Ο FDA δεν θέλει να δούμε τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων για τον Covid – προφανώς γιατι είπε ψέματα στο κοινό!

 

Ο FDA δεν θέλει να δούμε τα δεδομένα ασφάλειας εμβολίων για τον Covid – προφανώς γιατι είπε ψέματα στο κοινό!


Οι κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) λένε έτσι απλα ότι δεν θα δημοσιοποιήσουν καμία από τις αναλύσεις ασφάλειας του «εμβολίου» Covid-19 για ανεξάρτητη επανεξέταση, επειδή τα ευρήματά τους φέρεται να προστατεύονται από το νόμο.

Ο FDA επικαλείται τον Νόμο για την Ελευθερία της Πληροφορίας (FOIA) που επιτρέπει στις κυβερνήσεις να παρακρατούν πληροφορίες και επιστολές μεταξύ των υπηρεσιών. Ανέφερε επίσης τον Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών, ο οποίος λέει ότι «όλες οι επικοινωνίες εντός του εκτελεστικού κλάδου της ομοσπονδιακής κυβέρνησης που είναι σε γραπτή μορφή, μπορούν να αποκρύπτονται από τη δημόσια αποκάλυψη…

Σύμφωνα όμως με τις λειτουργικές πρακτικές που περιγράφονται από τον FDA, η δημοσιοποίηση δεδομένων γίνεται «τουλάχιστον κάθε δύο εβδομάδες» για την αναγνώριση ανεπιθύμητων συμβάντων.

Γιατί ο FDA δεν θέλει να δούμε τα δεδομένα εμβολίων για τον Covid;

Ο FDA αρνείται να δημοσιεύσει ακόμη και αναθεωρημένες εκδόσεις των δεδομένων, γεγονός που υποδηλώνει έντονα ότι ο οργανισμός έχει πάρα πολλά να κρύψει. Προφανώς δεν θέλει το κοινό να δει αυτές τις αναλύσεις, επειδή εκθέτουν τα εμβόλια ως επικίνδυνα και αναποτελεσματικά.

Μια πρόσφατη εργασία του Δρ. Joseph Fraiman και των συνεργατών του βρήκε υψηλότερο ποσοστό σοβαρών ανεπιθύμητων συμβάντων σε εμβολιασμένους συμμετέχοντες στις αρχικές δοκιμές εμβολίων Pfizer και Moderna από ό,τι σε λήπτες του εικονικού φαρμάκου, σύμφωνα με την Witczak, η οποία συμμετέχει σε εξωτερικές συμβουλευτικές επιτροπές του FDA και έθεσε τις ανησυχίες της σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων. 

«Ποιο είναι το νόημα να έχεις VAERS αν δεν το κυκλοφορείς στο κοινό;»

“Ντροπή σας που δεν τα γνωστοποιήσατε στο κοινό”, είπε η Witczak σχετικά με αυτά τα δεδομένα. «Είναι σαν να μην εμπιστεύονται τους ανθρώπους να πάρουν τη δική τους καλύτερη απόφαση για αυτούς και τις οικογένειές τους».

Οι Times αναφέρουν ότι η Witczak ασκεί έφεση κατά της απόφασης του FDA να αποκρύψει τα αναλυτικά δεδομένα, κάτι που ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα αναγκάσει τον οργανισμό να συμμορφωθεί με το αίτημα.

Τι έλεγε μέχρι σήμερα ο FDA

Στο τεύχος Ιουνίου 2021 του περιοδικού Vaccine, οι ερευνητές του FDA δήλωσαν ότι οι περιπτώσεις πήξης αίματος μετά τα εμβόλια Pfizer και Moderna δεν έδειξαν κάποια ανησυχία για την ασφάλεια. Ωστόσο, Ο FDA και το CDC αργότερα αναγκάστηκαν να περιορίσουν την χρήση του εμβόλιου Johnson & Johnson τον Απρίλιο του 2021 λόγω περιπτώσεων πήξης του αίματος, μερικές από τις οποίες ήταν θανατηφόρες. 

Οι ερευνητές του FDA και του CDC δήλωσαν επίσης σε ένα έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του CDC τον Αύγουστο του 2021 ότι ο FDA παρακολούθησε ανεπιθύμητα συμβάντα σε παιδιά ηλικίας 12 έως 17 ετών μετά τον εμβολιασμό. Τα ευρήματα αποκάλυψαν έλλειψη σήματος ασφαλείας για καρδιακή φλεγμονή μετά τον εμβολιασμό ή μυοκαρδίτιδα, παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα είναι διαδεδομένο ως ανεπιθύμητο συμβάν σε όλο τον κόσμο.

Σε μια άλλη προδημοσιευμένη μελέτη τον Οκτώβριο του 2021 που δημοσιεύθηκε αργότερα στο The Lancet, οι κυβερνητικοί επιστήμονες του FDA πάλι δήλωσαν ότι δεν εντοπίστηκαν δυσμενή αποτελέσματα για την υγεία.

«Απόκρυψη των αποδεικτικών στοιχείων… ξανά», έγραψε ένας σχολιαστής των Times σχετικά με τη σκιερή συμπεριφορά του FDA.

«Δεν σε προειδοποίησαν οι γονείς σου να μην εμπιστεύεσαι την κυβέρνηση;» ρώτησε ένας άλλος. «Η εξουσία διαφθείρει τους ανθρώπους. Χρειάζονται απεγνωσμένα όρια θητείας».

Δείτε ακόμα: Έρευνα έδειξε ότι όλα τα εμβόλια Covid περιέχουν γραφένιο και ότι είναι πιθανό οι εμβολιασμένοι να το μεταδίδουν στους μη εμβολιασμένους!

 πηγη

 https://anazitiseis.gr


dioskourosnews.com

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.