Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία... μια διαφορετική ανάγνωση...

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία... μια διαφορετική ανάγνωση...

10 Οκτωβρίου, 2022  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ


 Στην πραγματικότητα αυτό το οποίο βλέπουμε είναι μια επανάληψη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου …

Οι ίδιοι πρωταγωνιστές, στο ίδιο σενάριο, με το ίδιο ζητούμενο.

Όλα είναι «στημένα» με τον ίδιο τρόπο, για να «παράξουν» το ίδιο αποτέλεσμα …

Να «παράξουν» την υποταγή τής Ευρώπης και των λαών της στη νέα πραγματικότητα …

Στη Νέα Τάξη, η οποία θα επιβληθεί ως τελικό αποτέλεσμα του δικού τους Τρίτου Παγκοσμίου Πόλεμου …

Του πολέμου αυτού, που, μετά την οικονομική καταστροφή τής «Πανδημίας», παραδίδει τον κόσμο στους «δανειστές» του.

Η μόνη διαφορά που εντοπίζεται είναι στην εκτέλεση του σεναρίου, λόγω αντικειμενικών διαφορών, οι οποίες προέρχονται από δευτερεύοντες λόγους κι όχι επειδή τα θύματά τους έχουν γνώσεις κι αντιδρούν διαφορετικά εξαιτίας τής προηγούμενης εμπειρίας τους …

Το αιματηρό φινάλε τού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου !!!

Ο «Blitzkrieg» τής «Πανδημίας» ολοκληρώνεται !!!

Νέα καταστροφική «Γιάλτα» προετοιμάζουν για την Ευρώπη !!!

Ακόμα και το καλύτερο «θρίλερ» σε μια επανάληψή του μπορεί να γίνει μια θλιβερή «κωμωδία» …Αυτό είναι που κινδυνεύουν να πάθουν τώρα οι αυτόκλητοι «αρχιτέκτονες» της παγκόσμιας κοινωνίας.

Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα, είναι μια φαρσοκωμωδία …Ο Σλίπι-Τζο υπερασπιστής τής παγκόσμιας Δημοκρατίας και ο ταξιτζής τής Πετρούπολης στον ρόλο τού στρατηλάτη «απελευθερωτή» των Ρώσων. Όμως, δυστυχώς για τους «σκηνοθέτες» τής «υπερπαραγωγής», το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί. Μοντέρνος μπορεί να είναι ο νέος πυρηνικός εξοπλισμός και μοντέρνες οι στολές των στρατιωτών, αλλά —δυστυχώς γι’ αυτούς— το «σενάριο» παραμένει το ίδιο …Ακριβώς το ίδιο, και αυτό είναι το χειρότερο για μια τέτοια ακριβή «υπερπαραγωγή». Ο κόσμος αργά ή γρήγορα θα καταλάβει τα συμβαίνοντα και τότε εύκολα το «δράμα» μετατρέπεται σε μια θλιβερή «φαρσοκωμωδία».

Στην πραγματικότητα αυτό το οποίο βλέπουμε είναι μια επανάληψη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου …Οι ίδιοι πρωταγωνιστές, στο ίδιο σενάριο, με το ίδιο ζητούμενο. Όλα είναι «στημένα» με τον ίδιο τρόπο, για να «παράξουν» το ίδιο αποτέλεσμα …Να «παράξουν» την υποταγή τής Ευρώπης και των λαών της στη νέα πραγματικότητα …Στη Νέα Τάξη, η οποία θα επιβληθεί ως τελικό αποτέλεσμα του δικού τους Τρίτου Παγκοσμίου Πόλεμου …Του πολέμου αυτού, που, μετά την οικονομική καταστροφή τής «Πανδημίας», παραδίδει τον κόσμο στους «δανειστές» του. Η μόνη διαφορά που εντοπίζεται είναι στην εκτέλεση του σεναρίου, λόγω αντικειμενικών διαφορών, οι οποίες προέρχονται από δευτερεύοντες λόγους κι όχι επειδή τα θύματά τους έχουν γνώσεις κι αντιδρούν διαφορετικά εξαιτίας τής προηγούμενης εμπειρίας τους …Οι άνθρωποι παραμένουν οι ίδιοι και είναι έτοιμοι να γίνουν εκ νέου θύματα …Η αλλαγή οφείλεται στην ισχύ των πυρηνικών όπλων, τα οποία καθιστούν πλέον τον πόλεμο μια πρακτική, η οποία δεν μπορεί να έχει πλήρη εφαρμογή, λόγω τής μεγάλης καταστροφικής ισχύος τους. Οι άνθρωποι, δηλαδή, θα γλιτώσουν έναν νέο πολεμικό όλεθρο όχι επειδή είναι ικανοί, αλλά επειδή είναι τυχεροί.

Αυτό λοιπόν, το οποίο βλέπουμε να συμβαίνει, είναι το εξής: Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος έγινε με πραγματικές σφαίρες και «τακτοποιήθηκε» με μια εικονική απειλή τής ρωσικής Σοβιετικής Ένωσης.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος γίνεται με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο …Είναι ένας πόλεμος εικονικός και προσπαθούν να τον «τακτοποιήσουν» με πραγματικές σφαίρες …

Είναι ένας πόλεμος, ο οποίος έγινε στο επίπεδο της οικονομίας ή της ιατρικής επιστήμης, αλλά τα ολέθρια αποτελέσματά του είναι τα ίδια.

Στο τέλος τού Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου προβλεπόταν —υπό την απειλή τού σοβιετικού «περιστρόφου»— να βάλουν τους Ευρωπαίους ν’ «ανοικοδομήσουν» τα κράτη τους με υποχρεωτικό δανεισμό σιωνιστικών δολαρίων …

Στο τέλος τού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου προβλέπεται να παραδώσουν τα ίδια τα κράτη στους πρώην δανειστές τους.

Βομβαρδισμός της Δρέσδης - Βικιπαίδεια

Απλά είναι τα πράγματα, ειδικά για εμάς τους Έλληνες, οι οποίοι έχουμε βιώσει στο «πετσί» μας καταστροφές όλων των τύπων.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι Ευρωπαίοι θα έμπαιναν στον αναγκαστικό «δανεισμό», ο οποίος θ’ ακολουθούσε τη δήθεν αμερικανική «βοήθεια».

Με δανεικά οι Ευρωπαίοι θ’ «απολάμβαναν» μια ταχεία ανάπτυξη, η οποία θα στηριζόταν στο πετρέλαιο, το οποίο ήταν συνδεδεμένο αποκλειστικά με το δολάριο.

Οι Ευρωπαίοι, δηλαδή, θα «χρωστούσαν» τα πάντα στους Σιωνιστές χρηματοδότες τους και θα πλήρωναν επ’ άπειρον «μερίδιο» σ’ αυτούς μέσω του πετρελαίου.

Σήμερα —και μετά το πέρας τού Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου— το ζητούμενο είναι και πάλι το ίδιο, βέβαια σε πολύ χειρότερο βαθμό. Ζητούμενο για τους Σιωνιστές είναι να εκμεταλλευτούν ακόμα περισσότερο την «ηττημένη» Ευρώπη.

Τώρα πλέον δεν τους φτάνουν μόνον οι τόκοι και οι πετρελαϊκές «ρήτρες» ανάπτυξης.

...............

περισσότερα :

https://attikanea.info/



dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.