«Το αίμα των ανθρώπων ΑΛΛΑΞΕ ίσως με τα εμβόλια – Μοιάζουν με ΠΑΡΑΣΙΤΑ που ΤΡΩΝΕ»! Συγκλονιστικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 «Το αίμα των ανθρώπων ΑΛΛΑΞΕ ίσως με τα εμβόλια – Μοιάζουν με ΠΑΡΑΣΙΤΑ που ΤΡΩΝΕ»! Συγκλονιστικά ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ


Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών...


Ο ταριχευτής Richard Hirschman, σε νέα του παρέμβαση, λέει, πως «κάτι έχει αλλάξει με το αίμα των ανθρώπων» τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε μια συνέντευξη με τον συνεργάτη του UncoverDC, Daniel Bobinski, στην εκπομπή του Keep the Republic, ο Hirschman εξήγησε ότι όχι μόνο άρχισε να βλέπει αύξηση στους θανάτους μέχρι το φθινόπωρο του 2020, αλλά είδε επίσης μια «αύξηση της πήξης» κατά την ταρίχευση του, «πιθανότατα εξαιτίας της πρωτεΐνης ακίδας, με την οποία είναι γεμάτο το εμβόλιο».

Από την πλευρά του, ο Καναδός δημοσιογράφος, Matthew Horwood, του Western Standard έχει συγκλονίσει τους χρήστες του Twitter τις τελευταίες ημέρες με τα αποτελέσματα της έρευνάς του με ταριχευτές στην επαρχία του Οντάριο. «Αυτοί δεν είναι φυσιολογικοί θρόμβοι αίματος. Είναι σχεδόν σαν να είναι ιστός και όχι θρόμβος αίματος», ανέφερε ένας από αυτούς: «Απλώς δεν είναι κανονικοί θρόμβοι. Είναι σχεδόν σαν να είναι ιστός και όχι θρόμβος αίματος. Προηγουμένως μόνο το 10 έως 15% είχε πήξει. Μπορείς να δυσφημίσεις αυτό που λέω όλη μέρα, αλλά δεν μπορείς να αγνοήσεις αυτό που βλέπω».

Ο Horwood έγραψε στο Twitter ότι μίλησε με έναν αλλο ταριχευτή του Οντάριο που βρίσκει αυτά τα περίεργα κομμάτια σχεδόν σε κάθε πτώμα με το οποίο έρχεται σε επαφή. «Μου θυμίζει παράσιτο γιατί υπάρχει πάντα ένας θρόμβος αίματος που φαίνεται να το ταΐζει», είπε.

Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε επίσης μερικές φωτογραφίες που δείχνουν μακριά νήματα αίματος γεμάτα αίματα. Η ανάρτηση διαγράφηκε από το Twitter (είχε γίνει πριν αναλάβει ο Έλον Μασκ).

photo twitter

πηγη





dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.