Ξύλο και χημικά σε 7.000 ανθρώπους μεταξύ τους γυναίκες και παιδιά. «Εμείς είμαστε το κράτος» ούρλιαζαν οι γκεσταπίτες (Φώτο+Βίντεο)

 

Ξύλο και χημικά σε 7.000 ανθρώπους μεταξύ τους γυναίκες και παιδιά. «Εμείς είμαστε το κράτος» ούρλιαζαν οι γκεσταπίτες (Φώτο+Βίντεο)


Σκηνές που θυμίζουν την περίοδο της διακυβέρνησης του Γεωργίου Παπαδόπουλου και τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, θύμιζαν οι χθεσινές εικόνες που εκτυλίχθηκαν γύρω από τους δρόμους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία χωρίς κανένα λόγο και αιτία προχώρησε σε χρήση χημικών και άγριο ξύλο σε 7.000 παρευρισκόμενους μέσα στο χώρο του εκπαιδευτικού ιδρύματος, οι οποίοι παρευρέθηκαν για συμπαράσταση στους φοιτητές και για να ακούσουν τον Θανάση Παπακωνσταντίνου που τραγουδούσε με σκοπό να στηρίξει όσους αντιδρούν στην πανεπιστημιακή αστυνομία.

Οι ταγματασφαλίτες του καθεστώτος Μητσοτάκη με εντολές Θεοδωρικάκου και φυσικά του μεγαλύτερου φασίστα που πέρασε ποτέ από το ελληνικό κοινοβούλιο Κυριακού Μητσοτάκη οδηγούν τα πράγματα στα άκρα.

Βλέποντας ότι ο κόσμος δεν υποκύπτει σε όποιο νομοσχέδιο περνάνε ξεκινάνε την μέθοδο που γνωρίζουν καλύτερα, το ξύλο και την καταστολή.

Αυτό έκαναν και με τους υγειονομικούς, αυτό έκαναν και με αυτούς που αντιδρούσαν για τα εμβόλι@, αυτό έκαναν και για αυτούς που αντιδρούσαν για το ασφαλιστικό, αυτό έκαναν και για αυτούς που αντιδρούσαν για την καταπάτηση κάθε εργασιακού δικαιώματος.

Η αστυνομία μπαίνει απέναντι στους πολίτες, λειτουργώντας σαν όργανο στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Δυστυχώς οι καταστάσεις που θα ζήσουμε από δω και πέρα θα είναι πολύ άσχημες και ο Θεός ας βάλει το χέρι του να μη θρηνήσουμε θύματα.

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.