Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Αιτούμαι 700.000 ευρώ για την σωματική, ψυχολογική και οικονομική ζημιά που έπαθα από τα σκευάσματα της Pfizer»- Πώς ανοίγει ο δρόμος και για άλλες κινήσεις

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Αιτούμαι 700.000 ευρώ για την σωματική, ψυχολογική και οικονομική ζημιά που έπαθα από τα σκευάσματα της Pfizer»- Πώς ανοίγει ο δρόμος και για άλλες κινήσεις


 Η κυρία Χρυσηίδα Δημουλίδου δημοφιλής συγγραφέας κατέθεσε αγωγή κατά της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer για τις σωματικές βλάβες που παρουσιάστηκαν σε αυτή μετά από τη δεύτερη δόση του σκευάσματος της εταιρείας κατά του Covi-d 19.

Η κυρία Δημουλίδου ζητάει 700.000 ευρώ ως αποζημίωση για την σωματική, ψυχολογική και οικονομική ζημιά την οποία έπαθε από τις ουσίες που περιέχουν μέσα τα εμβόλι@ της Pfizer.

Αν δικαιωθεί ακόμη και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια αυτό σημαίνει ότι η δικαιοσύνη αναγνωρίζει ότι τα σκευάσματα προκαλούν βλάβες και ανοίγει ο δρόμος και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Επίσης μπορεί οποιοσδήποτε να κυνηγήσει το αφεντικό της εταιρείας τον Άλμπερτ Μπουρλά ο οποίος είναι υπεύθυνος για την διοχέτευση των σκευασμάτων της εταιρείας σε όλες τις χώρες του κόσμου στις οποίες επιβλήθηκαν με εκβιασμό στους πολίτες.

https://karditsastakara


dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.