ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ

 

 ΤΟ ΚΑΚΟ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΚΟΜΗ


Δεν θα καταλαβουν το επόμενο βίντεο, διότι οι καρδιές τους είναι ποτισμένες με την ύλη και ο ΝΟΥΣ τους δηλητηριασμένος απο τους ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ! Μια τέλεια οργανωμένη απάτη θανάτωσης της μάζας απο τους ειδικούς, από αυτούς που έδωσαν όρκο να προστατέψουν την ζωή αλλά έπραξαν ακριβώς το αντίθετο! 

Στην θρησκεία της ύλης, τον σατανισμό, όλα είναι ΑΝΑΠΟΔΑ. Αλλα σας λένε και άλλα πράττουν.

Το πονηρό πνεύμα είναι πολύ πιο πανούργο απο την ίδια την πανουργία και χιλιάκις φορές απο τους καλο διαβασμένους που είναι τα εργαλεία του ώστε να  δολοφονήσουν ΑΡΓΑ και ΣΤΑΘΕΡΑ τους λαούς μέσα από το μονοπώλιο της επιστήμης ΘΑΝΑΤΟΥ!!! 

Η ερώτηση είναι πότε θα το καταλάβουν; 

Συμφωνα με δική μας εκτίμηση, τα πράγματα πρέπει να επιδεινωθούν, πριν να αλλάξει κάτι. Μπορεί να αλλάξει αν φυσικά είναι τόσο τρομακτικό και πέφτουν ξαφνικά κάτω κατα δεκάδες! Αυτό βέβαια δεν θα συμβεί διότι η τεχνολογία τους, αυτή των διαβασμένων φονιάδων είναι 60-80 χρόνια μπροστά από αυτά που σας δείχνουν! 
Οι μαγεμένες και αποχαυνωμένες μάζες (βρίσκονται υπο την σατανική μαγεία) θα αποδεκατιστούν αργά και σταθερά... εκτός καν αν ερθει και άλλη βοήθεια απο επάνω (η Πρώτη ήρθε από τον ήλιο τον Απρίλιο του 2020 και αφάνιση τον ιο-19)

2022 !!!... ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !! ΕΣΥ... ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣ !!

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.