Η ΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΥΡΏΠΗΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΗ

 

Η ΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ

 ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΉΣ

 ΕΥΡΏΠΗΣ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ

 ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΗ


Υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι αυτό είναι το σχέδιο, αλλά το σχέδιο του WEF ήταν να καταρρεύσει ολόκληρος ο κόσμος, το ονόμασαν Build Back Better, όμως αυτό δεν συμβαίνει.

Μόνο η Δύση καταρρέει. Η Ρωσία και η Κίνα αρνούνται να συμμετάσχουν. 

Το 2019 ή το 2020, ο Klaus Schwab εξακολουθούσε να επαινούσε τον Xi Jingpin και περίπου εκείνη την εποχή ανέφερε επίσης ότι ο Πούτιν ήταν ένας Young Global Leader (ένας νέος (χαχαχα 69 ετών) Παγκόσμιος Ηγέτης).

Η σελίδα για τον Πούτιν στον ιστότοπο του WEF έχει αφαιρεθεί. Και στην τελευταία συνάντηση στο Νταβός δεν υπήρχε ρωσική αντιπροσωπεία επίσης η μικρή κινεζική αντιπροσωπεία απομακρύνθηκε όταν μίλησε ο Ζελένσκι!!!

Η Μεγάλη Επαναφορά απέτυχε, γιατί αυτό το παγκοσμιοποιητικό πραξικόπημα θα μπορούσε να πετύχει μόνο εάν όλος ο κόσμος υπάκουε. Τι κερδίζουν οι μαριονέτες του WEF καταστρέφοντας μόνο τη Δύση; Τίποτα, νομίζω. Στη συνέχεια παραδίδουν την εξουσία σε εθνικιστές ηγέτες όπως ο Πούτιν και ο XI, ενώ μισούν τον εθνικισμό.

Γιατί τότε συνεχίζουν με αυτή την καταστροφή της Δύσης; Γιατί είναι κοτόπουλα χωρίς κεφάλι. Δεν έχουν ιδέα τι κάνουν. Κοιτάξτε την ολλανδική κυβέρνηση, ή τη γερμανική ή τη βρετανική. Απλώς ακολουθούν οδηγίες και παπαγαλίζουν τους New York Times. Δεν μπορούν να σκεφτούν αυτόνομα, μόνοι τους, να είναι σε θέση να σκεφτούν. Το καθεστώς των κλόουν με τα διάφορα φύλα που εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ μετά το πραξικόπημα είναι ακόμη χειρότερο.

Αυτό που πρόκειται να συμβεί στην Ευρώπη είναι απλά εκπληκτικό, κυριολεκτικά εκπληκτικά τρομερά καταστροφικό και με σχέδιο.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, το συνδυασμένο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν λίγο πάνω από 17 τρισεκατομμύρια δολάρια το 2021. Αυτό είναι το τελευταίο υπολογισμένο μέτρο. Η συνολική αξία του ΑΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντιπροσωπεύει περίπου το 12,78 τοις εκατό της παγκόσμιας οικονομίας.

Σύμφωνα με αναλυτές της Goldman Sachs, η τρέχουσα ενεργειακή κρίση στην Ευρώπη έχει προκαλέσει την αύξηση των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος με σχεδόν καθημερινό ρυθμό. Στο πλαίσιο των δεδομένων, υπολογίζεται τώρα ότι τα νοικοκυριά εντός της ΕΕ θα πληρώσουν επιπλέον 2 τρισεκατομμύρια δολάρια για ηλεκτρική ενέργεια το επόμενο έτος.

Βάλτε αυτά τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια στο πλαίσιο του ΑΕΠ τους και αυτό το μέγεθος του ενεργειακού κόστους θα εξαφάνιζε το 12% της αγοραστικής δύναμης της συνολικής οικονομίας της ΕΕ. Ξεχάστε να αγοράσετε οτιδήποτε άλλο, εάν αυτή η ανάλυση είναι σωστή, οι Ευρωπαίοι θα αγοράσουν μόνο τρόφιμα και ενέργεια, τίποτα άλλο.

Αν σκεφτεί κανείς τι πραγματικά σημαίνει αυτό, είναι η πλήρη οικονομική κατάρρευση της Δυτικής Ευρώπης!!! 

Αυτό που περιγράφεται παραπάνω είναι αυτό που αναφέραμε όταν περιγράψαμε τον αντίκτυπο της «Ενεργειακής Οικονομίας». Όταν απορροφάτε το 12% της αγοραστικής δύναμης από έναν οικονομικό κινητήρα μόνο και μόνο για να διατηρήσετε την τρέχουσα κατάσταση χρήσης ενέργειας, όλα τα άλλα αρχίζουν να καταρρέουν.

Θυμηθείτε επίσης ότι μιλάμε μόνο για τον άμεσο αντίκτυπο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας. Οι συνέπειες είναι πολύ μεγαλύτερες, επειδή οτιδήποτε παρασκευάζεται, παράγεται ή κατασκευάζεται, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, εξαρτάται από την ηλεκτρική ενέργεια – κάτι που θα αυξήσει το τελικό κόστος παραγωγής όλων αυτών των προϊόντων!!!

Η ζημιά είναι σχεδόν αδιανόητα ηλίθια

«Η αγορά συνεχίζει να υποτιμά το βάθος, το εύρος και τις διαρθρωτικές επιπτώσεις της κρίσης», γράφουν οι αναλυτές της Goldman Sachs. «Πιστεύουμε ότι αυτά θα είναι ακόμη πιο βαθιά από την πετρελαϊκή κρίση της δεκαετίας του 1970». – [fortune]

Η οικονομική καταστροφή δεν θα περιοριστεί στην Ευρώπη.

Οι συνέπειες για τον κοινωνικό ιστό είναι επίσης σχεδόν αδύνατο να ποσοτικοποιηθούν.

Παράδειγμα: 

Τι θα συμβεί με τα μεταναστευτικά πρότυπα εάν οι οικονομικοί μετανάστες θεωρηθούν πλέον ως απειλή για τους σπάνιους πόρους;

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Νομίζω ότι οι μετανάστες θα είναι οι πρώτοι που θα ξεσηκωθούν και θα αρχίζουν να λεηλατούν. Μπορούμε μόνο να φανταστούμε την αλυσιδωτή αντίδραση.

Στο παρελθόν θα έλεγα ότι αυτό το επίπεδο οικονομικού αντίκτυπου στην Ευρώπη θα οδηγούσε σε μια ολοκληρωτική εξέγερση κατά της κυβέρνησης. Ωστόσο, έχοντας κατά νου τα πρόσφατα lockdown και τους κυβερνητικούς ελέγχους για τον COVID, και εξετάζοντας τη συμμόρφωση των πολιτών με αυτές τις κυβερνητικές εντολές, είναι πλέον πιο πιθανό οι πολίτες στην Ευρώπη απλώς να υποκύψουν στους ενεργειακούς ελέγχους της κυβερνητικής αρχής.

Είναι σχεδόν σαν να ήταν το τεστ η συμμόρφωση για τον COVID…

Αυτό ήταν. Ήταν μια βρώμικη άσκηση. Στην υπακοή, για να δούμε αν ήταν δυνατόν να εγκαθιδρυθεί μια ολοκληρωτική δικτατορία. Αλλά όταν οι άνθρωποι είναι έξω στο κρύο και πεινούν, το ερώτημα είναι αν θα υπακούσουν, θα είναι το ίδιο υπάκουοι; Δεν είναι τυχαίο που βλέπουμε ότι σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες ο στρατός ετοιμάζεται να αναπτυχθεί εναντίον των πολιτών το! (έχουμε ανεβάσει άρθρα με ασκήσεις στρατού στις πόλεις).

Οι δικτάτορες γνωρίζουν πολύ καλά ότι ξεσηκώνουν μια πρωτοφανή εξέγερση. Θα είναι πολύ αιματηρή η επανάσταση που έρχεται.

πηγη

KORAKAS NEWS

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.