Είναι ελεεινός και αδίστακτος: «Δεν υπάρχει ακρίβεια Μητσοτάκη αλλά ακρίβεια Πούτιν»… Ρώτησες τον ελληνικό λαό ρε άθλιε αν θέλει να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία


 

Είναι ελεεινός και αδίστακτος: «Δεν υπάρχει ακρίβεια Μητσοτάκη αλλά ακρίβεια Πούτιν»… Ρώτησες τον ελληνικό λαό ρε άθλιε αν θέλει να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία



Το παραμύθι που του έχουνε πασάρει από τα κέντρα εξουσίας αναπαράγει ο άνθρωπος ο οποίος έχει οδηγήσει την χώρα και τους Έλληνες σε μία πρωτοφανή εξαθλίωση και φτώχεια που έχουν να ζήσουν από την εποχή των προγόνων τους κατά την γερμανική κατοχή.

Όπως ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε δεν υπάρχει «ακρίβεια Μητσοτάκη» αλλά «ακρίβεια Πούτιν» και τόνισε ότι για όλα φταίει ο Ρώσος δικτάτορας ο οποίος με τον πόλεμο έχει αναγκάσει τις τιμές να εκτοξευθούν στα ύψη.

Δεν μας είπε όμως ποιος αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία και να υποστηρίξει έναν άνθρωπο που δηλώνει ναζιστής καθώς και αν αυτές οι κυρώσεις πλήττουν την οικονομία της Ρωσίας ή την οικονομία της Ελλάδας που πλέον βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Τέλος δεν μας ανέφερε αν έχει πάρει την σύμφωνη γνώμη με δημοψήφισμα των Ελλήνων για το αν συμφωνούν με την στάση της χώρας απέναντι στη Ρωσία.

Όλοι θυμόμαστε ότι σε οικονομικό φόρουμ που έγινε το χειμώνα στην Αράχωβα δήλωσε ότι είμαστε με την Ουκρανία πάει και τελείωσε.

Μάλλον άλλος είναι ο δικτάτορας και όχι ο Πούτιν.

πηγη

https://karditsastakara.



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.