ΑΥΤΉ ΈΠΕΣΕ ΣΤΟ ΧΆΡΚΟΒΟ, Η ΑΔΕΛΦΉ ΤΗΣ ΕΊΧΕ ΠΈΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΗΡΥΤΌ - Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΠΌΛΗ;


ΑΥΤΉ ΈΠΕΣΕ ΣΤΟ ΧΆΡΚΟΒΟ, Η ΑΔΕΛΦΉ ΤΗΣ ΕΊΧΕ ΠΈΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΗΡΥΤΌ - Η ΕΠΌΜΕΝΗ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΠΌΛΗ;


Είναι άγνωστο πόσοι άνθρωποι δολοφονήθηκαν στην Ουκρανία από την βόμβα που έπεσε εχθές και βύθησε την Ουκρανία στο σκοτάδι. Οι χασάπηδες δυτικοί με τον υπάλληλο Ζελέ συνεχίζουν τα συμφέροντα τους με τις εχθροπραξίες επάνω στις σάρκες των λαών. Οι ρώσοι δεν πάνε πίσω και θα αμυνθούν μέχρι τέλους.

Προσέξτε όμως τις ομοιότητες μεταξύ των δύο θερμοπυρηνικών βομβών που έριξαν οι φιλάνθρωποι στην Βηρυτό και δολοφόνησαν σύμφωνα με τις δικές τους πληροφορίες 220-250 άτομα. Δεν ήταν βόμβα είπαν αλλά έφταιξε ο τρόπος που φύλαξαν την νιτρική αμμωνία!!! Τα θύματα είναι σίγουρα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που λένε, διότι ποτέ δεν θα σας πουν μία αλήθεια παρά μόνο ψέματα (πατέρας τους είναι ο πατέρας του ψεύδους, ήταν και είναι ανθρωποκτόνος).

Αυτή εδώ έπεσε στην Βηρυτό δυο χρόνια πριν στις 4/8/2020 και κοιτάξετ τις ομοιότητες με την έκρηξη επάνω στο Χάρκοβο.



Έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι θα πέσει στην Ευρώπη, σε μεγάλη δυτική πόλη, και ίσως η δήλωση μέσα στην γερμανική βουλή από μέλος της κυβέρνησης για το γεγονός στις 24/9 να είναι η βόμβα που θα πέσει ώστε να μην ξεχάσει κανείς αυτή την ιστορική στιγμή!

Προειδοποίηση παγκόσμιου γεγονότος από Γερμανό πολιτικό για τις 24 Σεπτεμβρίου; Τι έχουν ετοιμάσει;

Η πλανητική ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ συνεχίζετε ασταμάτητα και οι δουλειές στο εστιατόριο στην Ουκρανία πηγαίνουν άριστα, φαίνεται ότι οι μπίζνες πάνε τόσο καλά που μάλλον θα ανοίξει υποκαταστήματα και στην Γερμανία;;;

Η ρωσική τηλεόραση έχει ήδη δηλώσει για την εκπαίδευση των ουκρανικών δυνάμεων στην Γερμανία: ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...

Μήπως όλα έχουν δηλωθεί να γίνουν με τις ώρες λειτουργίας του παγκόσμιου εστιατορίου επι 24ωρου βάσεως;

Και τολμάνε οι απατεώνες να μας ονομάσουν "συνωμότες", ενώ όλες οι συνωμοσίες γίνονται από το οργανωμένο έγκλημα στα υψηλά κλιμάκια των κυβερνήσεων, αυτών που ψηφίζονται κάθε 4 χρόνια από τις ανόητες μάζες όρθιου, και από το 2021, μεταλλαγμένου κρέατους.

Τις νέες ενέσεις του εργολάβου με τα γουρλοτά μάτια μην ξεχάσετε να κάνετε.


KORAKAS NEWS





POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.