Το CDC τερματίζει “αθόρυβα” την κατάσταση εμβολιασμού και δεν κάνει πλέον διαφοροποιήσεις μεταξύ εμβολιασμένων/ανεμβολίαστων


Το CDC τερματίζει “αθόρυβα” την κατάσταση εμβολιασμού και δεν κάνει πλέον διαφοροποιήσεις μεταξύ εμβολιασμένων/ανεμβολίαστων


Αυτό που μας λένε τώρα τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) είναι πως τερματιζουν την πολιτική τους για διαφοροποίηση  μεταξύ εκείνων που έχουν λάβει εμβόλια Covid και εκείνων που δεν έχουν λάβει.

Για όσους έρχονται πλέον σε επαφή με τον κοροναϊό, αλλά δεν νοσούν, και χωρίς να έχει σημασία αν είναι εμβολιασμένοι ή ανεμβολίαστοι δε θα χρειάζεται να μπάινουν σε καρταντίνα. Αυτές ήταν οι νέες οδηγίες του αμερικανικου Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτων (CDC), το οποίο προχώρησε σε δραστική απλοποίηση των οδηγιών του.

Επιπλέον, το τεστ για κοροναϊό κατά κανόνα δεν θα συνίσταται για ανθρώπους που δεν έχουν συμπτώματα. Τα τεστ στις επαφές του θετικού θα γίνονται μόνο σε χώρους υψηλού ρίσκου (νοσοκομεία, γηροκομεία, κλπ) και δεν θα είναι πια μια γενική οδηγία.

Τώρα που το CDC δεν κάνει πλέον διαφοροποιήσεις μεταξύ εμβολιασμένων/μη εμβολιασμένων ατόμων για τον Covid, κάθε εργαζόμενος που απολύεται επειδή δεν είναι εμβολιασμένος θα πρέπει να επιστραφεί η δουλειά του με επίσημη συγγνώμη και ανταπόδοση.

Γιατί δεν ξεχνάμε και ζητάμε τιμωρία των ενόχων

Ποιος θα πάρει την ευθύνη να πει στα εκατομμύρια των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο που έχασαν τη δουλειά τους, στα εκατομμύρια των μαθητών που έλαβαν ενέσεις υπό την πίεση των σχολικών εντολών και χάλασαν την υγεία τους, στα εκατομμύρια των νομοταγών πολιτών που ήταν, και εξακολουθούν να είναι, αποκλεισμένοι από την καθημερινή ζωή δραστηριότητες και βασική ιατρική περίθαλψη λόγω της απροθυμίας τους να αποδείξουν ότι ελαβάν ένα επιβλαβές εμβολιο mRNA που ούτε ήθελαν ούτε χρειάζονταν, μια διαφοροποίηση που πλέον το CDC παραδέχεται ότι δεν έχει νόημα. Κανένας;

Ο πραγματικός αγώνας θα ξεκινήσει όταν θα απαιτήσουμε την τιμωρία των ενόχων!

Δείτε ακόμα: Μετά την τεράστια επιτυχία του Covid19: Εμβολιάζουν εκτάκτως ένα εκατομμύριο παιδιά κατά της πολιομυελίτιδας λόγω ανίχνευσης του ιού στα λύματα! (βίντεο)

πηγη


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.