New York Times: Στέλνει κλιμάκιο με δημοσιογράφους να καταγράψει από κοντά το κράτος μαφίας που έστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης


New York Times: Στέλνει κλιμάκιο με δημοσιογράφους να καταγράψει από κοντά το κράτος μαφίας που έστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης








Κλιμάκιο με δημοσιογράφους των New York Times καταφθάνει στην Ελλάδα με σκοπό να καταγράψει από κοντά το δικτατορικό καθεστώς του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενες δημοσιεύσεις όλα τα μεγάλα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων έχουν από τα πρώτα θέματα το παρακρατος μαφίας και παρακολουθήσεων που έστησε ο πολιτικός ξεφτίλας Μητσοτάκης με σκοπό να ελέγχει κάθε κίνηση και αντίδραση πολιτικών αλλά και απλών ανθρώπων.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο των New York Times θορυβήθηκε από τα γεγονότα και στέλνει εσπευσμένα δημοσιογράφους και ερευνητές με σκοπό να καταγράψει όλα όσα έχουν διαδραματιστεί και όλα όσα έγιναν με αποτέλεσμα η Ελλάδα να θυμίζει τριτοκοσμική χώρα σε θέματα παρακρατικών κινήσεων.

πηγή


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.