ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2021 Ο ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ; ΒΙΝΤ


ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2021 Ο ΖΙΡΙΝΟΦΣΚΙ; ΒΙΝΤ


Ο Ζιρινόφσκι, ένας ένθερμος Ρώσος εθνικιστής και φλογερός αντίπαλος της Δύσης, προέβλεψε ότι η χώρα του θα εισέβαλε στην Ουκρανία με εκπληκτική χρονολογική ακρίβεια. 


Τι ακριβώς είπε θα το ακούσετε πιο κάτω στα ρωσικά στο βίντεο..Εδώ η μετάφραση:

 "Στις 4 το πρωί της 22ας Φεβρουαρίου, θα νιώσετε τη νέα μας πολιτική. Θα ήθελα το 2022 να είναι ειρηνικό. Αλλά μου αρέσει η αλήθεια", είπε σε ομιλία του στο ρωσικό κοινοβούλιο τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με την Telegraph. "Αλλά λατρεύω την αλήθεια. Για 70 χρόνια, λέω την αλήθεια. Δεν θα είναι ειρηνικό. Θα είναι μια χρονιά που η Ρωσία για άλλη μια φορά θα γίνει μεγάλη". 

Η εισβολή στην Ουκρανία έγινε στις 24 Φεβρουαρίου, λίγες μόλις μέρες αφότου είχε το είχε προβλέψει ο Ζιρινόφσκι.



Να δούμε αν η δήλωση του Γερμανού μασόνου πολιτικού βγει αλήθεια για την 24/9/2022=666 και πέσει η παγκόσμια βόμβα ή ρίξουν το χρηματιστήριο για να φέρουν το Παγκόσμιο Νόμισμα και QR code σε όλες σας τις συναλαγές με το οργανωμένο έγκλημα της ιδιωτικής επιχείρισης ΕΕ.

Όσο για την χώρα μας, γνωρίζετε ότι είμαστε οι πιο σαπιοι και απο τους σάπιους και γι αυτό καλό είναι οι Ελληνες εντιμοι πολίτες τώρα που θα σκάσουν ΟΛΑ να είναι έτοιμοι με τις άμυνες τους και τις ελιές και ξερό ψωμί.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, αν δεν το έχετε καταλάβει κύριοι και κυρίες μασκοφόροι/ρες...

KORAKAS NEWS




dioskourosnews.com

POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.