ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! Πούτιν: “Θα υπερασπιστούμε τα νέα εδάφη μας ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ”, vid



ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! Πούτιν: “Θα υπερασπιστούμε τα νέα εδάφη μας ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ”, vid

Ο Πούτιν σε μία λαμπρή εκδήλωση στο Κρεμλίνο ανακοινώνει την προσάρτηση των Ντονέτσκ, Λουγκάνσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνας.

Το παρών μεταξύ άλλων δίνουν οι τοπικοί ηγέτες και των 4 πρώην ουκρανικών επαρχιών, η ρωσική στρατιωτική ηγεσία της Ρωσίας, Υπουργοί καθώς επίσης και ο επικεφαλής του Σ.Α. της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

“Αυτή είναι η θέληση εκατομμυρίων ανθρώπων. Το δικαίωμά τους. Έκαναν την επιλογή τους. Αυτό που είναι πίσω από την επιλογή τους αφορά την κοινή μας ιστορία. Ήθελαν την Ένωση ήδη από το 1991 και τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης”, είπε αρχικά ο Πούτιν σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων στις 4 επαρχίες.

Ακολούθησε 1 λεπτού σιγή για όλα τα θύματα των θηριωδών του Κιέβου τα τελευταία έτη.

“Δεν υπάρχει τίποτα ισχυρότερο από την θέληση των ανθρώπων να επιστρέψουν στις ιστορικές τους ρίζες, παρά την “γενοκτονία” που εφάρμοσε το καθεστώς του Κιέβου στο Ντονμπάς. Οι ιστορικές αυτές Ρωσικές περιοχές έρχονται για πάντα στην μητέρα πατρίδα. Οι πολίτες του Ντονμπάς, της Ζαπορίζια και της Χερσώνας έγιναν Ρώσοι πολίτες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΚαλούμε το καθεστώς του Κιέβου να σταματήσει αμέσως τον πόλεμο και να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, είμαστε έτοιμοι για αυτό“.

Και συνέχισε, χαρακτηρίζοντας “υβριδικό” τον πόλεμο που έχουν εξαπολύσει συλλήβδην τα κράτη της Δύσης στη Ρωσία:

“Απευθύνομαι στους στρατιώτες και τους πολεμιστές της Novorossiya, καθώς και στους κινητοποιημένους και εθελοντές, καθώς και στους γονείς, τις συζύγους και τα παιδιά τους. Θέλω να σας πω, με τι είδους εχθρό έχουμε. Αυτοί που μας επιτίθενται έχουν πετάξει τις μάσκες τους και έχουν δείξει ποιοι είναιΗ Δύση προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί το νεοαποικιακό σύστημα. Η υπόσχεση να μην επεκταθεί το ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά μετατράπηκε σε βρώμικη εξαπάτηση.

Είναι σημαντικό για τη Δύση όλες οι χώρες να παραδώσουν την κυριαρχία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, απλά δεν χορταίνονται από το γεγονός ότι υπάρχει μια τόσο τεράστια και πλούσια χώρα στον κόσμοΔεν έχουν το δικαίωμα στη Δύση να μιλούν για ΔημοκρατίαΑυτή η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ είναι αντιδημοκρατική.

Η Δύση προσπαθεί να κάνει τον κόσμο να πεινάσει και να παγώσει για να ρίξει την ευθύνη στην Ρωσία. Λέμε σε όσους πολίτες της ΕΕ και αλλού πλήττονται σήμερα από την νεοαποικιοκρατία της Δύσης, ότι τα λεφτά δεν αρκούν για να σας ταϊσουν και να σας ζεστάνουν“.

Για τον Nord Stream είπε τα εξής:

Οι ΗΠΑ είναι εκείνες που καταστρέφουν τις ευρωπαϊκές υποδομές ενέργειας. Οι ΗΠΑ πίστεψαν πως με τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, θα μπορέσουν να φτιάξουν τον κόσμο”.

Αναφερόμενος στους Ευρωπαίους ηγετίσκους που ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΤΟΛΕΣ, τόνισε πως αυτοί “ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ”.



Ο Πούτιν με τους 4 τοπικούς ηγέτες των προσαρτηθέντων επαρχιών
















(scr)


πηγη

https://www.el.gr/.



POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.