ΤΙ ΕΊΠΕ Ο ΜΑΣΌΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΉΣ ΘΕΟΛΟΓΊΑΣ ΔΡ. PIERRE GILBERT ΤΟ 1995;;;

Τι είπε ο μασόνος καθηγητής θεολογίας 

Δρ. Pierre Gilbert το 1995;;;



Είμαστε κοντά στην κοινωνία των Ζόμπι;

Το περίεργο, ωστόσο, είναι ότι την απάντηση σε αυτή την ερώτηση είχε δώσει πολλά χρόνια πριν ο Καναδός καθηγητής θεολογίας Δρ. Pierre Gilbert.

Λίγα είναι γνωστά για αυτόν τον άνθρωπο και σύμφωνα με κάποιους ήταν μέλος του Τεκτονισμού και θα είχε αποκτήσει πολλές γνώσεις με αυτόν τον τρόπο για τις ενέσεις με τα οφέλη που σας δολοφονούν!!!

Στο επόμενο σύντομο βίντεο παρακάτω από το 1995, αυτός ο άνθρωπος λέει μερικά εκπληκτικά πράγματα που μπορούν να ονομαστούν προφητικά για αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία μας αυτή τη στιγμή.

Ένας από τους μεγάλους στόχους των μαύρων ιερέων είναι να καθαρίσουν δισεκατομμύρια από αυτά που αποκαλούν άχρηστους φαγάδες.

Δρ. Ο Gilbert λέει μεταξύ άλλων:

Θα υπάρξει ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα εμβολιασμού που θα επιτρέψει στους ανθρώπους να ελέγχουν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό. Αυτά τα εμβόλια θα περιέχουν υγρούς κρυστάλλους που θα μπορούν να διεισδύσουν στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Αυτοί οι κρύσταλλοι θα λειτουργήσουν στη συνέχεια ως μικροδέκτες ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Αυτά τα κύματα θα έχουν εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα και ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι δεν θα μπορούν πλέον να σκέφτονται μόνοι τους. Το τελικό αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ότι οι άνθρωποι θα μετατραπούν σε ζόμπι.

Προειδοποιεί επίσης ότι δεν πρέπει να πιστεύει κανείς ότι αυτό είναι τεχνικά αδύνατο. Αυτό είναι πράγματι έτσι, σκεφτείτε τη Ρουάντα, προειδοποιεί.



POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.