Σοκαριστικά στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξε προσχεδιασμένη “ευθανασία” ηλικιωμένων στους οίκους φροντίδας για να αποδοθούν οι θάνατοι στον Covid-19!

 

Σοκαριστικά στοιχεία δείχνουν ότι υπήρξε προσχεδιασμένη “ευθανασία” ηλικιωμένων στους οίκους φροντίδας για να αποδοθούν οι θάνατοι στον Covid-19!


Αν και τα στοιχεία προέρχονται απο την κυβέρνηση το Ηνωμένο Βασίλειο, τα ίδια πρωτόκολλα πραγματοποιήθηκαν στις περισσότερες δυτικές χώρες. Η κυβέρνησή της Βρετανίας λάμβανε σκόπιμα αποφάσεις που θα διασφάλιζαν ότι χιλιάδες ηλικιωμένοι και ευάλωτοι θα υφίσταντο πρόωρους θανάτους σε οίκους φροντίδας.

Χωρίς αυτούς τους θανάτους, δεν θα υπήρχε καμμιά δικαιολογία για τα μέτρα, για να μένετε στο σπίτι και να αποδεκατίσετε την οικονομία καταστρέφοντας ζωές. Αυτό ισοδυναμεί με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Όλοι αυτοί οι θάνατοι καλύφθηκαν με ψέματα ότι ευθυνόταν ο Covid-19.

Επίσημα έγγραφα που επρόκειτο να κρατηθούν μυστικά έχουν δημοσιοποιηθεί βάσει του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφορίας και αποκαλύπτουν ότι υπήρξε προσχεδιασμένη ευθανασία ηλικιωμένων και ευάλωτων ατόμων ως απάντηση σε μια πανδημία που ήταν εξίσου χρόνια προσχεδιασμένη.

Το expose news αναφέρει: “Μόλις κηρύχθηκε το lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 23 Μαρτίου 2020, οι θάνατοι που σημειώθηκαν σε γηροκομεία τις εβδομάδες που ακολούθησαν εκτοξεύτηκαν στα ύψη σε σύγκριση με τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Σας οδήγησαν να πιστέψετε ότι αυτό ήταν λόγω του Covid-19, αλλά τα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο”.

Τα επίσημα στοιχεία που παρέχονται από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS) δείχνουν ότι οι οίκοι φροντίδας κατέγραψαν αύξηση 21% στους θανάτους από όλες τις αιτίες το 2020, με σχεδόν 25.000 περισσότερους θανάτους από τον αναμενόμενο.

Σχεδόν 19.000 από αυτούς τους θανάτους επισημάνθηκαν ως Covid-19. Αλλά εξαιρουμένου του υποτιθέμενου κορωνοϊού, οι άλλοι θάνατοι στο σπίτι φροντίδας ήταν επίσης 5% υψηλότεροι σε σχέση με τον μέσο όρο της πενταετίας.

Τα παρακάτω στοιχεία του ONS δείχνουν ότι την εβδομάδα που έληξε στις 17 Απριλίου 2020 καταγράφηκαν 7.028 θάνατοι σε οίκους ευγηρίας, εκ των οποίων οι 2.438 οφείλονταν στον Covid-19.

Την εβδομάδα που έληξε στις 16 Απριλίου 2021 καταγράφηκαν 1.640 θάνατοι σε οίκους ευγηρίας, εκ των οποίων οι 51 φέρεται να οφείλονταν στον Covid-19.

Αν αφαιρέσουμε τους υποτιθέμενους θανάτους Covid-19 από τα στοιχεία απο την εβδομάδα που έληξε στις 17 Απριλίου 2020, μπορούμε να δούμε ότι 4.590 θάνατοι από όλες τις αιτίες σημειώθηκαν σε οίκους ευγηρίας. Αυτό το μοτίβο είναι συνεπές για τους επόμενους 3 μήνες του 2020 σε σύγκριση με το ίδιο χρονικό πλαίσιο το 2021.

Γιατί όμως υπήρξαν τόσοι πολλοί θάνατοι σε οίκους ευγηρίας από όλες τις αιτίες στο αποκορύφωμα του υποτιθέμενου πρώτου κύματος; ..........


Διαβάστε Περισσότερα..

https://anazitiseis.gr


dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.