Γερμανος Βουλευτής: Προδότης ο Μητσοτάκης ..Αντικαθιστά τον πληθυσμό της Ελλάδας με λαθρομετανάστες..(Video)

Γερμανος Βουλευτής: Προδότης ο Μητσοτάκης ..Αντικαθιστά τον πληθυσμό της Ελλάδας με λαθρομετανάστες..(Video)




























Γερμανός ευρωβουλευτής σε Μητσοτάκη: Εγκαταλείψτε το σχέδιο “αντικατάστασης πληθυσμού” με Ασιάτες και Αφρικανούς .    Την άποψή και τον προβληματισμό του σχετικά με τη λύση του δημογραφικού προβλήματος εξέφρασε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Γερμανός ευρωβουλευτής του AfD, απόφοιτος της Χαϊδελβέργης και της Οξφόρδης, Gunnar Beck.

“Εγκαταλείψτε το σχέδιο “Αντικατάστασης” με πληθυσμούς από την Ασία και την Αφρική. Υιοθετήστε ενεργητικές πολιτικές για την οικογένεια. Η Ελλάδα ήταν υπόδουλη στους Οθωμανούς για αιώνες”, τόνισε μεταξύ άλλων στον Έλληνα πρωθυπουργό.

 Ας θυμίσουμε λοιπόν πως όταν τελείωνε το πρόγραμμα ” filoxenia ” για τους λάθρο, ανέλαβε το πλέον εξελιγμένο πρόγραμμα.  ” HELIOS ” . Και τι είναι αυτό ;;; Αυτοί που μένανε σε ξενοδοχεία , αλλά και σε δομές , μεταφέρονται σε διαμερίσματα . Ναι σε διαμερίσματα με ενοικίαση στο όνομα τους . Και εννοείται πως όλες αυτές οι δαπάνες ενοικίασης και μετακόμισης θα είναι φυσικά πληρωμένες . Περίμενε δεν τελειώσαμε  !!!

Το πρόγραμμα “HELIOS” θα τους κάνει μαθήματα Ελληνικής γλώσσας . Θα τους διδάξει τα ως προς τον πολιτιστικό προσανατολισμό , Και τέλος θα τους φέρουν ως προς τον βαθμό ετοιμότητας για εργασία και άλλες δεξιότητες . Θα πάρουνε και τις σχετικές πιστοποιήσεις για την δικτύωση με τους πιθανούς εργοδότες , ΑΛΛΑ θα υπάρχουν και ευκαιρίες για ατομική απασχόληση (επιχειρηματίες δηλαδή ;;

Καλά καταλάβαμε κάποιοι λοιπόν στην αρχή ,,, Ήρθανε για να μείνουνε !!! Τι ,,,, λέω κάτι λάθος ;; Το λέει και ο “HELIOS” ,, Υπογραμμίζει το πρόγραμμα στην σημασία της ένταξης των μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία . Τέλος λοιπόν ,,,,

Τακτοποιείται και το θέμα διαμονής , και το θέμα εργασίας τους . Άντε και στους δικούς μας !!! Στους άστεγους και στους ανέργους αναφέρομαι . Στους Έλληνες που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας , και έχουνε και αυτοί μικρά παιδιά !! ΠΑΙΔΙΑ Ελληνόπουλα όπου από την μέρα που γεννιούνται τα φορολογείς και των λαθρο τα επιδοτείς !!


πηγη


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.