ΠΆΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΉ Η ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ: Η ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΜΌΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΉΣ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ


ΠΆΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΉ Η 

ΣΥΝΩΜΟΣΊΑ: Η 

ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΜΌΛΙΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΉ 

ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΉΣ 

ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ


Η Μεγάλη Επαναφορά έχει ξεκινήσει με το αόρατο-19 αλλά εξελίσσεται ραγδαία. Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ ανακοίνωσε την ψηφιακή ταυτότητα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τετάρτη. Ο υπουργός είπε ότι η κυβέρνηση θα κάνει τα πάντα για να άρει τα εμπόδια και να κάνει τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν μια ψηφιακή ταυτότητα.

Η ψηφιακή ταυτότητα, που διαφημίζεται από τον Klaus Schwab στο βιβλίο του The Great Reset, θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία μας, προειδοποιεί το διαδικτυακό τηλεοπτικό δίκτυο AUF1. Όλα ακούγονται πολύ γραφειοκρατικά, αλλά στην πραγματικότητα προσφέρουν κάθε είδους δυνατότητες, διαβεβαίωσε ο Λίντνερ τον γερμανικό λαό.

Στόχος του έργου είναι να παρέχει σε κάθε χρήστη του διαδικτύου μια ψηφιακή ταυτότητα, ώστε να μην είναι πλέον κανείς ανώνυμος. Στη συνέχεια, οι διαφωνούντες μπορούν να αντιμετωπιστούν πιο αποτελεσματικά από το κράτος, σύμφωνα με το AUF1. Ο σταθμός επισημαίνει ότι χρειάζεται μια ψηφιακή ταυτότητα για να μπορέσει να εισαχθεί ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης.

«Η Γερμανία μόλις ανακοίνωσε την αρχή της ψηφιακής ταυτότητας. Άλλη μια θεωρία συνωμοσίας καταρρίφθηκε. 

Στην χώρα μας είναι έτοιμη από τον Ιούλιο για να μας βοηθήσει σε όλες μας τις σχέσεις με το κράτος ώστε να μας διευκολύνει και να μας προστατέψει από προβλήματα που δεν μπορούμε εμείς να λύσουμε.


πηγη

KORAKAS NEWS

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.