ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ τον Πλεύρη και ΌΛΟΥΣ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ/ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ!!! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι ΑΥΤΟΙ και ΟΧΙ οι υγειονομικοί, των οποίων την απόλυση ζητάει ο υπουργός υγείας!!!


ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ τον Πλεύρη και ΌΛΟΥΣ τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ/ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ!!! ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ είναι ΑΥΤΟΙ και ΟΧΙ οι υγειονομικοί, των οποίων την απόλυση ζητάει ο υπουργός υγείας!!!


Καλούμε τους ΠΑΝΤΕΣ (Λαό, Αστυνομία, Στρατό) εκεί στην Πατρίδα μας, Ελλάδα, να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ και να ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ όλους τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ που συνεχίζουν να ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ τον Ελληνικό Λαό χάριν των συμφερόντων των αχρείων ελιτιστών της Νέας Τάξεως Πραγμάτων που θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 90 τοις 100 (ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΙΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ» ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ…ΠΑΝΤΑ, ΜΙΚΡΟΒΙΑ, ΚΤΛ., ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ…ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ!!!) ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ παίρνουν τις διαταγές τους οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΟΧΙ ούτε από το Σύνταγμα ούτε τον ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!! ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ…ΔΙΑΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!….



Pronews.gr: Θ.Πλεύρης: «Θα εισηγηθώ την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών – Είναι επικίνδυνοι»!

«Όσο κρατάει η επιδημία του Covid-19 δεν θα επιστρέψουν» – Ο υπουργός δήλωσε υπερήφανος για τις αποφάσεις του!

 

 Greek News On Demand / ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ.



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.