Ο FDA αρνείται να δώσει τα αποτελέσματα απο τις νεκροψίες ανθρώπων που πέθαναν μετά από τους εμβολιασμούς Covid.

Ο FDA αρνείται να δώσει τα αποτελέσματα απο τις νεκροψίες ανθρώπων που πέθαναν μετά από τους εμβολιασμούς Covid..


Με τόσες αποκρύψεις ούτε Μυστική

 Υπηρεσία να ήταν..


Ο FDA που τελευταία μοιάζει περισσότερο με μυστική υπηρεσία παρά με οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων, αρνείται (και πάλι) να δημοσιοποιήσει στοιχεία. Αυτη τη φορά για τα αποτελέσματα των αυτοψιών που διενεργήθηκαν σε άτομα που πέθαναν μετά τη λήψη εμβολίων κατά του COVID-19.

Επικαλείται ότι απαγορεύεται να δημοσιεύει ιατρικούς προσωπικούς φακέλους, αλλά ένας συνήγορος για την ασφάλεια των φαρμάκων λέει ότι υποχρεούται να δημοσιοποιήσει τις αυτοψίες αρκεί να αποκρύψει τα προσωπικά στοιχεία.

Η άρνηση εκδόθηκε στους The Epoch Times, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο νόμο περί ελευθερίας πληροφοριών για όλες τις αυτοψίες που αναφέρθηκαν στον FDA σχετικά με τυχόν θανάτους απο το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19.

Ο FDA αρνήθηκε να δημοσιοποιήσει οποιεσδήποτε αναφορές, ακόμη και με μαυρισμένα προσωπικά στοιχεία.

Ο FDA ανέφερε την  ομοσπονδιακή νομοθεσία , η οποία επιτρέπει στις υπηρεσίες να αποκρύπτουν πληροφορίες απο «προσωπικούς ιατρικούς φάκελους και παρόμοια αρχεία η αποκάλυψη των οποίων θα συνιστούσε ξεκάθαρα αδικαιολόγητη παραβίαση του προσωπικού απορρήτου».

Οι ομοσπονδιακοί κανονισμοί απαγορεύουν επίσης την απελευθέρωση «προσωπικών, ιατρικών και παρόμοιων αρχείων, η αποκάλυψη των οποίων συνιστά αδικαιολόγητη παραβίαση του προσωπικού απορρήτου».

(Ωστόσο αυτα περι προσωπικών απορρήτων έχει το θράσος ο FDA να τα επικαλέιται την στιγμή που διενεργείται μαζικός εμβολιασμών του παγκόσμιου πληθυσμού!)

Οι Epoch Times άσκησαν έφεση για την άρνηση του FDA, επιπλέον της πρόσφατης άρνησης των αποτελεσμάτων της ανάλυσης δεδομένων των εκθέσεων VAERS.

Σχετικό: Ο FDA δεν θέλει να δούμε τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων για τον Covid – προφανώς γιατι είπε ψέματα στο κοινό!

Μπορούν να δημοσιευθούν χωρίς προσωπικά στοιχεία

Ο Kim Witczak, ένας συνήγορος για την ασφάλεια των φαρμάκων που συμβουλεύει τον FDA ως μέρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Ψυχοφαρμακολογικών Φαρμάκων, είπε ότι οι αναφορές θα μπορούσαν να δημοσιοποιηθούν με τα προσωπικά στοιχεία να είναι σβησμένα.

«Οι προσωπικές πληροφορίες θα μπορούσαν εύκολα να διαγραφούν χωρίς να χαθούν οι πιθανές γνώσεις από [την] αυτοψία», είπε ο Witczak στους The Epoch Times μέσω email.

«Εάν κάποιος υποβάλει την εμπειρία του στο VAERS, θέλει και περιμένει να την διερευνήσει ο FDA. Αυτό περιλαμβάνει και τις εκθέσεις αυτοψίας», είπε.

«Οι αυτοψίες μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέρος της μεταθανάτιας ανάλυσης και θα πρέπει να γίνονται ειδικά σε αυξημένους θανάτους μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19», είπε ο Witczak.

Ο FDA απαντά

Ένας εκπρόσωπος του FDA σημείωσε ότι οι θάνατοι μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 είναι σπάνιοι, επικαλούμενος τον αριθμό των αναφορών που έγιναν στη VAERS.

Αλλά μόνο μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, έχουν αναφερθεί 16.516 αναφορές θανάτου μετά από εμβολιασμό κατά του COVID-19. Περίπου 616 εκατομμύρια δόσεις έχουν χορηγηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να πει εάν ο FDA θα δημοσιοποιήσει ποτέ τα αποτελέσματα των αυτοψιών.

Μια εργασία , η οποία δεν έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους, ανέλυσε περίπου 9.800 αναφορές θανάτων από το VAERS μετά τον εμβολιασμό για τον COVID-19 που υποβλήθηκαν από τις 14 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 17 Νοεμβρίου 2021. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τα ποσοστά αναφοράς ήταν πολύ χαμηλότερα από τα αναμενόμενα.

Οι ερευνητές σημείωσαν ότι προηγούμενες μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν στο VAERS αποτελούν υπομέτρηση του πραγματικού αριθμού συμβάντων.

anazitiseis.gr

https://amazonios.net/.



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.