ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ!!! ΕΛΒΕΤΌΣ ΚΑΡΔΙΟΛΌΓΟΣ ΕΠΈΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΈΝΑ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΣΤΡΑΤΌ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ!!! ΕΛΒΕΤΌΣ ΚΑΡΔΙΟΛΌΓΟΣ ΕΠΈΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΎ ΚΑΙ ΤΟΥ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΈΝΑ ΟΛΌΚΛΗΡΟ ΣΤΡΑΤΌ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ


 Ο δημοσιογράφος Taylor Hudak μίλησε με τον Ελβετό καρδιολόγο Thomas Binder. Που σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και θεραπεύει λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος σε νοσοκομεία και ΜΕΘ εδώ και 34 χρόνια!!!

Στην αρχή της κρίσης και της απάτης του κορωνοϊού, ο Binder μίλησε στον ιστότοπό του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενάντια στα αντιεπιστημονικά μέτρα, τις εντολές από την χούντα πολιτικών και το αναξιόπιστο PCR τεστ. Είπε ότι ήταν καθήκον του ως γιατρού να πει στον κόσμο την αλήθεια για τον κορονοϊό!!!

Του έστειλαν 60 ένοπλους αστυνομικούς φρουρά για να τον συλλάβουν

Στις 9 Απριλίου 2020, ο Binder δημοσίευσε στον ιστότοπό του μια λεπτομερή ανάλυση των αντιεπιστημονικών μέτρων για τον κορωνοϊό που ίσχυαν εκείνη την εποχή. Το μήνυμα έγινε viral και τράβηξε την προσοχή δύο συναδέλφων του, οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους, ο Μπάιντερ αποτελούσε κίνδυνο για τον ίδιο και την κυβέρνηση. Δύο ημέρες αργότερα, στις 11 Απριλίου, 60 ένοπλοι αστυνομικοί στάλθηκαν στον καρδιολόγο, μεταξύ των οποίων 20 φρούρια της αντιτρομοκρατικής μονάδας Argus.

«Η Φάρσα και Παράνοια μιας δυστοπικής ΧΟΥΝΤΑΣ»

Αφού εξέτασαν τα άρθρα του, τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα email του, η αστυνομία συνειδητοποίησε ότι ο Binder δεν αποτελούσε απειλή. Η αστυνομία, ωστόσο, έστειλε έναν γιατρό να τον δει, ο οποίος έκρινε ότι ο καρδιολόγος έπασχε από «παραφροσύνη κορωνοϊού». Στη συνέχεια τον έκελισαν σε ένα ψυχειατρικό τμήμα

Ευτυχώς τώρα είναι ξανά ελεύθερος.







POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.