Πέφτουν… Παραιτήθηκε ο αρχιμαφιόζος Γρηγόρης Δημητριάδης ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πέφτουν… Παραιτήθηκε ο αρχιμαφιόζος Γρηγόρης Δημητριάδης ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη






























Την παραίτηση του υπέβαλε ο ανιψιός του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης ο οποίος έλυνε και έδενε στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Ο Δημητριάδης φέρεται ως ο υπεύθυνος για τις παρακολουθήσεις πολιτικών αρχηγών, δημοσιογράφων αλλά και απλών πολιτών με το παρακράτος της μαφίας που έστησε και τις σχέσεις που είχε με τα αφεντικά των εταιρειών λογισμικών παρακολούθησης όπως είναι το Predator. 

Ένα βρώμικο σύστημα που είχε εμπνευστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με σκοπό να ελέγχει την κάθε κίνησή αυτών που έχουν λόγο, από φόβο να μην πέσει το δικτατορικό καθεστώς που έστησαν.
Μία αλητεία δίχως προηγούμενου αφού ύστερα από καταγγελίες του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι αυτός που έκλεινε συμβόλαια θανάτου για δημοσιογράφους.

Ο μαχητικός ρεπόρτερ και εκδότης της εφημερίδας Μακελειό έχει στα χέρια του στοιχεία τα οποία τον εμπλέκουν ίσως ακόμα και στη δολοφονία δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.
Φυσικά κανένας εισαγγελέας δεν τον καλεί να τα καταθέσει και να ασκηθεί δίωξη για έναν άνθρωπο που το όνομά του έγινε συνώνυμο της μαφίας.

πηγή


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.