Αναταραχή σε όλη την Ευρώπη: Κόσμος στους δρόμους, επεισόδια και κυβερνήσεις που πέφτουν (βίντεο)

 A protester wearing yellow vest, a symbol of a French drivers' protest against higher fuel prices, stands on the red light on the Champs-Elysee in Paris, France, November 24, 2018. REUTERS/Benoit Tessier


Αναταραχή σε όλη την Ευρώπη: Κόσμος στους δρόμους, επεισόδια και κυβερνήσεις που πέφτουν (βίντεο)


Αναταραχή επικρατεί σε όλες τις χώρες από τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία οι οποίες ουδέποτε έχουν πλήξει την οικονομία της παρά μόνο γονατίζουν τους λαούς της Ευρώπης.

Ένα σχέδιο που φυσικά δεν έχει να κάνει με την συμπαράσταση στην Ουκρανία αλλά με τα σχέδια των αμερικανών που βρίσκονται πίσω από τον πόλεμο ώστε να εξαθλιώνουν οι μικρομεσαίοι και να προχωρήσει το σχέδιο της Μεγάλης Επανεκκίνησης που προβλέπει πλούσιους και φτωχούς να ψάχνουν στα σκουπίδια.

Ο κόσμος το έχει πάρει χαμπάρι και σε όλες τις χώρες βγαίνουν στους δρόμους επικρατώντας ένταση, επεισόδια και έντονες αποδοκιμασίες.

Οι κυβερνήσεις η μία μετά την άλλη αρχίζουν και αναρωτιούνται που ακριβώς πηγαίνει το πράγμα αφού αντιμετωπίζουν το φόβο να πέσουν με βίαιο τρόπο.

https://youtu.be/0rgnNA7Si0o

πηγη

https://karditsastakara.wordpress.com/.


dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.