Κλείνουν σπίτια ..Χιλιάδες νεκροί ζητάνε δικαίωση για τις Ξαφνικίτιδες..

Κλείνουν σπίτια ..Χιλιάδες νεκροί ζητάνε δικαίωση για τις Ξαφνικίτιδες..


Κλείνουν πολλά σπίτια…Οι ξαφνικίτιδες και σε νεαρά άτομα εμφανίζονται ολο και πιο πολύ..Και όπως αναφέρει ο εφευρέτης των mrna σκευασμάτων Dr Malone oσο εμβολιάζεστε κατά Covid-19 τόσο περισσότερο θα αρρωσταίνετε και τόσο περισσότεροι θα πεθαίνουν διότι αυτά κατασκευάστηκαν για την αναπαραγωγή και τη διασπορά του ιου και για να πέφτει το ανοσοποιητικό ..Για να κτυπάνε τα ανθρώπινα  κύτταρα..

Οι πυλώνες κατέρρευσαν και τα δεδομένα έγιναν ξεκάθαρα ..Οι Κυβερνήσεις εκτελούν σχέδιο Μαζικής εξόντωσης και ελέγχου..Μέχρι και το πρόσωπο της καμπάνιας ο 4χρονος santino Goboy πέθανε ξαφνικά!!

Πάνω απο 1000 Ιατρικές μελέτες απο Γιατρούς που δεν τα άρπαξαν απο τις Φαρμακο-ΜΑΦΙΕΣ στο βεβαιώνουν οτι δεν προσφέρουν καμιά προστασία. Η Ιατροπολιτική Συμμορία του ΚΟΥΛΗ σας στέλνει στα θυμαράκια…Εγκληματική Οργάνωση την εχει αποκαλέσει ο γνωστός μαχητής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης..

Η Κυβέρνηση με την ανοχή της Αντιπολίτευσης σας  έλεγαν και ουσιαστικά προωθούσαν τις εντολές της Παρανοϊκής Νέας Τάξης  ότι αυτά τα εμβόλια θα σας προστάτευαν από την μόλυνση την αναπαραγωγή την διασπορά του ιού…Το αφήγημα τους εχει καταρρεύσει ..και όμως συνεχίζουν το σχέδιο τους..

Γιατι οι  πολλοί πολίτες δεν αντιδρούν και δέχονται την δόση αυτοκτονίας..Μια δοση που ειτε φεύγεις στο πρωτο διάστημα του τρυπήματος ειτε θα φυγουν στην πορεία τεως τρια με πέντε χρόνια..Τα ιδια μας ειζε βεβαιώσει και ο Μοντανιέ!!

Δυστυχώς εχουμε  γυρω μας Δολοφόνους με την σύριγγα εχουμε “Γιατρούς” και Πολιτικούς που εκτελούν Δολοφονίες που καλύπτονται απο τις δήθεν ερευνες για το θάνατο χιλιάδων συνανθρώπων μας..

 

 πηγη






dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.