Γάλλος βουλευτής καταγγέλει ότι ο Μακρόν και μεγάλο μέρος της γαλλικής ελίτ έκαναν ψεύτικα εμβόλια για τον Covid! (βίντεο)

Γάλλος βουλευτής καταγγέλει ότι ο Μακρόν και μεγάλο μέρος της γαλλικής ελίτ έκαναν ψεύτικα εμβόλια για τον Covid! (βίντεο)

Γάλλος βουλευτής καταγγέλει ότι ο Μακρόν και μεγάλο μέρος της γαλλικής ελίτ έκαναν ψεύτικα εμβόλια για τον Covid! (βίντεο)


Ένας Γάλλος βουλευτής που επέλεξε να εμβολιαστεί κατά του Covid-19 για να δείξει το καλό παράδειγμα, υπέστη σοβαρές παρενέργειες που αφορούσαν τέσσερις καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις, Έπειτα ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και άλλοι της γαλλικής ελίτ δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19.

Σύμφωνα με τον βουλευτή Jean Lassalle, ενώ οι ελίτ υπέρ της Big Pharma, ενθαρρύνουν τις μάζες να εμβολιαστούν, όταν πρόκειται για τη δική τους υγεία, επιλέγουν αθόρυβα να απορρίψουν το εμβόλιο.

«Δεν κόλλησα Covid, αλλά έκανα το εμβόλιο Johnson & Johnson που παραλίγο να με σκοτώσει, το οποίο παραμόρφωσε την καρδιά μου. Έχω κάνει ήδη τέσσερις επεμβάσεις καρδιάς από τις 3 Ιανουαρίου 2022», είπε ο Lassalle.

Ερωτηθείς γιατί επέλεξε να εμβολιαστεί και να πάρει το ρίσκο, ο Lassalle απάντησε: «Επειδή ήμουν βουλευτής και δεν ήθελα να δώσω το κακό παράδειγμα απο τη θέση μου.

«Αλλά τότε δεν ήξερα ότι ο κ. Μακρόν δεν ήταν εμβολιασμένος. Ούτε ήξερα ότι τα περισσότερα μέλη της κυβέρνησης δεν έκαναν το εμβόλιο, οι περισσότεροι συνάδελφοί μου και βουλευτές.

«Είπα, Το κάνω γιατί είμαι γνωστός και αυτό είναι το σωστό», είπε ο Λασάλ «Όταν όμως αρρώστησα και το είπα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μου εκστρατείας, κανείς δεν με άκουσε».

Μια ιστορία που ακούμε συνεχώς…

Δεν είναι μόνο η Γαλλία. Χιλιάδες ευρωπαίοι και διασημότητες της ελίτ έχουν κατηγορηθεί ότι αγόρασαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολίου για τον Covid-19 για να αποφύγουν το τρύπημα. Μεταξύ αυτών που έχουν βρεθεί με ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολίων είναι κορυφαίοι Ευρωπαίοι τραγουδιστές, μουσικοί, αστέρες του ποδοσφαίρου, επιχειρηματίες, πολιτικοί και στελέχη της Big Pharma.

Σε παλαιότερο άρθρο απο τον Μάιο, η ισπανική αστυνομία επιβεβαίωσε αυτό που πολλοί άνθρωποι υποψιάζονταν εδώ και καιρό – ότι οι ελίτ, όταν πρόκειται για την υγεία τους, επιλέγουν να απορρίψουν το εμβόλιο. Το σκάνδαλο αφορούσε άτομα που προστέθηκαν στο Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών με αντάλλαγμα χρήματα, πολλά από αυτά τα πρόσωπα ήταν επώνυμα.

Μεταξύ αυτών που κατηγορήθηκαν ήταν και ο πρόεδρος της PharmaMar, José María Fernández Sousa-Faro , της μεγαλύτερης φαρμακευτικής εταιρείας στην Ισπανία. Η εταιρεία μάλιστα έκανε μεγάλη εκστρατεία για να πείσει το κοινό της Ισπανίας να εμβολιαστεί κατά του Covid-19.

Ωστόσο, κανένα απο τα κύρια μέσα ενημέρωσης δεν παρουσίασε αυτη την είδηση.

Ενώ ο μέσος Ευρωπαίος έκανε αυτό που ζήτησε η κυβέρνησή του, ακολούθησε τους δρακόντειους κανόνες και βγήκε και εμβολιάστηκε με την πειραματική βιοτεχνολογία γονιδιακής θεραπείας, φαίνεται ότι η ελίτ της κοινωνίας επέλεξε να μην το κάνει.

Η εμπιστοσύνη μεταξύ των κυβερνήσεων και των απλών πολιτών έχει καταρρακωθεί. Το γεγονός ότι ένας πρόεδρος φαρμακευτικής εταιρείας που ασχολείται με την έρευνα για τα εμβόλια Covid-19 θεώρησε βλαβερό για τον εαυτό του να εμβολιαστεί, έκανε πολλούς να αναρωτηθούν εάν οι εμβολιασμοί ήταν όντως απαραίτητοι ή ασφαλείς.

Δείτε ακόμα: Τεράστιο σκάνδαλο: «Διευθυντής της Pfizer μόλις μου παραδέχτηκε ότι εξαπάτησαν το κόσμο» (βίντεο)

πηγη

https://anazitiseis.gr/


dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.