Οι Ρεπουμπλικάνοι της Φλόριντα προτείνουν χαρακτηρισμό του ΠΟΥ ως τρομοκρατική ομάδα

 Ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι της Φλόριντα θέλουν να χαρακτηρίσουν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας  τρομοκρατική ομάδα  που χρησιμοποιεί τη διεθνή συνθήκη πανδημίας για να παρακάμψει τα έθνη-κράτη κατά τη διάρκεια κρίσεων υγείας. 


Οι Ρεπουμπλικάνοι της Φλόριντα προτείνουν χαρακτηρισμό  του ΠΟΥ ως τρομοκρατική ομάδα


ΤΟΥ KEEAN BEXTE

12 Σεπτεμβρίου 2022


Οι Ρεπουμπλικάνοι της κομητείας Lee στη Φλόριντα έχουν εισαγάγει διάφορα ψηφίσματα με στόχο τον ΠΟΥ και το FBI.

Ένα ψήφισμα που χορηγήθηκε από τον Joe Sansone επικρίνει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επειδή συμφώνησε να υπογράψει τη συνθήκη για την πανδημία. 

«Πίσω τον Μάιο, η κυβέρνηση Μπάιντεν συνεργάστηκε με τον ΠΟΥ και προσπάθησε να τροποποιήσει τη συνθήκη που δίνει στον ΠΟΥ την ισχύ του παγκόσμιου στρατιωτικού νόμου και την ικανότητα να επιβάλλει μάσκες, lockdown και εμβολιασμούς κ.λπ., σε περίπτωση μελλοντικής πανδημίας», είπε ο Sansone. είπε στο Florida Politics.

«Σχετικά με το WEF: Μοιάζουν πολύ με μια κοσμική λατρεία του τέλους καιρού και πιστεύουν ότι ο πλανήτης δεν μπορεί να συντηρήσει τον ανθρώπινο πληθυσμό και φαίνεται να εφαρμόζει μια ελεγχόμενη κατεδάφιση του ανθρώπινου πολιτισμού. Ο Klaus Schwab καυχιέται ότι διεισδύει στις κυβερνήσεις με αποφοίτους της σχολής νέων παγκόσμιων ηγετών του σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο».

Οποιοδήποτε μέλος του κόμματος μπορεί να προτείνει ψήφισμα, αλλά δεν εγγυάται ότι το κόμμα θα το υιοθετήσει. 

«Δεν αποτελούν απαραιτήτως προτεραιότητα του κόμματος έως ότου το κόμμα επιλέξει να τα κάνει προτεραιότητα», δήλωσε ο Τζόναθαν Μάρτιν, πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών της κομητείας Λι.

Κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας του Μαΐου, εκπρόσωποι σε όλο τον κόσμο συναντήθηκαν για να  συζητήσουν  την παγκόσμια συνθήκη για την πανδημία. 

«Σε συνεννόηση με τα κράτη μέλη, η γραμματεία έχει ετοιμάσει μια πρόταση για μια πιο δίκαιη, περιεκτική και συνεκτική παγκόσμια αρχιτεκτονική από τις διάφορες ανασκοπήσεις της παγκόσμιας αντίδρασης στην πανδημία. Η διεθνής συμφωνία την οποία διαπραγματεύονται τώρα τα κράτη μέλη θα προσφέρει ένα ζωτικής σημασίας γενικό νομικό πλαίσιο βάσει του οποίου κάνουμε δέκα συστάσεις σε τρεις βασικούς τομείς», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Δρ Τέντρος Γκεμπρεγέσους. 

Η συνθήκη έχει δεχτεί απώθηση στις ΗΠΑ. Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Ρικ Σκοτ ​​παρουσίασε  ένα νομοσχέδιο  για να αποτρέψει την έγκρισή του. 

Ένα άλλο ψήφισμα του Sansone καταδικάζει το FBI για την επιδρομή του στην κατοικία του πρώην Ρεπουμπλικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Mar-A-Lago.

«Οι ενέργειες του FBI στη διαμαρτυρία της 6ης Ιανουαρίου καθώς και οι ενέργειες σε όλη τη διάρκεια της κυβέρνησης Τραμπ απέδειξαν ότι η οργάνωση είναι πολιτικός βραχίονας», είπε ο Σανσόνε. 

Το ψήφισμα ισχυρίζεται ότι ο οργανισμός είναι «οπλισμένος εναντίον Αμερικανών πολιτών». 

Ερωτηθείς για το εάν η υιοθέτηση των ψηφισμάτων θα μπορούσε να θεωρηθεί ως λήψη εξτρεμιστικών θέσεων, ο Μάρτιν είπε στο Florida Politics ότι τα θέματα - συμπεριλαμβανομένου του χαρακτηρισμού του ΠΟΥ ως τρομοκρατικής ομάδας - έχουν τεθεί μόνο.


πηγή

https://thecountersignal.com/f

The Counter Signal.



dioskourosnews.com

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.