεμβολίαστα παιδιά δεν γλίτωσαν μετά την έγκριση του εμβολίου για μικρές ηλικίες τον Αύγουστο του 2022. Οι ανεμβολίαστοι φοιτητές αποκλείστηκαν από τα πανεπιστήμια και οι ανεμβολίαστοι άστεγοι δεν επιτρέπονταν πλέον να ζεσταίνονται στους σταθμούς του μετρό.

Η Malu Dreyer (SPD) είχε δηλώσει ότι οι ανεμβολίαστοι «δεν πρέπει να γιορτάσουν καθόλου τα Χριστούγεννα», ακόμη και η παρακολούθηση της χριστουγεννιάτικης λειτουργίας δεν ήταν δυνατή για τους ανεμβολίαστους, ακόμη και για την αγορά χριστουγεννιάτικου δέντρου οι ανεμβολίαστοι είχαν εξαίρεση.

Το τμήμα αριστερών και φιλελεύθερων τεχνών αντί να σταθεί δίπλα τους, είπε πως οι «διακρίσεις σε βάρος των ανεμβολίαστων είναι ηθικά δικαιολογημένες».

Ποιος είναι ο απολογισμός;

Αν και έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό ότι τα πολυδιαφημισμένα εμβόλια, τα οποία έπρεπε να δικαιολογήσουν τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων, δεν προστατεύουν ούτε από τη μετάδοση ούτε από την ασθένεια, αυτό ομως δεν συζητείται πια καθόλου δημόσια και οι διακινητές των συνθημάτων μίσους δεν χρειάζεται να φοβούνται τις συνέπειες.

Οι τύψεις και ακόμη και οι συγγνώμες σίγουρα δεν είναι αναμενόμενες. Αντίθετα, παρουσιάζονται επανειλημμένα ως θύματα και περιγράφουν τη συλλογή των απάνθρωπων δηλώσεών τους ως «επιστήμη» ή ακόμη και «ηθική ευθύνη» παρά το γεγονός πως κατέρευσαν τα πάντα. Ο σχολιαστής του «Welt» κλείνει το άρθρο λέγοντας, πως αυτό δείχνει πόσο επείγουσα είναι η ανάγκη επαναξιολόγησης αξιών όσον αφορά το μέλλον γιατί υπάρχει κίνδυνος να επαναλειφθεί με δικαιολογία αυτη τη φορά την κλιματική αλλαγή. 

Το γεγονός ότι ένας σχολιαστής του «Welt» καταγγέλει την τυρανία και τον ρατσισμό απέναντι στους ανεμβολίαστουςπεριγράφεται σαν να έλαβε χώρα μόνο στη Γερμανία. Ωστόσο, τα ίδια ακριβώς έγιναν σε πολλές δυτικές χώρες και ακόμα χειρότερα στην Ελλάδα.

Θα επανέλθει ο τρόμος εναντίον των «αμαρτωλών του κλίματος»;

Με την εξάπλωση του φόβου και του πανικού – στην προκειμένη περίπτωση ενός υποτιθέμενου θανατηφόρου ιού – η ελευθερία των πολιτών μπορούσε να περιοριστεί μαζικά – και παραλίγο να θεσπιστεί μια νόμιμη υποχρεωτικπή απαίτηση όλων των εμβολιασμών.

Τι σημαίνει η άγνοια και συγκάλυψη αυτών των εγκλημάτων για το μέλλον;

Είναι δυνατό υπό το πρόσχημα της υποτιθέμενης ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής να γίνουν τα ίδια στο εγγύς μέλλον; Υπάρχουν ήδη πολλοί διατεθειμένοι και φανατικοί προστάτες του κλίματος.

Ακόμη και το WEF παραδέχτηκε πρόσφατα: Ο κορωνοϊός ήταν μια δοκιμαστική λειτουργία – η κλιματική τρομοκρατία θα ακολουθήσει… Yuval Noah Harari: «Η ανοχή του κόσμου στα μέτρα Covid, μας κάνει ανοιχτούς σε ακραίες ιδέες σχετικά με την αντιμετώπιση της κλιματική αλλαγής».

Αν δεν αλλάξει τις ιδέες της η καθεστηκυία τάξη, αν δεν υπάρξουν τιμωρίες για όλα αυτα τα εγκλήματα που συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι όχι μόνο θα ξαναυπάρξει στο μέλλον αλλα την επόμενη φορά θα είναι και πολύ χειρότερο.

Δείτε ακόμα: Απίστευτο: Η κυβέρνηση «συστήνει» να εμβολιαστούν κατά του Covid-19 μωρά 6 μηνών εώς 4 ετών – Οι πρώτοι εμβολιασμοί θα αρχίσουν από την επόμενη εβδομάδα!

πηγη

https://anazitiseis.gr/


dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.