Η οργάνωση Antifa προστατεύει τις παιδικές παραστάσεις “drag event” στο Τέξας από διαμαρτυρίες γονέων…

Η οργάνωση Antifa προστατεύει τις παιδικές παραστάσεις “drag event” στο Τέξας από διαμαρτυρίες γονέων…


Οπλισμένοι Antifa παρουσιάστηκαν στο Roanoke του Τέξας, (ένα προάστιο του Ντάλας και του Φορτ Γουόρθ) για να «προστατέψουν» τους παρευρισκόμενους σε μια εκδήλωση «Barrel Babes Drag Brunch» “drag event” φιλικό στα παιδιά.

Οπλισμένοι με AR-15, μασκοφόροι της ομάδας Antifa περιπολούσαν στους δρόμους και ακόμη και απο τον τρίτο όροφο ενός κοντινού γκαράζ σαν ελεύθεροι σκοπευτές για να επιτεθούν στην Protect Texas Kids, μια άοπλη ομάδα που ιδρύθηκε από την Kelly Neidert με γονείς που διαμαρτύρονται για την προστασία των παιδιών.

Το Protect Texas Kids είχε μια προγραμματισμένη διαμαρτυρία εν όψει της εκδήλωσης, στην οποία οι Antifa απάντησαν στέλνοντας τρομοκράτες από το John Brown Gun Club, με επικεφαλής τους Christopher Guillott και Garrett Lee, μια παραστρατιωτική αντιφασιστική ομάδα.

«Η Kelly Neidert είναι μια «χριστιανή φασίστας» και ένας από τους πιο επικίνδυνους φασίστες διοργανωτές στο DFW», έγραψε το John Brown Gun Club στη σελίδα του στο Twitter που υποστηρίζει τις εκδηλώσεις drag kids. «Έχει δουλέψει με τον Andy Ngo, τον Alex Stein και μια σειρά από άλλους απροσδόκητους φασίστες «influencers»».

Αν και η αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει την εκδήλωση ως παράνομη και για τον λόγο ότι πρόσφεραν ποτά σε ανηλίκους, δεν εμφανίστηκαν φοβούμενοι την ομάδα John Brown Gun Club. Στην πραγματικότητα, εθεάθη να απομακρύνει τους διαδηλωτές και όχι τους οπλισμένους του Antifa…

Ακολούθησαν κάποιες διαπλοκές, όπως μια θυμωμένη, μητέρα να ουρλιάζει έξω από το club ενώ συνόδευε τον γιο της στο event. Όταν φώναξαν από απέναντι, η γυναίκα ψιθύρισε στο αυτί του αγοριού και προφανώς του είπε να δείξει το μεσαίο δάχτυλό του στην ομάδα.

Δείτε ακόμα: Η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ (Τζο Μπάιντεν) ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε όταν έκαναν μαζί μπάνιο!

πηγή :

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.