Ελα μην ασχολεισε δεν ειναι τιποτα …απλα σε σκοτωνουν , τους σκοτωνουν , αργα και βασανιστικα !

 

Ελα μην ασχολεισε δεν ειναι τιποτα …απλα σε σκοτωνουν , τους σκοτωνουν , αργα και βασανιστικα !



Τι να ασχοληθεις ; Γιατι να ιδρωσει το αυτακι σου ; Εσυ ακομα ζεις …ας κοψουν το λαιμο τους !

Και τι εγινε που καποιοι δολοφονησαν τους φιλους σου ; Τι εγινε που σε λιγο καιρο θα εχουν καρκινο;

Αραξε, κοιτα την δουλιτσα σου …. ασχετο αν αυριο μπορει και να μην εχεις !

Χαλαρωσε , δεν ειναι δα και κατι σοβαρο …οι αλλοι πεθαινουν ….μεχρι να ερθει η ωρα σου και σενα βεβαια ..!

Δεν γ@μιεται …μονος σου θα αλλαξεις τον κοσμο ;…. τι να μιλησεις; Μη μιλας σωπασε και αλλο …θα περασει εστω και αν δολοφονησουν δισεκατομυρια…μπορει εσυ να την σκαπουλαρεις !….Και μετα να ζεις σε εναν κοσμο ..ομορφο , δικαιο , αγαπημενο … και πανω απο ολα αληθινο …εε;;

Μην μιλας , μην τολμας, καλυτερα δειλος και να μην σε βρουν , …μπορεις να εισαι δειλος ετσι δεν ειναι ;…Να ζησεις μια ζωη σαν δειλος ..σαν αυτον που δεν τολμησε να υπερασπισει την ζωη , να σταθει απεναντι στον δολοφονο της μητερας του και του πατερα του , του αδερφου του , του φιλου του …ποσοι ακομα ;

Θα ζεις ομως;;!! …δειλος αλλα ισως να ζεις ειναι το σωστο ..!

Αστους να φυγουν …. δεν θα ειναι οι τελευταιοι φονιαδες που την γλυτωσαν ..! Εσυ μεινε στην ζωη σου …μικρη η μεγαλη πρεπει να την προστατεψεις…εστω και δειλα και φοβισμενα …ισως και να πρεπει να τρεξεις ….ΤΡΕΧΑ να κρυφθεις απο την ευθυνη της ζωης …!

Μην θυμασαι , μην εχεις μνημη , μην θυμασαι το χαμογελο του κολλητου , μην θυμασαι την αγκαλεια του ερωτα σου , σταματα να τους θυμασαι ..εφυγαν αυτοι εσυ εισαι εδω …. πρεπει φοβισμενα πολυ να συνεχισεις ..!

Τι ειναι δα η ζωη; ..Μηπως ειναι εξελιξη; Μαλακιες; Ιδανικα ;…παπαριες …ΖΗΣΕ , πρεπει να ζησεις με οποιο κοστος της ψυχης …οσο πιο χαμηλα μπορεις πεσε , ριξε το κεφαλι φτανει να ζησεις λιγο ακομα ..να μην αλλαξει το καθημερινο λιγο και μικρο που σε ταιζουν …ζησε ισως σαν φυλακισμενος ….αλλα θα ζεις ακομα ..!!;;

Μην ξανα ερωτευτεις ..μπορει να σου παρουν την αγαπη ξανα…ΞΑΦΝΙΚΑ …και να πονεσεις …μην πονας πια … μην θυμασαι πια …φυγε μακρια απο το δικαιο … αλλα θα ζεις …θα εισαι ακομα εδω να κοιτας την πτωση των ψυχων ολων οσων ειναι γυρω σου …και εσυ ακομα μικρος χωρις καμια ανελιξη , καμια πραξη …απλα ενα ονοματακι , ενας αριθμος μητρωου , μια ακομα ψυχουλα που θα σβησει καποια μερα σαν κερακι…σαν να μην περασει ποτε εδω …και να μην επραξε ποτε τιποτα…!

Να σου θυμισω οτι απο μια μικρη φλογα ενος κεριου μπορει να δημιουργηθει η μεγαλυτερη πυρκαγια που εγινε ποτε σε αυτη την γη ….! Ζησε … σαν δειλος η σαν ..Ελευθερος !


https://katohika.gr/.

Stranger..


dioskourosnews.com


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.