ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΉΣ: «ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΎΣΟΥΜΕ ΤΗΝ PFIZER ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΊΣΟΥΜΕ ΑΜΈΣΩΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΆΣΕΙΣ»

ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΉΣ: «ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΎΣΟΥΜΕ ΤΗΝ PFIZER ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΊΣΟΥΜΕ ΑΜΈΣΩΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΆΣΕΙΣ»

Ένα στέλεχος της Pfizer παραδέχτηκε σε ακρόαση για τον Covid ότι το εμβόλιο δεν είχε ποτέ δοκιμαστεί για την πρόληψη της εξάπλωσής του. Το επιχείρημα «κάνεις το εμβόλιο για κάποιον άλλο» ήταν πάντα ψέμα.

"Τα στοιχεία δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών με κορωνοϊό στα νοσοκομεία έχουν εμβολιαστεί πολλές φορές. Για παράδειγμα, το 91% των εισαγωγών σε νοσοκομεία στο Βέλγιο τις τελευταίες δύο εβδομάδες είχαν εμβολιαστεί, εκ των οποίων το 67% είχε κάνει την αναμνηστική. Σχεδόν όλοι οι νεκροί από κορωνοϊό είχαν επίσης εμβολιαστεί" (ΚΟΡΑΚΑΣ: όχι σχεδόν όλοι αλλά ΟΛΟΙ!!!). Πρέπει να καταγγείλουμε αμέσως τις συμβάσεις με τους κατασκευαστές εμβολίων, δήλωσε ο ευρωβουλευτής Μίσλαβ Κολάκουσιτς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. «Μας πούλησαν ψεύτικα εμβόλια».

 

Ο ευρωβουλευτής πιστεύει ότι πρέπει να αποπληρωθούν τα 2,5 δισ. ευρώ που έχουν δαπανηθεί μέχρι στιγμής. Θέλει επίσης να διωχθούν νομικά η Pfizer και άλλοι κατασκευαστές εμβολίων.

«Διαφορετικά είμαστε ένοχοι για την απόκτηση και την προώθηση πλαστών εμβολίων», είπε ο Κολάκουσιτς. «Πότε θα λυθούν τα συμβόλαια;»

Όποιος ισχυρίστηκε ότι τα εμβόλια εμποδίζουν την εξάπλωση του ιού θα πρέπει να λογοδοτήσει, έγραψε ο ευρωβουλευτής στο Twitter.


KORAKAS NEWS





dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.