Η ΓΕΡΜΑΝΊΔΑ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΕΙ ΚΈΝΤΡΑ ΌΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΊΔΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΆ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΥΣ ΓΕΊΤΟΝΕΣ

 

Η Γερμανίδα υπουργός θέλει να δημιουργήσει κέντρα όπου μπορούν να καταδίδουν πολιτικά επικίνδυνους γείτονες 


Η Josefine Paul, η υπουργός για τα παιδιά, τη νεολαία, την οικογένεια, την ισότητα, τους πρόσφυγες και την ένταξη του γερμανικού κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (Πράσινοι), θέλει να προωθήσει ένα έργο που σε κανει να ανατριχιάζεις. Το μέτρο θα πρέπει να ενθαρρύνει τους Γερμανούς να καταγγείλουν τους συμπολίτες τους.

ΚΟΡΑΚΑΣ: είναι άνδρας ή γυναίκα; Κόψε φάτσα για να βγάλεις συμπέρασμα. Αυτή η λεσβία, εκτός από την μαυρίλα που βγάζει ειναι και πράσινο φασιστομουτρο, μια αριστερή μπερδεμένη προσωπικότητα σε όλα τα επίπεδα…

Η Paul σχεδιάζει να δημιουργήσει τέσσερα κέντρα όπου οι άνθρωποι μπορούν να καταδίδουν άλλα άτομα που κάνουν "πολιτικά εσφαλμένες" δηλώσεις μέσω μιας ενδεικτικής γραμμής.

Οι αρχές στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, το μεγαλύτερο σε πληθυσμό ομοσπονδιακό κρατίδιο της χώρας, διέθεσαν 140.000 ευρώ ανά κέντρο.  Η Paul, πρώην δασκάλα, ζει με την Katja Meier, υπουργό Δικαιοσύνης του κρατιδίου της Σαξονίας και επίσης του De Groenen...

Το έργο θυμίζει σε πολλούς τη Στάζι, η οποία στο απόγειό της απασχολούσε 175.000 πληροφοριοδότες.  Το ένα τρίτο του πληθυσμού της Ανατολικής Γερμανίας κατασκοπεύτηκε από την χούντα κομμουνιστών. 


πηγη


POPULAR POSTS OF ALL TIME

Blog Archive

Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ’ ελεύθερον το εύψυχον. – Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι. // // Happy are the free and free are the brave.