Δημήτρης Αβραμίδης: «Σκότωσαν τον πατέρα μου μέσα στο Τζάνειο, είχαν εντολή να παρουσιάζουν νεκρούς για να φοβίζουν τον κόσμο με την πανδημία»

 

Δημήτρης Αβραμίδης: «Σκότωσαν τον πατέρα μου μέσα στο Τζάνειο, είχαν εντολή να παρουσιάζουν νεκρούς για να φοβίζουν τον κόσμο με την πανδημία»


Όση λάσπη έριξαν, την έριξαν. Όσο και αν προσπάθησαν το άσπρο να το κάνουν μαύρο και να «κατασπαράξουν» τον ποινικολόγο Νίκο Αντωνιάδη, κάπου εδώ τελειώνει η ιστορία με τον ολοκληρωτικό πόλεμο που δέχεται από όλο -κυριολεκτικά- το σύστημα.

Ο Δημήτρης Αβραμίδης περιγράφει την δολοφονία του πατέρα του στο Τζάνειο! Με το μικρόβιο που σκόπιμα το άφησαν να τον κατατρώει και απέκρυψαν από το Σωτηρία, αλλά και το υπερμέγεθες εσωτερικό τραύμα που ανακάλυψε το Νοσοκομείο, ενώ οι αγωνιστές και ήρωες του Τζάνειου είχαν γράψει ότι “ήταν επιφανειακό τραύμα ούτε ενός εκατοστού”. Αλλά πριν φύγει “θετικός” με το ψευδές αποτέλεσμα του καθηγητή Πουρνάρα του εργαστηρίου του “Αττικόν” του έκαναν …μετάγγιση για το …επιφανειακό τραύμα για να μην πάει εντελώς στεγνός από αίμα στο Σωτηρία!

πηγη

 https://karditsastakara.



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.