Ο Καναδάς μετά απο νόμο για ευθανασία στους φτωχούς και σε όσους έχουν ψυχικά νοσήματα – νομιμοποιεί και την παιδική ευθανασία ΧΩΡΙΣ γονική συναίνεση!

 

Ο Καναδάς μετά απο νόμο για ευθανασία στους φτωχούς και σε όσους έχουν ψυχικά νοσήματα – νομιμοποιεί και την παιδική ευθανασία ΧΩΡΙΣ γονική συναίνεση!


Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο. Αν ζεις στον Καναδά και δεν έχεις να φας, δεν έχεις να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, είσαι άστεγος και δεν αντέχεις άλλο αυτη την άθλια ζωή, η κυβέρνηση σου πληρώνει όχι δωρεάν πρόνοια αλλα δωρεάν ευθανασία!

Στον Καναδά, όπου το κόστος της ιατρικής φροντίδας είναι τεράστιο ακόμα και για τα μεσαία εισοδήματα, ο Τριντό σαν πιστό σκυλί του Κλάους Σβαμπ, αντί να ξοδεύει λεφτά στην υγεία, αντί να βοηθήσει τους φτωχούς, σου πληρώνει δωρεάν μια πανάκριβη (κατα τα άλλα δωρεάν) ευθανασία!

Ο Καναδάς, ο οποίος είναι πλέον γνωστός ως «παγκόσμιος ηγέτης στην ευθανασία», σκοτώνει 10.000 ανθρώπους ετησίως μέσω της υποβοηθούμενης ευθανασίας. Ο Τζάστιν Τριντό θα νομοθετήση σύντομα στα παιδιά να υποβάλλονται και αυτά σε ευθανασία χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων.

Υπήρχαν ισχυρές νομικές εγγυήσεις ενσωματωμένες στο αρχικό νομοσχέδιο για την αποφυγή κατάχρησης της υποβοηθούμενης ευθανασίας: ήταν διαθέσιμο μόνο σε Καναδούς άνω των 18 ετών, οι οποίοι συναίνεσαν επανειλημμένα και ρητά και είχαν δύο μάρτυρες να επιβεβαιώσουν ότι η απόφαση ελήφθη πρόθυμα και χωρίς εξαναγκασμό. Στην αρχική νομοθεσία, δύο γιατροί ή νοσηλευτές έπρεπε στη συνέχεια να επιβεβαιώσουν ότι ο ασθενής είχε μια «ανίατη, οδυνηρή και ανεπανόρθωτη» ιατρική κατάσταση σε προχωρημένη κατάσταση μη αναστρέψιμης παρακμής.

Η επέκταση του νόμου σε ώριμους ανηλίκους (;) χωρίς την συναίνεση του γονέα μελετάται αυτή τη στιγμή από κοινοβουλευτική επιτροπή.

Ο Καναδάς προσφέρει δωρεάν τις πανάκριβες ευθανασίες στους φτωχούς που δεν έχουν να πληρώσουν την θεραπεία τους…

Ο εξήντα τριών ετών Άλαν Φίλιπς, ο οποίος έζησε με χρόνιο πόνο για σχεδόν δύο δεκαετίες, έλαβε πρόσφατα έγκριση για υποβοηθούμενη αυτοκτονία μετά από δεκαοκτώ χρόνια προσπάθειας να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας για να ανακουφίσει το πόνο του. Δεν μπορεί να κάνει τη χειρουργική επέμβαση επειδή δεν έχει τα χρήματα και αντ’ αυτού του έχουν συνταγογραφηθεί οπιοειδή. «Δεν μπορώ να έχω επαρκή υγειονομική περίθαλψη», είπε. «Ταΐζομαι με οπιοειδή και με αφήνουν να αυτοκτονήσω. Ζήτησα λοιπόν από την MAID… να με σκοτώσει και μου είπαν «εντάξει»!».

Σε μια άλλη περίπτωση, ο 23χρονος γιος της κ. Βαφαιάν, είχε κατάθλιψη γιατί ήταν διαβητικός και είχε χάσει την όρασή του στο ένα μάτι, η Μαρσίλλα ανέφερε ότι έδωσε στη κόρη της να συνδεθεί στον λογαριασμό του Kiano. (Ο Κιάνο είχε πρόσβαση στην αδερφή του για να μπορεί να τον βοηθήσει με το email του.) Αλλα ποτέ δεν μοιράστηκε τίποτα και η Μαρσίλα φοβήθηκε ότι τα έχει παρατήσει..

Τότε ήταν που η Marsilla έμαθε ότι ο Kiano είχε κάνει αίτηση για «ιατρική βοήθεια στον θάνατο», και στα τέλη Ιουλίου, εγκρίθηκε. Ο θάνατός του είχε προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου.

Οι γονείς του Κιάνο είχαν χωρίσει και αυτός εθίστηκε στη μαριχουάνα όταν ήταν νέος. Άρα είναι ξεκάθαρα ένας προβληματικός νεαρός. Αλλά αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται συμβουλευτική και πνευματική ανάταση κι όχι μια θανατηφόρα ένεση.

Ο «γιατρός» που πήγε να σκοτώσει τον Kiano ένας φαινομενικά ψυχρός άνδρας ονόματι Dr. Joshua Tepper, εγκατέλειψε τη προσπάθεια αφότου τον έδιωξαν και δέχτηκε σκληρή αντίδραση.

Στην ουσία ένας «ψυχρός» γιατρός θα μπορούσε να θεωρήσει ότι ένα ψυχικά άρρωστο άτομο (π.χ. χρόνια κατάθλιψη) με την υποκείμενη πάθηση του διαβήτη  είναι κατάλληλο  για ευθανασία. Αυτό συνέβη ουσιαστικά με τον Κιάνο.

Τώρα όμως με το C-7 που ζητά  την αναθεώρηση των διατάξεων του  Ποινικού Κώδικα  σχετικά με τους “ώριμους ανηλίκους”… οι γονείς δεν θα έχουν δικαίωμα να ενημερώνονται».

Είναι αυτονόητο ότι ένας νεαρός άνδρας όπως ο Κιάνο —που έχει όλη του τη ζωή μπροστά του και αναμφίβολα σημαντικές δυνατότητες— αλλά που θέλει να αυτοκτονήσει επειδή έχει κατάθλιψηδεν θα πρέπει να εγκρίνεται η μέθοδος. Αυτό συμβαίνει και όταν θέλουν να κάνουν τη λεγόμενη «μετάβαση φύλου» πίσω από την πλάτη των γονιών του. 

Αυτη είναι η βαρβαρότητα των νέων δυτικών κοινωνιών, η κινεζοποίηση της δύσης. Αν η κυβέρνηση ήθελε να ήταν αποτελεσματική στην καταπολέμηση των ψυχικών ασθενειών (που πολλές φορές δημιουργούνται απο αυτούς), θα έπρεπε να επενδύσει εκεί χρήματα και όχι στον θάνατο με τη βοήθεια γιατρού. 

Αλλά γιατί μας κάνει έκπληξη; αφού μας το έχουν πει ξεκάθαρα: Yuval Noah Harari: Οι μάζες είναι περιττές και γι’ αυτό είναι ανίσχυρες – θα ζήσουν μόνο οι πλούσιοι!

 https://anazitiseis.gr


dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.