Εθαψαν μελέτη που δείχνει ότι στο 83% των εμβολιασμένων εγκύων γυναικών πέθαναν τα έμβρυα.

 Εθαψαν μελέτη που δείχνει ότι στο 83% των εμβολιασμένων εγκύων γυναικών πέθαναν τα έμβρυα.

Dupont-Aignan: Το όλοι οι εμβολιασμένοι είναι όλοι προστατευμένοι ήταν ένα ψέμα


Αποκαλύψεις χθες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην σύσκεψη για Pfizer. Στις 10 Οκτώβρη έγινε ακρόαση της Pfizer για τα επίμαχα SMS, για αποτελεσματικότητα εμβολίου της, για τις τιμές του, και τις κλινικές δοκιμές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Επιτροπή covid. Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Δρ Sylvia Limmer καταγγέλει: “Θάψατε την κλινική μελέτη σε έγκυες γυναίκες και νεκρά έμβρυα! Το 83% των (εμβολιασμένων) εγκύων γυναικών σε αυτήν τη μελέτη έχασαν τα έμβρυά τους”.

” Στις 100 γυναίκες που εμβολιάστηκαν πριν το πρώτο τρίμηνο το 83% αυτών των γυναικών έχασαν τα έμβρυά τους. “

Επίσης ο N. Dupont-Aignan Πρόεδρος του Κόμματος Debout la France, βουλευτής Γαλλικού Κοινοβουλίου υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές δήλωσε :

”Kαταλαβαίνουμε καλά γιατί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer (Αλβέρτος Μπουρλά) αρνήθηκε την ακρόαση από τον Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Η αντιπρόσωπος της Pfizer αναγνώρισε ότι το εμβόλιο της δεν δοκιμάστηκε επί της πρόληψης της μετάδοσης. Το όλοι οι εμβολιασμένοι ,είναι όλοι προστατευμένοι ήταν ένα ψέμα !Ένα νέο σκάνδαλο”




dioskourosnews.com

BECAUSE WE LIKE THE TRUTH

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.