Ο δολοφόνος της Χρυσάνθης, Θανάσης Πλεύρης, την βεβηλώνει ακόμα και στον τάφο: «Είχε επιλογή να σηκώσει το μανίκι αν ήθελε να δουλέψει» (βίντεο)

 

Ο δολοφόνος της Χρυσάνθης, Θανάσης Πλεύρης, την βεβηλώνει ακόμα και στον τάφο: «Είχε επιλογή να σηκώσει το μανίκι αν ήθελε να δουλέψει» (βίντεο)


Ο δολοφόνος της νεαρής οδοντιάτρου Χρυσάνθης Παπαδόγιαννη Θανάσης Πλεύρης χωρίς ίχνος τσίπας και ντροπής οπως διακρίνει άλλωστε όλους τους γαλάζιους εκτελεστές, σε εκπομπή που βρέθηκε καλεσμένος στον Γιώργο Παπαδάκη ανέφερε έκπληκτος από το μίσος που βγάζουν κάποιοι στο Twitter σχετικά με τον άδικο θάνατο της κοπέλας και ότι δεν μπορεί να γνωρίζει τι έχει γίνει αφού ήταν ιδιώτης και δεν άνηκε στο ΕΣΥ.

Απολύτως κυνικά χωρίς να λυγίσει ούτε μία στιγμή ανέφερε ότι τα μέτρα ήταν σκληρά και είχαν επιλογή να μην περάσουν αυτόν τον Γολγοθά σηκώνοντας το μανίκι και πρόσθεσε ότι το ΣτΕ το έβγαλε συνταγματικό όλο αυτό το αφήγημα.

Ποιο ΣτΕ ακριβώς?

Του Σκαλτσούνη που τον διόρισε ο Τσιάρας για ένα χρόνο να κάνει την βρώμικη δουλειά ή του άλλου που έκανε παρτούζες με τους γύφτο#ς ρουφώντας από την μύτη την άσπρη σκόνη?

Σε αυτό το ΣτΕ αναφέρεστε κύριε Πλεύρη?

video

https://rumble.com/v1mzd9c-99067872.html

πηγη

https://karditsastakara.wordpress.com/.



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.