Η δικαιοσύνη του Τσιάρα: Έξω οι ανώμαλοι και οι βιαστές και στη φυλακή ο ιερέας που «λειτούργησε» σε περίοδο πανδημίας !!! (Βίντεο)

 

Η δικαιοσύνη του Τσιάρα: Έξω οι ανώμαλοι και οι βιαστές και στη φυλακή ο ιερέας που «λειτούργησε» σε περίοδο πανδημίας !!! (Βίντεο)


Η πλήρης διάλυση της Ελληνικής δικαιοσύνης από τότε που ανέλαβε Υπουργός ο Κώστας Τσιάρας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Ο Έλληνας πολίτης έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη του στους Έλληνες δικαστές αφού πίσω από κάθε απόφαση βλέπει και κάποιο δόλο.

Όλοι βιαστες, όλοι οι παιδόφιλοι, όλοι οι ανώμαλοι διεστραμμένοι κυκλοφορούν ελεύθεροι επειδή έχουν τις πλάτες των γαλάζιων τομαριών της Νέας Δημοκρατίας και οι δικαστές δείχνουν την αυστηρότητά τους σε καθημερινούς ανθρώπους που δεν έχουν τη δύναμη να πιέσουν τις καταστάσεις.

Αυτό συνέβη με έναν ιερέα ο οποίος διέπραξε το μεγαλύτερο έγκλημα του κόσμου να τολμήσει να λειτουργήσει στην εκκλησία του, την περίοδο της πανδημίας.

Τότε που ο Κώστας Τσιάρας κυνηγούσε όλους τους ιερείς που τολμούσαν να ανοίξουν τις πόρτες στους πιστούς.

Ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος δεν έχει αφήσει εκκλησία για εκκλησία στο Νομό Καρδίτσας με σκοπό να μαζέψει ψήφους και παριστάνει τον θεοσεβούμενο είναι ο ίδιος ο οποίος καταδίκασε σε 8 μήνες φυλάκιση τον ιερέα επειδή παράκουσε τις χουντικές εντολές του.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο εκπρόσωπος του Θεού έγινε δέκτης χειροκροτημάτων από το πλήθος που είχε μαζευτεί έξω από το δικαστήριο και ο δικηγόρος του ξεφτίλισε για ακόμα μία φορά το σάπιο σύστημα.

Όπως ανέφερε η δικαιοσύνη που άφησε έξω τον Λιγνάδη και κουκούλωσε το σκάνδαλο της Siemens καταδίκασε τον ιερέα σε 8 μήνες φυλάκιση!!!






dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH



POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.